PRIETENE FARA TITLU (24)
Raspunsuri - Pagina 14
LunaNoua spune:
Moni, parca nu puteai sa scrii cu Diana in brate
Poi ... era soare atat de frumos, incat nu m-am rabdat. Cand a intrat dupa munti, abia atunci s-a facut Polul Nord. Si ma enerveaza geaca, ca e "grasa" (Daria) si ma misc ca legata de maini si de picioare in ea. Ce bine de tine, acum nu ii mai poti refuza nimic Dianei
Dar ce o sa te faci cand o sa iti ceara luna de pe cer ? Fratiorul e simplu acum ![]()
Flori, tinem pumnii pentru bb2 
blog
Florinini spune:
Deea io nu sunt amatoare in general de mancaruri "pescoase" dar ca trebuie mananc si io peste...cat despre traditionalele sushi japoneze cu siguranta ca si de ar fi pestele sau alte alea marine preparate si fierte si coapte...tot nu as manca...poate daca ar fi masa langa buda sua invers...sau mai bine zis restaurante amenajate in stilul asta
. Si zau ca mi-e ciuda ca nu pot sa mananc mai ales ca stiu cat e de sanatos si bun ptr. "crierul" meu cel in involutie
. Hai ca ma opresc aici cu idioteniile ca mai sunt si femei gravidoase prin zona
si polemici pe tema asta cred ca nu prea fac bine...decat daca stai cu lamaia dupa tine...si poate nici atunci 
monica70 spune:
DEEA pai tu nu stii ce inseamna sa stea Diana in brate,ca ea nu sta o secunda locului,se fatzaie non stop,de pe un genunchi pe altul,gesticuleza (deci imi da si peste maini sau tastatura) si din comenturile ce le scriu cand o tin pe ea in brate,jumate trebuie sa le sterg si sa le reiau ca tot ma face sa gresesc.La un moment dat ajung sa ma enervez de nu mai scriu nimic si asta e ...
E ocupata acum,ca s-a apucat sa scotoceasca intr-un sertare unde are niste haine pentru mai tarziu,deci probeaza de zor pe ele.Intre timp tot mai face pauza si hop cu mainile in borcanele cu orataniile alea 
MONI
6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Florinini spune:
Deea
speram ca is batrana de acum incolo...si cine mai stie ce "rezerve" mai am peacolo...ca intru la tot felul de banuieli acum cu dereglarea asta!
monica70 spune:
FLORININI hai ca esti figura
Io nu-s chiar asa de gretzoasa.Cand a fost luna trecuta italianca de la firma veche aici si-am fost la restaurant chiar am comandat paste cu fructe de mare si am mancat deci si tot felul de mici scarbosenii d-alea ... Eu mancasem mult unde am lucrat mai demult paste cu vongole,niste scoici,dar erau luate din conserva,erau taare bune.Aici la restaurant cand vedeam crabii aia si caracatitzele ... ce sa zic
Ma consolez acum ca macar erau fierte ![]()
MONI
6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
Florinini spune:
Moni apropo de speciile alea din borcane...poti sa te uiti la ele...nu te "face" asa pe la stomac??? Io nu prea pot...deci am io ceva cu "pescoasele"..chiar daca sotul e peste
ironie???
LunaNoua spune:
Flori
Poi nu ai ce sa faci. Sunt gusturi si gusturi. Mie imi place cam orice. Doar la modul de preparare fac mofturi
.. si rau de tot.
Cam fac urticarii dupa orice masa la maica-mea sau la socrela, cand nu pot sa eschivez, si sunt nevoita sa mananc. La restaurant, e mai acceptabil, dar o data pe an cand mergem .. nu se pune ![]()
blog
monica70 spune:
FLORINA hai ca nu esti chiar asa de batrana,doar ca si mine de babeta
.Daca la noi s-a nimerit si inca asa surprise sa iasa intr-o perioada cand teoretic nu puteamn avea ovulatie si dupa ce probleme avusese Ghita cu infertilitatea ... plus varsta noastra,atunci se poate si la tine,n-avea grija!
MONI
LunaNoua spune:
Flori, au facut altele copii si la 60 de ani
Aia babeta !!! Poate ca totusi esti cu bb, si nu iese testul. Se poate si asta. Mai fa unul, poate ai o surpriza. 
blog
Florinini spune:
Moni mai dat gata...pai io abia stau langa barbat cand mergem la restaurant de genul asta...eu mananac un fel de supa foarte iute ca uneori ma apuca sughitul
, dar chiar asta e singura care ma ajuta sa stau in zona pana se ghiftuieste sotul
, el e tare pofticios la astea...io mor dupa mancarurile iuti...si el abia sta cu mine cand manac io din alea...dar asta e ...fiecare ne sacrificam ptr. "placerea" celuilalt!![]()
Cand eram gravida cu david numai mancaruri iuti imi trebuiau si Marius zice mai tu omori copilul cu poftele tale mexicane...te pomeni ca o iesi vreun mexican