PRIETENE FARA TITLU (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Morning

Am avut ieri o zi destul de plina si obositoare, pentru noi dar si pentru copii ca li s-a dat un picut programul peste cap.
La petrecere a fost cam naspa, fetita respectiva implinea 10 ani, nu avea prea multi invitati ca erau plecati. De, nascuta in zi de sarbatoare. Ioana cumintica le cotrobaia prin casa analizand fiecare jucarie sau mobila iar Rares taifunul care spargea baloane si urla dupa mine daca incercam sa stau in alta parte decat in camera copiilor. Am stat acolo de la 2 pana pe la vreo 4, a trebuit s plecam ca Ioana devenise cam pleostita iar Rars irascibil. Acasa au adormit instant asa ca pe la socrii am ajuns abia la ora 18. Acolo iara iures, joaca prin toate camerele, analizat toate jucariile ca avea si Eva(nepoata) lucruri noi si si-au primit si ei cadourile. ioana o bluzita frumoasa si Rares un pulovar tare dragut. Pe langa astea cate o carte cu povesti(fata babei si fata mosului si ursul pacalit de vulpe) si puzzle(de 6 piese, deci o sa aiba Rares mai multe), un puzzle de lemn pentru rares cu butoane, o carte cu zane pentru Ioana care are si vreo 5 puzzle dar tot cu putine piese, parca 12. O alta carte cu autocolante pt Ioana tot cu zane. Migdale, ciocolata si fructe confiate. O gramada de cadouri. O sa pozez tot si o sa va arat.
Azi ii asteptam si pe nasi, presupun ca vor mai primi cate ceva.
Deea tu esti mortala. Auzi tu in ce timp record le-ai facut pe toate. Incredibil cum a rezistat daria toata noaptea dupa voi. Pana la ce ora a dormit dupa aceea? O sa ma duc maine la posta, sper sa gasesc pachetul acolo si mai ales in bune conditii:)) Foarte frumoasa daria, O vad numai cu Bambi in brate, cred ca-l place foarte mult. Imi plac jaluzelele, deja imi imaginez cum o sa vina cu perdea. foarte frumoase. Superbe decoratiunile cu clopotei agatate de fereastra, cat despre butonul de la Wc va asigur ca nu mai are nimeni asa ceva. As fi vrut sa vad si celelalte daruri, ma gandeam ca melcul ala ciudat o fi din Caruselul Magic.
Ingrid, ce misto ca plecati de acasa de revelion. O luati si pe Diana cu voi?
Trebuie sa plec, revin!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Ingrid, dar vad ca Diana ta stie foarte clar ce vrea, ma refer acum la cadourile de craciun. Ioana nu-i atat de constanta. ba vrea una ba vrea ailalta, de obicei pe lista ei figureaza constant o papusica. chiar in seara de ajun se trezeste si spune ca ei mos craciun ii va aduce o papusica iar lui rares o locomotiva Thomas, de unde naiba, ca nu le-a adus nici una nici cealalta, pai ce eu pot sa ma schimb cum isi schimba ea ideile??
oricum ma bucur ca-i place tare mult plastilina ce i-am luat-o, are si ceva ustensile si asta o atrage si mai mult. Asta cred ca-i plastilina din care ne-a dat Deea reteta sa facem ca daca o lasi pe afara se usuca. Am observat asta ca am gasit ceva bucatele de plasilina in covorul mitos si era tareee, bine macar ca nu se lipeste ca cealalta, si nici nu lasa pete de grasime pe parchet.
irina, mortala sabina, auzi tu sa-i fie frica de aragazul de jucarie. Foarte bine ca se pazeste de aragaz si a invatat ca este periculos sa umble la el. eu tare curioasa as fi cum a prins asa o teama. eu ma chinui s-o tin pe Ioana departe de aragaz si nu prea imi iese. Si credeti-ma ca ma straduiesc. odata eram in bucatarie ii pregateam laptele si ea a tinut cateva sec seringa de panadol in foc si mai apoi a bagat-o in gura. eu n-am vazut ce face ca nici nu ma gandeam ca ar face asa ceva la cat imi bat gura in fiecare zi in legatura cu apa, curentul, focul, etc. Am abservat abia atunci cand incerca sa-si stearga limba cu un prosop, nu patise nimic grav, vreo cateva papile putin fripte. Am sperat atunci ca s-a lecuit si n-o sa mai puna mana in veci pe aragaz. Niet, urmatoarea data am prins-o cand vroia sa parleasca un biberon, deci trebuie sa fiu cu ochii pe ea ca pe altceva ca nu ma asculta mai deloc. De Rares nu ma zic.
Tu Monica pe unde umblii? Ai musafiri sau ai plecat si tu la munte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELO eu am dormit bre pana la ora asta Aseara am adormit imbracata langa Diana si bezmeticul de sotz nu m-a trezit decat la 2 cand i s-a terminat lui filmul Atunci am venit si sa sting PC-ul ...
Am citit ce-ati scris,dar ma uit la poze intai ( in timp ce mananc evident) si revin pe urma cu raspunsurile.
Diana n-a mai facut febra dar a tras azinoapte la un momnet dat o tura de tuse urata de tot.

MONI 6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

INGRID daca stiam ca iti trebuie Pinochio iti luam cand am fost la targul de Craciun ca avea Aradeanca stand acolo.Nu mai au magazin de prezentare demult,dar o sa il trimit la fabrica,sper sa poata cumpara direct de-acolo.
IRINA mare figura Sabina cu aragazul! Important e ca ii plac si se joaca cu cadourile.La setul asta de puzzle al Dianei mi-am mancat nervii,ca-s patru puzzle de cate 24-36-48-60 bucati si erau amestecate toate si piese maruntzele.In plus marimile pieselor sunt foarte asemanatoare . Cele de 24 si 36 le-am separat mai usor,dar la celelalte jale.Si nici nu ma omor eu dupa facut puzzle.Sunt destul de greu de facut ca sunt dispuse piesele si orizontal si vertical,sunt cumva altfel decat cele ce le mai are Diana.Zilele astea nu a prea avut ea rabdare de puzzle,ca avea prea multe lucruri noi de studiat.
DANIELO deci tu nu te-ai distrat deloc in conditiile alea Faine si multe cadouri au mai primit! Ma bucur ca ii place Ioanei plastelina,ce face din ea? Sau te pune pe tine? Rares nu isi baga manutzele si el?
DEEA vai ce ajun de Craciun avusesi Sper ca macar ieri te-ai odihnit! Am vazut si pozele cu frumusetea de Daria Se vede ce mult ii place de Bambi ala.N-ai pozat si restul jucariilor,ma intreresa melcul.Diana tot cerea la un moment dat un melc codobelc.Dar ea ca si Ioana Danielei cerea in fiecare zi altceva ,numai te miri ce i se nazarea Acum in fiecare seara zice ca ea vrea o casutza ... inca nu m-am edificat ce fel de casutza vrea,dar o mai interoghez,poate vrea casutza din aia mica de papusi.

MONI 6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Tocmai am aflat ca nu mai vin nasii azi. Probabil or sa vina maine, de ziua lui rares, o sa se cam aglomereze si n-am deloc chef. UFFFF. Acum am aflat ca-mi vin si doua dintre surori in vizita, surpriza. Ajung diseara.
rares a tras un nap si acum s-a trezit, iar ioana se uita la ceva filmulet pe acasa cu craciunul si a adormit. Unul se scoala, altul se culca. Si ce as mai fi dormit si eu....
Pana acum ai dormit Moni??? Aoleu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua

CRACIUN FERICIT!

Iaca intru si eu am mai citit cate ceva din urma. Am observat ca Ingrid S ma mustrat putin ca intru "scurt".
Am vazut ca sunteti cateva care aveti "probleme" cu gesturile capatate de puiuti de la invatatoare, si raisa a prin unul ffffff "frumos" si anume gestul de a fuma , acesta a pus capac pe langa altele si am decis sa schimbam gradinita de la anul.

Mergi la inceput

URSULINA ce mai faci? Craciun fericit si tie! Nici nu stiam ca pana la urma a mers la gradinita Raisa,parca stiam ca ai dus-o doar cateva zile si n-a mai vrut.Chestia cu fumatul Diana a invatat-o cand n-avea nici un an jumatate, de la una din vanzatoarele lui mami.Stai calma ca ii trece,se joaca si ea un pic.Si pe cat o bagi in seama, pe atat mai mult face asa.
DANIELO tot din chef in chef si din musafiri in musafiri!

Mergi la inceput

Deja a iesit crocodilul: http://www.dropshots.com/dia5#
A pus si urmatorul ou,cel de broasca tzestoasa.Diana nu vrea sa puna mana pe el ca desteptul de taica-su a tot speriat-o. Imi vine efectiv sa il omor uneori Imi tot zice mie sa bag io mana ,dar eu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Hai sa va povestesc o intamplare cu Raisa:
Eram in vizita si primesc un tel cu ce vrea Raisa sa primeasca de la Mos? Ii dau telefonul Raisei sa ii zica ea: Papusa bebe si inchide. Iar suna tel: "sigur vrea papusa?", eu: da, daca a zis ea. Ok apare Mosul, cu papusa cu trusa pt papusa si cu un carucior, Raisa foarte fericita si incantata o ia si se joaca cu ea.
Mergem la socri, a venit Mosul si acolo la care Raisa: "aaa tot papusa, nu o vreau ca mai am una" si s-a bosumflat. Dar ce vroiai sa iti aduca mosul? "masinute". Acum a primit un trenulet, o alta papusica si cica multe masinute. Ma uit la ea si chiar ii plac masinutele mai mult deca papusile, se joaca cu ele tare frumos, asta este gagica este mai tehnica, seamana cu mine asa zice lumea.

Este cam plictisitoare ... imi cer scuze daca nu are nicio noima si v-am plitisit.

Mergi la inceput

URSULINA cum sa fie plictisitoare mai??? Si eu i-am luat Dianei masinute! Si ea isi tot doreste trenuletz! O sa ii iau si din ala cand gasesc unul fain si nu foarte scump!

Mergi la inceput