PRIETENE FARA TITLU (24)
Raspunsuri - Pagina 11
monica70 spune:
Am incurcat orataniile,in al doilea ou era soparla,nu broasca,oul de broasca tzestoasa acum l-am pus la inmuiat.Bineinteles ca Diana merge din 10 in 10 minute sa vada daca nu a crapat oul ![]()
A devenit pasionata si de puzzle aduse de mos,le face lejer pe cele de 24 si 36 ,iar azi i-am dat in premiera pe cel de 48 de bucati.Mai nou incepe frumusel de sus si atat incearca pana gaseste piesele potrivite ... mai demult incepea din centrul imaginii.Dar mai mult canta decat lucreaza.La un moment dat a si zis: "PANA IL FAC PE ASTA ..."
Daca vreau sa ma bag eu la puzzle,nu ma lasa nici sa ma ating de vreo piesa,nuu,ca il face ea singura ....
INGRID nu uita sa pui filmul unde a cantat Diana mosului! Ma tot bate Diana mea la cap cu asta, de poti sa crezi 
MONI
6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Denisam spune:
Salutare,
AnaM-sanatate multa,imi pare rau desituatie,sper sa se rezolve-ma bucur ca a primit Clara cadouri multe.
Ingrid-cum e Diana-sanatate si voua
Daniela-LA MULTZI ANI PT RARES!
Florina-bafta multa si tinem pumnii pt bb2!
Moni-mersi de aprecieri
,parul lung nu stiu cand il mai las,ma simt ok asa,e mai comod![]()
Deea-super creatiile,ma bucur ca ati gasit cadou Dariei!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Denisam spune:
Merg sa ma intind si eu cu gasca mea ca sunt nedormita mai deloc,nu stiu ce are Alex,dc raceste sau ii ies maselele de jos ca azinopate de la 1 m-a frecat pina la 3.30 cand l-a luat Dr,adormea si cand vroiai sa il pui in patut se trezea,Dr a dormnit cu el pina la6.30 cand mi l-a predat si a stat lam ine in brate dormind pina la 8.30-acum cica doarme de la 11.20 si e 2.20,sper sa mai bage 1h ca vrem sa mergem la locul de joaca cu nasii lui Alex si Eric-i-am pus un supozitor ca parea cu ceva febra,mica dar avea.Aseara am avut musafiri,de aia avem si poze de familie ca tipul le are cu fotografia-sper sa dau la printat.Maine mergem in vizita si luni la munci,marti seara plecam la cabana deci 5 zile nu am net.
Va
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
monica70 spune:
DENISA tot intr-o actiune esti cata esti! Mai mergi si la birou luni? 
Noi am inceput sa exersam cu rolele in seara asta,deocamdata la pozitia 1 = mers : http://www.dropshots.com/dia5#date/2008-12-27/22:00:55
Ce sa va zic,Diana a inceput sa manipuleze in ultimul hal
Merge la taica-su si ii spune ca am zis eu sa ii dea te miri ce,bineinteles ceva gen ciocolata sau lucruri pe care eu i le interzisesem
Am prins in ultimele zile vreo 4 faze de genul asta!!! El o crede ca de multe ori o mai trimit cu comisioane si diverse ordine la el ...
MONI
6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
Florinini spune:
Sa va zic si io cateva vorbe despre noi!
David vorbeste cam stalcit dar ma bucur ca vorbeste si romaneste si engleza, noi il intelegem. De fapt in romaneste cuvintele sunt stalcite insa in english sunt clare
De ex. la mos Nicolaie ii zice Mos Hoalaie, la foarfeca, foafa vulpea e lupa...
Ma uimeste pe zi ce trece cat de repede poate sa prinda cuvinte...deunazi vine la mine, isi cauta un trenult si zice I found it eu zic you find it el zice I did
am ramas masca pur si simplu.
Cand ii e mila de ceva zice O dear...si are o mutra 
Incepe sa scoata tot felul de perle, itr-o seara il puneam sa se culce si nu stiam cum sa mai scap sa ma duc la ale mele treburi, el vroia intruna sa-i citesc si ii zic...uite David mami se duce sa se culce ca o doare capul tu stai si te culci la tine in patut si maine dimineata mama vine la tine, el zice: mami doaie capul? Da zic eu...el: you know..che (cred) ca daca te duci la baie si faci kk iti trece capul
...nu stiu ce asociere a facut dar asta a iesit!
Hai ca mai revin ca ma striga!
Florinini spune:
Am vazut-o pe Diana cu rolele
...ce bine se tine pe picioare, cu casca e totala
.Stie ea ce stie!
Mosul a venit si la noi, dar numai noaptea
asa ca a gasit cadourile dimineata. A fost tare incantat si fericit! A primit o gramada, si de la prieteni si nasi si fini in ziua de Craciun cand s-au adunat cu totii la noi! Poate mult prea multe dintr-o data, am pus deoparte cateva seturi de jocuri sa se sature de ce are acum!
Cel mai mare succes l-a avut trenuletul Thomas si un friend al lui,ne bazaie cu aia la cap toata ziua
...o si un alt personaj de desene...tot un tren GeoTrack...cu care si doarme...ptr. ca nu l-am mai lasat sa se uite la desenele alea...mi s-au parut prea dure si aveau aia multe figuri
, de acolo a invata care sunt good guys si care sunt bad guys!!!, Acum identifica personajele si in filme cand mai prinde, le imparte in good si bad
.
monica70 spune:
Eu la ora asta mananc salata de boeuf. Desi mi-e tot greatza si iar greatza, tot mananc non stop ce vine la rand
Mor de ciuda ca acum cand aveam si eu concediu prelungit sa ma relaxez,n-am chef de nimic din cauza gretzii asteia
Cum trece o ora dupa ce mananc, cum iar mi-e greatza ... Si colac peste pupaza Diana cu raceala,ca daca era ok mai trageam si noi cate o vizita la neamurile sau prietenele cu copii ... Azi a tusit doar de cateva ori,deci s-ar putea ca Eurespalul ala sa o fi facut sa tuseasca atat de urat,ca tot zicea Ingrid ca si Diana ei a tusit de la el mai demult.I-am luat Humex azi sa vedem ce efect are.Apropo INGRID cum mai e Diana,tot cu febra?
Diana mea a adormit tarziu,abia la ora 12 ...
FLORINA tare m-am distrat cum te-a trimis David la
ca sa iti treaca durerea de cap
Super fain ca a invatat si romana,ca engleza oricum o va invata bine.Ar fi perfect sa il aduci incoace si vara viitoare.La gradinita nu-l dai?
DEEA ce mai lucrezi la ora asta?
Am plecat la culcare,ca maine dimineata trebuie sa ma trezesc mai repede,merg cu frate-meu pana in Selgros .
Noapte buna!
MONI
LunaNoua spune:
Salu fetele,
Flori, ce bine imi pare ca ai mai scris !!!
E haios rau prichindelul. Stie el ce stie. Trebuia sa te eliberezi de stres [:-)))
]. Si Daria imparte personajele in rai si cuminti. Asta e educatia pe care i-o dam... daca avem pretentia sa stie sa fie cuminte, atunci, identifica care ce si cum e rau ![]()
Moni, e greu cu greata asta, dar iti e foarte bine daca e numai greata. Nu te plange, ca poate fi muuuuuuuuuuult mai rau. Eu vomam si daca misca Silviu aerul pe langa mine
Apropos, zilele trecute v-a pomenit Silviu. Cand am fost la Metro sa cumparam de mancare, s-a oprit deodata cu mine, si ne uitam lung la branza de burduf
Si apoi ne uitam la pret .. si iar lung la branza ... si iar la pret
Pana la urma am declarat amandoi ca ne e pofta de branza lui Ghita, care a cumparat-o atunci de la Bran
Pana la urma am declarat ca e Craciun, si ca macar de Craciun sa nu ne uitam ca e scumpa
Si asa ... ne-am gandit toata seara la voi, dar am uitat sa iti spun atunci ![]()
Noi astazi am avut musafiri. Am fost pana in oras, dar am venit repede inapoi ca a inghetat cumnatica. Nu se astepta sa fie asa frig. Eu eram cu un tricou cu maneca scurta, si geaca
, dar era intradevar foarte frig. Daria a adormit pe la 11, pe canapea, si cand am pus-o in pat s-a trezit. Nici acum nu doarme, si ma cert cu ea sa stea in pat. Vrea sa coloreze cu creta, sa faca treaba cu mine, sa faca treaba cu plastilina, sa se imbrace.. etc... orice numai sa nu doarma 
Ingrid, jaluzelele sunt facute de mine. Nu iti amintesti, ca am tot scris de asta. Materialul e luat de la Bricostore, cel mai eftin
, material de draperie, lemn sus si un bat de fier pus jos, sa atarne mai greu. O sa pun ceva deasupra pentru ca ziua cand le ridic, arata prea gol geamul, plus ca tamplaria geamului e foarte veche, si .. deh .. lucratura de pe vremea lui Ceasca, strambaturi si crapaturi, etc. Deci, trebuie neaparat sa le acopar, ca nu am mai finante sa mai schimb si geamurile. Bine ca am reusit sa le vopsesc
Ce face Dia ? Mai are febra ?
Am facut o lenjerie de pat dimineata, am pus si poze, ca sunt tare mandra ce a iesit din niste bucati de material ce le aveam prin plase
Am avut exact cat sa imi ajunga perfect de o lenjerie
Dupa ce am terminat lenjeria, am facut asa: Un tortulet simplu tiramisu, oo umplute, supa cu galuste, sote de morcov cu ochiuri, salata de telina, hrean, sushi, cafea si vin fiert. Am avut meniu complet
M-a ajutat si silviu la curatat legume
.. dar .. am avut o zi plina. Apoi le-am mancat, spalat vase de 3 ori ... facut curat .. si ... ma duc sa ma culc... finaly.
Maine Silviu vrea sa mergem la socrela... si eu nu vreau
O sa ne puna la masa, si o sa facem urticarie 
blog
monica70 spune:
Buna dimineata!
DEEA chiar ca a fost buna branza aia de burduf
dar mai ales pentru ca a fost mancata la Poiana Brasov,la aer curat
Ghita e mare amator de lactate in special iaurturi si branzeturi si mereu cumpara tot de alt fel sa probeze.Si casuri sau telemea ba de oaie,ba de capra,ba de vaca ...
Auzi la tine in tricou cu maneca scurta pe sub geaca
Nu ma mir ca a inghetat cumnata acolo la voi,ca si la noi e un friiig,mi-e groaza sa scot nasul.Imediat suna fratelo sa cobor.
Diana a trecut direct la puzzle de 48,desi e in pijama inca.Inainte a vizitat oul de broasca tzestoasa si m-a strigat sa vin repede sa vad ca a crapat si se vede capul ... Vad ca se descurca si cu asta de 48,deja e facut pe trei sferturi si l-a facut destul de in viteza! Ieri l-a lasat facut pe jumatate doar si s-a apucat de role ... Inseamna ca maine i-l dau deja pe cel de 60 de bucati. Pe ala nici eu nu l-am facut inca,nici macar de proba - pe restul le facusem doar ca sa le separ unele de altele.
MONI
marchplayer spune:
Salutare
Poate apuc sa scriu si sa trimit mesajul ca m-am mai apucat de nu stiu cate ori ieri si a ramas in faza` de proiect ca ma tot luam cu altceva.
Au plecat oaspetii(surorile mele) azi dimineata. tare greu imi este cand pleaca mai ales dupa ce au stat asa putin si le vad asa de rar. Stau la Oradea si nu-i chiar scurt drumul intre noi. Norocul meu ca se mai deplaseaza ele ca la cum stau eu cu deplasarea momentan...
Copii mei iara au primit o gramada de cadouri de care nu se mai bucura ca deja vad cali se pare normal sa primeasca. ieri cand i-am dat cadoul lui Rares pt Sf Stefan(apropo, multumim de urari) a trebui sa il dau si Ioanei pe cel regatit pt Sf Ion ca se uita cam chioras la fratele ei. Azi avem iara ceva oaspeti, vine cumnata mea si nu stiu daca nu cumva or sa vina si nasii ca de craciun au fost plecati si aseara au revenit acasa. Sper sa nu ca m-am saturat de mese intinse si curatenie. Parca imi place mai mult sa fiu musafir:))
O sa pun si poze cand o sa reusesc.
Vad ca Dianele sunt racite. Pe Dia de Moni am vazut-o pe role, tare incantata este, cred ca pana la vara o sa fie experta in datul cu rolele. Cred ca ar fi buna si o casca totusi. Bine ca o inveti sa nu-i fie frica de nimic, las-o sa puna mana pe lighioane chiar daca tie iti este scarba. Daca ai fi vreo grasa, Moni, ti-as recomanda sticsuri contra senzatiilor de greata in locul mancarurilor rase dar tu chiar vrei sa te ingrasi asa ca baga si tu cat mai mult sa se puna kilogramele.
Surorile mele tare suparate pe mine ca sunt inca asa de grasa, m-au certat ingrozitor ca m-amlasat asa in voia sortii. Chiar mi-au adus niste produse de slabit
, ceva de la PHARMANEX, a auzit cneva de firma asta pana acum?? ca sa nu mai spun ca mi-au facut tratament facial galvanic si manichiura si pedichiura, au fost puse pe mine serios fetele astea. Pacat ca n-au mai stat![]()
Ingrid, tu n-ai mai scris. Cum se simte Diana ta???
Deea, sushi arata FABULOS!!!!! Cu ce naiba le-ai facut? Cu ce erau infasurate???? Si lenjeria ti-a iesit extraordinar de frumoasa. Ce misto ca ati gasit lampa, noi n-am mai avut norocul asta. Poate o gasim pentru ziua ei care-i tocmai in februarie, chiar daca fara sa fie la reduceri ca tare mult imi place. N-a sosit inca tablourile, ma duc si maine.
Florina ma bucur ca ne-ai mai cris despre david. tare dragut este um vorbeste in cele doua limbi. Vorba Monicai, engleza oricum o va vorbi la perfectie, insistati acasa cu romana. BB2 nu se arata? Sau lucrati intens la asta?
Bumbita, ce copii frumosi ai!!! mai povesteste-ne despre voi. Citeam la un moment dat pe la Spiridusi ca v-ati mutt la bucuresti si l-ati luat doar pe sebi cu voi. Acum l-ati luat si pe piticot sau tot cu buni sta?? Cum iti este fara el? Mergeti acasa des?
Denisa sper sa nu fie racit si Alex. mai dormi si tu si odihneste-te ca la cate petreceri si activitati aveti!!!
La noi a nins un picut ieri. Am scos copii afara, ioana deja stia ce-i aia zapada si cam cum este dar Rares a fost mortal, am uitat sa-i pun manusile si s-a repezit sa ia zapada in mana si de unde nu s-a pus pe un urlet si isi scutura mainile ingrozit
, am ras cu totii sa murim de el. Dupa ce ia-m pus manusile a fost ok.
Ioana mi-a facut pisu aseara in pat, cred ca a racit putin ca vad ca se si scapa putin pe ea pana sa ajunga la wc. Ce copii necaliti am!!!
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete