PRIETENE FARA TITLU (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Numai ce-a adormit si Diana de nici 15 minute ... Eu m-am uitat in seara asta la TV la doua filme,unul de la 20 ,unul de la 22 ... taica-su in dormitor se uita la alt film,iar Diana bantuia prin camera cu mine.A cerut la un moment dat acuarelele,dar a denaturat activitatea ,ca numai ce-am vazut masa plina de oale si ulcele aduse de la bucataria ei si tot turna din apa cu colorata din una in alta,mai si amesteca in oale ,ce mai ,asa e cand parintii-s denaturati Ca sa mai salvez treaba am trimis-o sa le spele la bideu,i-am dat drumul la apa calduta sa fie ocupata.Cand m-am dus sa vad ce face (intr-o pauza plublicitara evident) le spala de zor ... cu sapun Ca sa-i deturnez atentia de la sapunul ala, i-am dat un burete mic,drept pentru care cand s-a dus mai tarziu taica-su in control de rutina,fata freca de zor caloriferul,colacul de WC si ce mai apuca ... Toate astea printre vizitat periodic borcanele,rugaminti sa o lasam sa puna mana si ce sa va zic ca le-a si tzucat si pe bobo crocodil si pe bobo broasca - si-asta a iesit acum seara de tot din ou.
Febra nu mai are deloc,dar mai tuseste,sper sa nu mai tuseasca si la noapte,de data asta i-am pus din start perne mai inalte.
Nu va zic cu mancarea ca noroc ca mi-a dat prin cap sa ii ofer pufuleti - aia a mancat azi si niste napolitane,plus mai devreme cateva guri de cartofi piure.Macar sa nu fie cu stomacul gol.Capoasa de numa'.Oul fiert moale si bicuitii+marul razalite pregatite special pentru ea le-am mancat eu.Ba mint,a mai mancat niste crema de vanilie (budinca de-aia),ce-o cumparasem pentru mine dar a confiscat-o ea.
INGRID sper sa nu mai fi facut Diana ta febra! Precis are doar un pic de rosu in gat,altceva ce sa fie? Ca doar n-o avea rubeola sau roseola? Si alea-s fara simptome,febra mare de trei zile.Diana a avut la 7 luni
ANAMARIA si tu ca Ursulina cu plictisitul Super faine cadouri a primit Clara,ma bucur ca macar ea e in forma ,ca tu ... Stiu ca numai chef de scris n-ai,in conditiile astea.In fiecare zi ma gandesc la tine prin ce treci,de multe ori vreau sa te sun ,dar nici nu stiu ce-as mai putea sa iti zic
DENISA am vazut doar pozele,filmele n-am apuicat inca,dar recuperez maine impreuna cu Diana.Arati beton Ce faci nu-ti mai lasi parul lung? E faina freza asta si moderna,dar parca ma obisnuisem cu tine sa fi cu parul lung! Si de Craciun voiai la gym?

MONI 6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Ooooo acum am vazut,ce surpriza BUMBITA!!! Mersi mult de urari! Mi-era dor de tine si de mesajele tale,rare dar vioaie Ai niste baietei minunati,am vazut toate pozele.Nu sta in puterea mea sa reunesc nimic si sincer nici nu vreau,ma simt tare bine aici cu fetele ce scriu aici,desi si eu si poate si celelalte mai citim si pe dincolo si ne uitam la toate pozele lor (cel putin eu) chiar daca nu scriem comenturi (ca sa nu deranjam).Dar pur si simplu am fost prea mult si des jignite sau acuzate de te miri ce de unele persoane de acolo,ca sa trecem peste asta.
Cu ocazia asta vreau sa multumesc si aici fetelor ce scriu doar dincolo care m-au cautat pe mess,pm,mail,la telefon, sa mai vorbim sau acum recent sa ma felicite pentru sarcina,sau celor ce au scris comenturi in drop la Diana.Nu le nominalizez,pentru ca daca au facut-o in privat ,probabil doresc sa fie anonime .

Incep deja sa ametzesc de la utrogestanul luat acum o ora,asa ca am plecat si eu la nani ,noapte buna la toate!!!

PS BUMBITA da a fost surpriza mare sarcina,ovulatia se pare ca s-a produs devreme de tot de data asta.

MONI 6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Saluti tuti

Ana, imi pare tare rau de situatie Multa putere, si sanatate mamei tale.

Eu astept sa se faca mai "dimineata" sa ma apuc sa fac niste lenjerie de pat, caci astazi imi vin musafiri. Cumnatii mei draguti . Am facut eforturi sa le ofer conditii de cazare decente Mai am de facut doar lenjerie .. ca ce am eu s-a cam ofilit. Am facut un tort rapidus, din ala de gospodine lenese Cu piscoturi inmuiate in cafea si budinca de frisca . Sper sa iasa ceva dulce si bun N-am chef de torturi cu fitze. Vreau sa pregatesc niste sushi. Sper sa reusesc In afara de orez, nu mai am ce sa pun in ele, dar gasesc eu ceva valabil Apoi am comanda de la Silviu "oo" umplute.

Am fost la vanat de cadouri prin metro, carrefour. Am sperat sa mai prindem reduceri. Anul trecut am asteptat pana in ianuarie sa ii luam cadou Dariei, si nu am mai gasit nici o jucarie. Nu a facut nimeni aprovizionare cu jucarii. Acus, magazinele erau devastate. Rafturi goale. Asta e bafta noastra, cand sunt reduceri, nu avem bani, cand avem bani, nu mai sunt jucarii Am gasit totusi ultima lampa ca cea a Sabinei. Tare misto e. Noroc ca avem 2 magazine Metro, si am gasit la unul din ele, numai una mai era Si culmea e ca am gasit si un cadou pentru nepotzoi. Un joc stil indieni, dar dotat cu catapulte tragatoare, turnuri, si oratanii de lupta. Am luat si de la Carrefour puzzle Educa de 50 dupa care l-am trimis pe mos, si a venit cu puzzle de 16. Am vazut afis reducere 25% la jucarii. Bineinteles ca am luat teapa, ca asa scrie pe fruntea noastra. "vrem sa luam teapa". Promotia s-a terminat in 24, dar nu s-a obosit nimeni sa dea afisul jos Acus suntem iar lefteri, dar avem cadoul pentru ziua Dariei asigurat.

blog

Mergi la inceput

Ingrid, sper sa treaca repede, repede febra Diane. Sa ii dai lichide multe
Multa sanatate si Dianei de Moni. Ofof.. cum s-au imbolnavit puiucele tocmai de sarbatori...

blog

Mergi la inceput

Am uitat sa va pun aseara pozele cu ornamentele pe care le-am pictat. Le-am pus azi Si cateva poze cu zaada noastra din jurul blocului.

Daria e nedezlipita de Bambi. De doua zile Bambi merge cu ea si la baie, si masa, si la nani, si mereu se joaca cu el. Ii inventeaza tot felul de scenete, dialoguri, etc.

Moni, daca vrei melc, ti-l donez Stai sa ii fac poza.

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Deea, am vazut pozele tale, pe frumusetea de Daria cu parul in dezordine (o prinde tare bine si strangand la piept pe Bambi..e asa de dulce!
Am apucat sa vad si jaluzelele alea, sfatul meu ar fi sa nu pui perdele, strici tot farmecul. Parca e o casa japoneza, cu lumina abia simtita si delicata..super! As vrea sa stiu de unde le-ai luat si ce material e. Ma bucur ca ai reusit sa-i cumperi Dariei cadouri pt ziua ei, mie nu mi se pare ca a primit putine de Craciun, important e ce-si doreste ea, nu ce credem noi ca le-ar face placere. Si Diana s-a bucurat de ce a cerut...asta conteaza. M-a dezamagit insa faptul ca e prea lucida, adica ieri i-am spus sa-l intrebe pe mamut daca nu ii e somn si ea: cum sa vorbesc cu el, nu vezi ca e de plus?? As vrea sa fie mai copilaroasa...oricum il cara peste tot cu ea, fix ca Daria cu Bambi.
Denisa, am vazut ca ai pus poze, o sa ma uit cand doarme. Ca timp n-am avut, cu boala ei. Mie imi place tare mult cum arati cu parul scurt. Esti foarte frumoasa.
Noi am tot avut musafiri si ieri, si azi vom avea...
Moni, si tu ai pus poze, am apucat s-o vad doar pe aia cu Diana ce tine in mana broscuta, foarte bine ca o inveti asa, altfel te trezesti cu ea plina de fobii. Invat-o ca nu pateste nimic daca ia in mana animale, pana si paianjenii daca ii tine cu atentie, nu o musca.
Si Diana a mai spalat cu mine vana si chiuveta, eu ii dadeam o carpa si lucra cot la cot cu mine. Era tare fericita ca ma poate ajuta. Uite o solutie pt plictiseala.
A mea s-a trezit azi-dimineatza cu febra, mai astept pana luni..n-am ce face, numai Panadolul ma salveaza.
Anamaria, eu te inteleg foarte bine. Stiu ce e in sufletul tau, stiu ca ti-a parut rau ca n-a fost micutza langa tine de Ajun. Dar poate ar fi fost mai rau. Ma bucur ca a primit multe cadouri papusica, astept sa pui si alea 3 poze macar.
Ursu, ce ma bucur ca mai dai un semn de viata. Ai dreptate sa schimbi gradinita, nu e permis sa tipi asa la copii. Unele educatoare parca sunt zbiri, nu cadre didactice. O rusine. Sa ne mai povestesti de Raisa, nu ne plictisesti, ce idei ai si tu..
Daniela, e bine ca ai fost la party cu Ioana si Rares. Macar s-au jucat pe acolo. Nu te necaji cu dezordinea, eu de Ajun am mai facut cate ceva, acum, dupa sarbatori, parca a trecut taifunul pe aici. Dar le fac eu cu incetul, ma mai joc cu Diana...mai aspir etc.
Bumbita, sarbatori fericite si voua! Mai scrie cand ai timp de baietii tai.
Anda, Mira, Jani..nimic?
Ma duc sa stau cu ea, am uitat sa va zic ca am un film cu Diana cantand pt Mos, dar nu asta e esential, m-am vazut si eu pe acolo, slabaaaa...hehe. Mi-a priit pana la urma criza aia de fiere.
Revin cand apuc, stiti voi..

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Deschide usa crestine...Incepe un frumos colind romanesc, sper sa primiti cu colindul chiar daca e dupa Craciun...
Primiti si urarile mele de pace si liniste, sanatate, bucurie si multe impliniri in Noul An!!!

Moni felicitari ptr. sarcina!
Ma bucur ptr. tine ca ai reusit, chiar daca ziceai prin vara cand mai vorbeam la telefon ca sotul nu prea era de acord, uite ca s-a intamplat minunea!

Multi pupici tuturor mamicilor si copiilor!
E greu sa revin dupa o absenta asa de mare , ma simt tare straina, nu mai stiu ce se mai petrece!

Mergi la inceput

Buna dimineata la o cafea!
Noi am dormit bine,Diana n-a mai tusit deloc,doar odata a zis in somn ceva.Pe la 9 ne-a dat desteptarea soneria de la usa , a sosit socru-meu ... I-a adus Dianei cum promisese 100 de lei,ca sa-i luam noi ceva.Diana a zis repede ca ea vrea masina cu ... surubelnitza Eu ma gandesc sa ii mai iau si ceva haine ca se tot inaltza gagica ...
FLORINA mersi mult! Si voua tot ce va doriti! Ce mai faceti,ati reusit sa va gasiti de lucru? David e ok? Mai zi-ne de el,ce mai face,cum s-a readaptat in USA? Cu bebe nicio veste inca?
Eu m-am distrat azi ca am gasit carnetelul unde notasem anul trecut obiectivele pentru anul asta si pe lista era si ... bb2 N-am realizat inca doua chestii mari,masina si operatia pentru miopie,asta ultima iar se amana acum,poate de tot la varsta asta.

Mergi la inceput

DEEA si eu vreau sa trag o tura la cumparaturi,nu neaparat la reduceri,dar am niste chestii pe lista.Printre care si creta pentru tabla Dianei.O sa merg cand merge frate-meu in Selgros cel mai probabil,ca acolo merge mai des.
INGRID imi pare rau ca tot cu febra e Diana.De mancat mananca?
A mea nu vrea nici azi absolut nimic sa manance,abia a baut un pic de lapte.Il tot bazaie pe socru-meu,ba face puzzle si il cheama sa vada ce-a facut,ba face masina din cuburi si se duce sa i-o arate,acum a luat coronita de la serbare sa i-o arate si ii tooot vorbeste,apoi el saracu' e surd bocna
Nu vrea nici sa se imbrace,e tot in pijama inca ...
Si e lesinata dupa orataniile alea!

Mergi la inceput

Buna seara,nimeni nimic? Toate cu musafiri?
DANIELA bineinteles ca am uitat azi dimineata ,la multi ani lui Rares care e si Stefan ! Sper ca nu e prea mare tambalaul azi pe capul tau!
INGRID cum mai e Diana?
Noi am zacut in casa azi,e un frig afara de nu-mi vine sa scot nasul nici pana la mami cale de 5 minute ... Am bucatarit cat cuprinde,cred ca nu mai fac mancare anul asta ... ba probabil in 31 mai fac ceva.Pana a dormit Diana am mai si citit ceva.Deja incep sa ma plictisesc De fapt ar fi ok daca nu mi-ar fi cam greatza,dar asa n-am chef de nimic.

Mergi la inceput