PRIETENE FARA TITLU (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

BRAVO FATA, SARCINA USOARA SI O NASTERE LA FEL CA LA DIANA!!!

Ce zice Ghita????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mersi,ce sa zica? E in curs de obisnuire cu ideea .Ca fost surpriza (nu doar pentru el).

MONI 6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

pai daca nu ati fost cuminti

Mergi la inceput

Baga mare, hai ca la anu' vine barza si la tine si la Anda si la cine mai lucreaza de zor

MONI 6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Eu pun pariu ca iar patesc ca la Raisa ca pana acum parca am mai mers pe drumul asta ... asta inseamna ca prin mai ...

Mergi la inceput

URSULINA sper sa fie asa cum zici!
DENISA nu mai aparusi cu pozele alea ...
ANDA te-au acaparat rau musafirii vad,sper sa revi in fortza cu povesti,poze si filme dupa ce pleaca.

La noi,ce sa mai zic,Diana nu vrea sa manance absolut nimic In schimb a pus mana pana la urma pe crocodil si acum ar tot vrea sa puna mana pe el ... http://www.dropshots.com/dia5#date/2008-12-26/19:06:17
A vorbit la telefon cu Clara,erau mortale ce se mai convorbeau ele de parca ar fi prietene de zi cu zi Clara a cantat si un cantecel,iar Diana i-a zis o poezie rapida.AnaMaria a promis ca pune si niste poze,sper sa reuseasca sa le puna.
Alta veste proasta si Diana de Ingrid e bolnavioara,a facut febra mare,dar fara alte simptome.Sper sa ii treaca repede.
Si maica-mea e tot cu febra 38-39 de ieri si o doare rau gatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare si Sarbatori fericite!
Ursu-heloo si bafta multa cu bb2!
Moni-amp us poze dupa cum ai observat-din 24 dela niste prieteni de unde a venit mosu si de la noi de aseara, Emma cand il vede prima data nu e prea happy dar cand ii zic ca dc canta primeste cadou,e prima care zice 2-3 cantece si apoi se duce si la poza.Auprimit iara tone de haine si jucarii amindoi, eu acuma cica ar treb sadorm ca peste 2h am alti musafiri,dar doar 4pers in loc de 16 de aseara-la 12 m-am culcat, dar nu pot dormi,si mai treb sa fac o placinta,restul am,si Dr cu copiii dorm.Cei care vin,tipul e pasionat de fotografie si sper sa le faca poze faine,sper sa o conving pe E sa puna altarochie ca ieri nu m-am intles cu ea, a zis ca trreb sa fie rosie de Craciun si sa se asorteze cu Alex-asa ca ne-am conformat totiasi azi m-am ofticat ca era inchis la gym-maine e deschis insa
Va pup,sper sa revin!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Ieri debordam toata de bucurie ca ma simteam mai bine, si acum a trebuit sa cada Diana bolnava la pat. A inceput de ieri-noapte cu febra mare, i-a scazut cu antitermice, dimineatza a fost relativ bine, apoi azi la 13 ardea si a tinut-o febra vreo 3 ore, cand ii scadea, cand ii urca la loc. Acum seara iar e calda. Nu inteleg ce se intampla, fara secretii, fara tuse...
Doarme de o ora si cam peste 15 min trebuie sa-i dau Panadolul. Asa ca voi citi din urma si revin.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola si de la noi ,
Noi din pacate naul acesta nu am apucat sa avem un ajun de craciun normal , in familie c totii , a trebuit sa ne impartim . Cel mai greu mi-a fost ca nu am putut sa fiu cu copilul meu in noaptea de ajun ,, dar speram sa recuperam la anul . Am stat cu mama , la care i-a fost tare rau chiar am crezut ca se duce . M-am bucurat in schimb pt voi si copilasii vostrii , cu mosi si daruri multe .
Astazi a venit la timisoara Clara cu tati , si vor sta aici cateva zile asa ca sper sa recuperam din plin zilele astea .
A primit Clara o gramada de cadouri (de la noi , socri , mama , bunica , vecini , prieteni ):
-cuburi de constructie din lemn
-creionul magic
-tabla magnetica cu litere
-trusa mica doctorita
-o carte cu 366 de povesti de adormit copii
- o papusa, botosei, telefon mobil
-ceva set de frumusete de fetite -
-un monitor cu printese(se deruleaza ope el niste imagini cu printese) care canta , cu microfon -- asta a fost un cadou de la cineva neasteptat , si vreau sa zic ca el cel mai apreciat , canta toata ziua la microfon
-puzzle
-o bluzita si un pinguin
Si cred ca va mai urma ceva ca inca nu ne-am vazut cu toate rudele .
Cam atat , poze poate maine , am vreo 3 nu prea multe , nu stiu poate a mai facut Nicu in ajun mai multe .
Va las ca n-am nimic interesant de spus eu cu problemele mele ar trebui sa imi gasesc un colt de dat cu capul .
Pupici

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

SARBATORI FERICITE, FETELE!!!! AM INTRAT SPECIAL SA VA SALUT SI PE VOI SI CAND INTRU SI CITESC UIMIRE-UIMIRE!!!!

MONI, BRAVO, FELICITARI, SARCINA USOARA....NASTERE IN TREI MINUTE LA FEL CA LA DIA SI BEBE LA FEL DE DESTEPT SI FRUMOS CA DIA.....( SA INTELEG CA A FOST CEVA ACCIDENTAL, NEPREVAZUT, CA LA MINE SAU CUM SE INTAMPLA MINUNEA?)

MONI, TE ROOOG, FA CUMVA SI REUNESTE CAPITOLELE ASTEA...TU NU VEZI CATE ELEMENTE COMUNE, MAI ALES ACUMA.MOMENTELE ASTEA NU ITI DAU UN REMEMBER SARCIN DIA, FETELE DE DINCOLO ETC...MI-E GREU SA VA URMARESC CA PE MINGILE DE TENIS CAND INTR-O PARTE , CAND IN ALTA.

DACA NU VEI DECIDE ASTA, EU ORICUM VA PUP SPIRIDUSII TOTI SI VA UREZ SARBATORI FERICITE IN CONTINUARE!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput