MAMICI DIN ARAD (112)
Raspunsuri - Pagina 6
adablackcat spune:
www.evrika.ro/firme/firma.php?n=631" target="_blank">Aici e ceva adresa si numere de telefon. Ma duc sa ma uit la poze.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica70 spune:
ADA mersi,o sa sunam luni sa vedem.
MONI
6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Claudelu spune:
offffff vroiam si eu sa va scriu mai multe dar nu ma lasa raul...vrea el la calculator
, dar totusi va pun si eu pozele de la Craciun si de la serbare
adablackcat spune:
Clau, ma uitam cu Vlad la poze si... "uite ce m-o adus si mie Mosu'", ma ce coincidenta.
Sa le aduca Mosu' jucarii la fel. E clar ca-s din acelasi sac al mosului.
Fain ii Craciunul asta cu magia lui.
Miha o fi plecat la munte?
Noi plecam maine la Alba, adica eu cu copiii, ca de obicei, Teo o sa vina abia marti.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Melania 14 spune:
Fetelor un Sarbatori fericite si din partea noastra!
Ildy foarte frumosi copilasii tai.De unde ai avut costumatiile pt amandoi?Ivett acrescut si e tare dragalasa.David e la fel de gelos?
Cristina nu mi-a venit sa cred cand am citit ca ai fost internata,la cat de activa ai fost cu Mara.Bine ca esti ok.
Miha imi pare rau de concediul ratat sau semiratat.Draga de tine ,numai tie ti se putea intampla asa ceva.Nu la- apucat disperarea pe Susu?
Ada faine cadourile si bradul.Va d ca ti la-i facut la moda,cu roz ![]()
Gabi cat a stat mosul la voi?nu s-a grabit si la alti copii?
faine cadouri.
Clau de cand nu te-am vazut nu te-am recunoscut cu parul asa de lung.Foarte draguti copii la serbare si pozele cu bradul impodobit.Faine si podoabele tale.
Moni tu cum te mai simti?
Flavia 
Am pus si eu ceva poze ,mai multe a facut Diana si le pune ea cand o avea chef.Mela ce sa zic?parca de nimic nu a fost multumita in mod deosebit.Doar de ceva actibilduri de perete cu printese si ScoobzDoo .
Bucataria ce si-a dorit-o nu a ajuns inca.
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
DianaR spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Melania 14 Am pus si eu ceva poze ,mai multe a facut Diana si le pune ea cand o avea chef. |
No ca am avut chef
Ildi, ce faini is puiutii craciunei!
Au fost cateva zile incarcate. Ajunul la casa unor prieteni unde a venit Mosul la cei 12 copilasi stransi (trupa de la nisip...) apoi na urmat periplul la parinti si la socrii, apoi vizitele "cumetrilor" si tot asa. Sunt rupta. Urmeaza revelul la noi si sf Vasile, ati ghicit tot la noi

Am vazut poze la Gabi, Ildi, Ada, Carmen, Clau. Copii fericiti, o gramada de Mosi
Alina ai pus poze si le-am ratat? Alina.a vreau poze cu voi cu aparatul nou!!!!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
gabitzica spune:
Sper ca geamurile mele murdare nu le-ati vazut in poze.
Nu am avut timp de ele si daca aveam in 2 zile erau la loc. Oricum in poza se vad ingrrozitor de bine 
Sa va povestesc si depre mosul nostru... Am ales un prieten care nu a mai fost de vreu-n an la noi ocmai in ideea ca nu o sa il recunoasca copiii.La un moment da a iesit mosul afara cu Cipri iar Tudor imi zice:" Mami stiu ca asta nu e Mos Craciun adevarat, cel de la Polul Nord, ca l-am recunoscut dupa par si dupa voce... a fost la noi anul trecut cu colinda si il chema Ienciu!" Va dati seama ca m-a dat pe spate cu faza asta , am incercat sa ma abtin sa nu rad, i-am spus ca eu nu mi-am date seama ca e el, si oricum mos craciun are angajati ca nu poate sa faca fata la toti copiii din lume. M-am scos!![]()
Carmen tu ai fost tip-top, ca de obicei, iar tabloul de familie foarte frumos.Noi nu avem poze toti 4 de la Pasti cred...
Diana am vazut si pozele tale, ce a crescut Timeea si ce scumpa e!Poza cu voi gagicile e super!
Melania 14 spune:
Gabi la mine nu merge filmuletul.Mai incerc.Greu cu copii astia isteti
.
Am mai pus niste poze de care am uitat aici
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
monica70 spune:
GABI super filmuletul !!! Tudor e chiar foarte talentat!!! Diana e de-a dreptul incantata si a zis ca vrea si ea sa danseze asa ,doar ca ea nu are ... baiat din ala
Voia sa zica partener,evident ...
Diana mea e incantata de orataniile alea iesite din ou,ca ei doar de Craciun i le-am dat.Ziceti-mi si mie cum se comporta daca le lasi mai mult afara din apa.Curge apa din ele? Se usuca?
Si inca ceva,nu are nimeni cumva un numar de telefon de la locul de joaca de langa Kaufland? Nu am gasit deloc pe net ...
MONI
7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">