Prietenie la plesneala!-CRACIUN FERICIT!(3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

nu ma lasa astia sa-mi schimb numele ca sa nu mai moara fomeile de invidie....ca ziceam sa fiu numai eu invidioasa
deci femeile sunt invidioase si nu spun!!!ca un barbat m-a intrebat daca numele vine de la pozitia aia

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

mey,fa-o si tu pi interesanta si zi-i ca vine de la Amstrong,Luna.Io nuj ce-i cu voi azi da va sta minea numai la si la buricu' lu MB.Io crec' -ati dat navala in vinu' lu' misha.
Devoskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,n-ai mai trecut granita de la ukrainieni?Haoleu,au prins-o rachetii si acu'-i pastrama

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

gatitzule,vin n-am mai baut de la Craciun ...ca stau prost cu tensiunea!
da' ideea asta cu Amstrong e bunaaa....nu ma gandisem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Uliuliu muica, da' harnicutze mai furatzi! (ca tot venii de la olteni si ma'nvatzai cu limbaritza)

Deci:
violeta69 sa inteleg ca tre' sa schimb cu , , sau ?

kari e inteleapta (nu baba cu bita ), dar daca vrei bita, se rezolva

Pentru gabriella am tot cautat o coana mare cu coasa, da' n-am gasit (vezi retetele cu arsenic ), da' poate se indura ADMINU' si de noi sa ne faca neshte emoticoane cu coasa si cu fantome (ca sa nu o uit nici pe soacra lui kokiy)

Pe madam MB am vrut sa o lipesc de un salbatic, da' vaz ca fuge mai dihai ca Gica al Gabriellei (), asa ca ma mai gindesc!

Si nu in ultimul rind....BINE AI VENIT mariussimiuc da' sa stii ca maaaare greseala ai facut, ca nici nu stii ce te asteapta!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

houuu bre, ce va imbulziti toate,ha?care cu buricu' (apropos , e taiat?),care cu lipsa sau cu surplusul de ...bey,numai io echilibrata aici

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

misha,n-ai auzit ca s-a ocupat asta ?
si asta o vrea tot MB
asa ca ramna cu amaratu' asta

Mergi la inceput

faceam si io niste chestionare auto,da'cu voi am ajuns sa fac doar 16 puncte din 26
si eram mai bine inainte de...ajunsesem sa fac chiar 22 de puncte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

doamne ajuta!bine ca am scapat de probele de foc,ca altel cine stie,ce ma astepta!
bey,cum am nimerit eu in gasca asta de tzacanite?probabil ca eu sunt mai dihai ca voi,dar imi sunteti dragi,imi faceti bine...cu voi mai uit si eu de ale mele!,pe toate!
si ca sa nu va plictiseti,luati si faza de azi:

O familie de tineri merge in vizita la niste prieteni mai in varsta.
Se aseaza la masa sa manance. Batranul ii zice sotiei:
- Luceafarul meu, adu felul intai.
Dupa ce termina batranul zice:
- Frumoasa mea, adu felul doi.
Dupa ce termina, batranul ii zice sotiei:
- Iubirea mea, adu desertul. Dupa masa femeile merg la bucatarie iar barbatii raman singuri.
Tanarul il intreaba pe batran:
- Cum de reusesti dupa atatia ani sa-i mai spui cuvinte asa frumoase?
- Sa mor de mai stiu cum o cheama.

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Citat:

houuu bre, ce va imbulziti toate,ha?care cu buricu' (apropos , e taiat?),care cu lipsa sau cu surplusul de ...bey,numai io echilibrata aici

da, da, echilibrata, da

violeta poate vrei undercover

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

O familie de tineri merge in vizita la niste prieteni mai in varsta.
Se aseaza la masa sa manance. Batranul ii zice sotiei:
- Luceafarul meu, adu felul intai.
Dupa ce termina batranul zice:
- Frumoasa mea, adu felul doi.
Dupa ce termina, batranul ii zice sotiei:
- Iubirea mea, adu desertul. Dupa masa femeile merg la bucatarie iar barbatii raman singuri.
Tanarul il intreaba pe batran:
- Cum de reusesti dupa atatia ani sa-i mai spui cuvinte asa frumoase?
- Sa mor de mai stiu cum o cheama.

violeto baga tare la chestionare ca nu mai ai mult pina ajungi asa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:

da, da, echilibrata, da

violeta poate vrei undercover

allo,io ti rog sa nu ti iei de echilibru' meu ca trimit imediat un sms la raketii lu' devoska , si adio Cruella.Io zic sa ti dai ghinisor pe langa soacra lu' kari ca are locsor.Io atata -ti spun.Nu ma supara!

Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

faceam si io niste chestionare auto,da'cu voi am ajuns sa fac doar 16 puncte din 26
si eram mai bine inainte de...ajunsesem sa fac chiar 22 de puncte

auzi,tu esti deja pe Luna?

Gabriela

Mergi la inceput