MAMICI DIN ARAD (112)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Nu stiu daca am timp sa intru mai tarziu ca ma pun la facut bagaje.
Va doresc un www.curentulindus.com/wp-content/uploads/2007/12/felicitare-alexandra.jpg" target="_blank">CRACIUN FERICIT si Mosul sa va aduca tot ce va doriti!
Va las si o colinda sa ascultati:

Edit: Ildi, ioi ce Craciunita frumoasa , dar nici Mos Craciun nu-i mai prejos. Super draguti!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ildi ai niste copii foarte reusiti. Unde ai facut pozele cu ei Craciunei?
Alina faine si pozele lui Dragos de la serbare.Ce s-a lungit si Ade. E tare draguta.
Craciun fericit va doresc tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Vai Ildi cat de frumoasa-i Ivett. Super dulce amandoi costumati! Foarte reusite pozele.
Eu am terminat de bagat destiu'n sarmale, numai sa le pun maine pe foc. Am facut o prajitura cu multa nuca pe care Teo a mancat-o toata deja , deci maine sa mai fac una la fel. Maine fac si o ciorbita, friptura nu cred ca mai fac decat peste cateva zile.
Ma duc sa le citesc poveste.
Drum bun maine Alina!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu va doresc la toate un Craciun fericit !

MONI 6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, scrie si tu reteta de prajitura cu nuca daca-i asa buna.

Deoarece nu voi intra zilele urmatoare urez si eu La multi ani Cristinei M., si alinei33.!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina, se bat albusurile de la 6 oua spuma, se toarna "in ploaie" (ce-mi place exprimarea asta) 200 grame zahar pudra si cam cata nuca macinata vrei, eu pun cat de multa, cam trei-patru sute de grame cred. Dup-aia pui compozitia intr-o punga sau aparat special daca ai si pui pe o tava gogoloaie cat de mari sau mici vrei, eu le pun mici sa se poata baga o data in gura, si le pui la cuptor pentru nu stiu cata vreme, ca eu pe unele le-am lasat mai mult pe altele mai putin, sa vad ce iasa. Sa pui hartie de copt sau sa tapetezi tava bina ca se mai si lipesc. La mine hartia de copt e nelipsita. Chiar daca-s mai molcutze cand le scoti se fac numai bune cand se racesc. Crema se face din galbenusurile frecate cu 200grame zahar si 100 grame de unt, cu care se lipesc tot cate doua bezelele asta cu nuca. E foarte decicioasa si usor de facut.
Ma duc sa pun sarmalele la foc.
Abia astept sa vina Mos Craciun!!!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI, TUTUROR!

Anca , mami de Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

craciun fericit alaturi de cei dragi!

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Intru si eu repede sa va urez un CRACIUN MAGIC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Craciun fericit!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput