MAMICI DIN ARAD (112)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Craciun fericit, cu bucurii si impliniri!

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Un Craciun linistit, cadouri multe si tot ce e mai bun va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Craciun fericit! va dorim si noi.

Noua ne-a adus mosul rubeola la Vic. Asa ca eu voi sta acasa cu Vic si Matia si Susu va pleca la munte cu Daria si Alex. Sper sa putem merge si noi macar din 30. are 6 zile sunt destule sa-l tin in casa?

Cadourile au fost muuulte si frumoase. Dezastru ce e prin casa. Eu am primit un ceas, un colier de chihlimbar, o chestia din aia smechera de curatat legume ( cum era la targ) si un set Bulgari cu parfum, crema de corp si dus gel.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Craciun fericit!
Multumesc pentru urarile de ziua mea!

Noua mosul nu ne-a adus anul asta nimic, doar Marei. Eu am fost fericita cu simplul fapt ca a nins si ca mi-au dat drumul azi din spital. M-am internat pe 22 de urgenta pentru ca orif!iciul extern al colului era deschis, ieri mi-au facut cerclaj si azi m-am externat.

Sarbatori fericite tuturor!

cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA imi pare rau ca ai avut probleme,bine ca s-a rezolvat si ca esti acasa. Si la multi ani!
MIHA of si la voi belea acum,dar cred ca e ok si apucati si voi sa mergeti la munte.Distractie placuta!

La noi a fost ok,a venit moshul,Diana i-a zis poezii,tot tacamul.Problema e ca tuseste tot mai rau si are secretii cat cuprinde,in plus a inceput sa faca si febra . Asa ca am trecut de-aseara pe antibiotic,dupa o consultatie data ieri prin telefon ...
Din toate cadourile cel mai incantata e Diana de oua si de role

MONI 6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani Cristina rubi!!! Imi pare rau ca ai probleme cu bebicu' mic. Doamne da sa fie bine si bina ca ai iesit din spital!
A venit si la noi Mosu' cu muuuulte cadouri foarte frumoase. Copiii au fost coplesiti de atatea cadouri.
Miha, nasol cu rubeola. Habar n-am cat trebuie sa stati in casa.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Cristina Rubi. Imi pare rau ca ai probleme cu sarcina.
La multi ani cu intarziere Alina33.
Si la noi a venit mosul cu muulte jucarii. Cea mai interesanta este o masinuta cu telecomanda care merge si pe tavan.
Poze cu mosul

Mergi la inceput

Gabi, foarte faini copiii cu Mosu' care e din categoria "mosule ce tanar esti". Imi place jucaria Ioanei iar de costumul lui Tudor ce sa mai zic, cred ca orice copil ar fi incantat.
Am facut si eu poze, la noi n-a venit Mosul "dechiar", adica afost si a lasat cadourile sub brad cat noi am fost la colindat.
Acum incarc poze.

Mergi la inceput

poze cu cadouri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI si ADA am vazut pozele,faine si multe cadouri au primit!
Si eu am pus poze si filmulete aici:http://www.dropshots.com/dia5# . Mosul nostru a fost cam batran,abia vorbea,nu de alta dar sa nu-l recunoasca Diana (pe taica-meu).
Stiu ca intreba cineva de papusa Pinochio,am vazut si eu ca era stand Aradeanca la targ,acum de unde se mai poate cumpara,stiti cumva? Nu mai retin daca si ce ati raspuns.Ii trebuie neaparat unei prietene din Timisoara pentru ziua fetitei si m-a rugat sa ii caut.Daca zicea mai devreme ii luam de la targ ...

MONI 6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput