PRIETENE FARA TITLU (24)
Raspunsuri - Pagina 8
Ursoaica spune:
Dar is adevarate ouale?
Pai in alea cateva zile a prins numai prostii. Le ignoram noi, dar mi se ridica parul pe care il mai am pe cap.
monica70 spune:
Merg sa mancam,sper sa guste si Diana ceva.Revin pe urma.
URSULINA mai zi-ne mai cum a fost la gradi Raisa.Au facut si ei serbare? Nu ne pui si ceva poze cu Raisa si jucariile?
MONI 6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Sunt astea: http://www.fan-jucarii.ro/?p=productsMore&iProduct=505&sName=Set-3-1-oua
Sunt dintr-un fel de burete si se umfla de la apa animalutzele.
MONI 6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Nimeni la o cafea? Ca vizualizari tot vad ca se aduna, dar de scris nimeni nimic.
Pe Diana numai pe la 15 am reusit sa o pun la culcare,nu ii era somn daca s-a trezit tarziu.Tuseste de mama focului in somn ,dar n-a adormit bine ca la un moment dat asa a tusit de rau de-a si vomitat,numai bucatele marunte dintr-un morcov ce-l mancase au iesit din ea Acum i-am pus doua randuri de perne,sper sa nu mai tuseasca asa de rau si sa adoarma la loc.Niciodata nu a tusit asa.Ii tot dam ceai de coji de ceapa si ceva sirop ce-l aveam tot pentru asa ceva ,Eurespal. Pediatra mi-a mai zis de fluidol pentru subtiat secretiile,din ala i-am mai dat data trecuta.De tuse nu mi-a zis sa ii dau ceva special.Voi ce le dati pentru tuse? Mai am acasa Stodal dar nu i-am dat, ca niciodata nu i-a trecut de le el.
Ursoaica spune:
Nu am mai dus-o Moni la gradi, ti-am spus au fost suficiente 2 sapt ca sa invete numai prostii, ceva practic nimic.
Sanatate multa micutei Diana!
monica70 spune:
URSULINA imi pare rau ca n-ai fost multumita de gradinita Raisei.Diana merge incontinuu din 15 septembrie si nu pot zice ca a venit cu vreo achizitie negativa de-acolo,dimpotriva.Ne mai educa ea pe noi ca nu e bine mai stiu eu ce, cum facem noi ci altfel,ca "asa a zis doamna" .
Ursoaica spune:
Inseamna ca doamna lor se ocupa de ei, aici, de fata cu mine cand a inceput sa racneasca la un copil mi sa ridicat parul pe maini si Raisa intepenise de frica. E adevarat acel copil era in genul lui Daniel al "vostru" dar nici chiar asa.
I-am spus educatoarei atunci: "pe langa acest copil mai aveti inca 10 copii, oare si pe ei la fel ii bagati in sperieti cu urlete?"
Am profitat de raceala Raisei si nu am mai stresat fata cu gradinita. Mai ales ca imi facea niste crize de urlete ...
monica70 spune:
Da,noi am avut noroc de doua doamne ca lumea,una mai cu experienta,cealalta foarte tanara.Mai strigau ele pe Dani ala,dar nu chiar asa tare.
Chiar voiam sa va zic ca se observa o mare schimbare pe Dani,pur si simplu se vede foarte tare cum a evoluat de cand e la gradinita,fatza de cum era la inceput!!! Pana si faptul ca a participat la serbare in rand cu ceilalti copii,ca a spus poezia ,ca a cantat si dansat cu ceilalti copii, mi se pare super!
monica70 spune:
greu cu spiritul de observatie