PRIETENE FARA TITLU (24)
Raspunsuri - Pagina 15
monica70 spune:
FLORINA pana la urma am pus mana si eu pe ele,vad ca-s ok parca-s din plastic tare,ma gandeam ca-s moi si gelatinoase dupa cum a descris Deea ce a avut si Daria asemanator ...
DEEA chiar orice nu cred ca mi-ar placea nici mie,de exemplu gandaci prajiti,furnici fripte si alte alea ... dar e chestie de educatie. La rudele la care taiam noi pe vremuri porcul ,intr-un sat de langa Arad,am mancat salam de nutrie ,foarte bun,avea gust exact ca cel de porc + vita.Dar din toata familia lor ,doar bunicul facea si gatea din carnea de nutrie si ii mai dadusera si vase separate,nici nevasta,nici fiica,nepoata sau ginerele nu au gustat macar odata.Si la nutrii in cotetz era chiar curat fatza de cum e la porci!
MONI
6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Florinini spune:
Deea am facut 2 deja unul pe 24 si unul azi noapte
ca nu mai puteam de dureri de tzatze si ieri am mers la baie de 7-8 ori io care merg de obicei de maxim 4 ori intr-o zi- 24h si tot negativ e...clar sunt dereglata!!! si tare vroiam sa agatz testul pozitiv in pom
...dar astept...poate agat bebele in pomul viitor
monica70 spune:
Aoleu,Diana il critica pe Mosh Craciun acum
S-a apucat de cuburile alea ce de baga unele in altele si nu stiu ce nu sta ca lumea si i-am zis ca probabil e defect,ca sa ma lase in pace,ca se tot plangea p-aici . Cica: "pai asa ceva mi-a adus moshu???" ![]()

FLORINA pai vezi ,mie nu-mi place deloc gustul iute,in schimb imi pace mult de tot acru si sarat 
MONI
6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
LunaNoua spune:
Chiar ma gandeam ... la care au primit copii vostrii .. sunt premianta cu detasare la .. cel mai mic cadou
Cel putin stiu ca Daria se bucura foarte tare de el. Ati vazut ca si la sanius, si la masa, si peste tot il ia pe bambi
Ba chiar mi-a zis ca o fereste de vise urate. Mi-a zis ca azi-noapte nu a visat ca a dormit cu Bambi 
blog
monica70 spune:
Merg sa o pun la nani pe Diana,revin pe urma,poate va mai gasesc prin zona ...
MONI
Florinini spune:
Pai vezi mai Moni fata are toata bunavointa sa faca ceva cu cuburie alea, dar daca Mosul ia adus asa ceva...super replica ti-a dat! 
miraklucker spune:
Florina ma bucur ca ai mai aparut si tu.
si tu ai un dulce de baietel. ti l-am admirat nu de mult.
Te-ai operat? mai asta vara strigam dupa tine...........cumnata mea s-a operat in ian anul asta de un fibrom mareeee de peste 6cm care era lipit de uter dar in-afara si a facut pauza de 6 luni, i-a dat AC (nu i-a taiat uterul doar "l-a subtiat" acolo unde a fost prins fibromul. Isi luase speranta de bebe, are deja aproape 36 ani si surpriza a ramas in prima luna gravi. Acum asteapta un baiatel in aprilie si face planuri marete de o fetita!!.....deci te astept si pe tine cat mai repede cu betele alea.
Deea o fi cum spui si tu de sushi ala, nu am mancat niciodata dar m-am uitat curioasa tare in farfuria prietenei
. Pestelke ala era crud. Crevedtele cica era fiert dar se poate si crud.
....culcai armata, eu am facut o baie fierbinte imi puse-i si niste moate in cap. am fost la o vecina rusoica medic,si m-a mai dres ea cu gatul. Mi.a facut un masaj bunnnn, si mi-a pus un plasture cu ceva extract de ardei iute
(arde ca naiba) da cica face bine
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Florinini spune:
Mira m-am operat in vara, in ianuarie o sa fie 6 luni si atunci incepem consistent cu planul de bb2. La mine a fost un pic mai complicat a fost un fibrom mare de 17 cm pana la urma, in afara uterului, nu mi-au taiat uterul asa a zis doctorul...au ajuns aproape pana la cavitatea interioara vreo 4-5 mm pana sa intre...deci l-au subtiat bine ma gandesc io. Sincera mi-e teama de evolutia viitoarei sarcini
dar vreau sa incerc aproape cu orice pret!
Si cum se simte cumnata...cum a evoluat sarcina...a avut sau are ceva probleme!
Multumim de aprecieri ptr. David! 
Florinini spune:
Ma bucur ca am povestit cu voi fetelor! Ma bucur ca sunteti bine si la fel de vorbarete cum va stiam!
Pupici si noapte buna