MAMICI DIN ARAD (112)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi aveti poza de familie de la ziua lui Tudor,nu?
Diana vreau si eu pozele pe CD .

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Intru si eu in viteza. Suntem tot acasa, dar dimineata plecam sa ne reintregim. Victor e bine, i-au trecut bubele si avem liber de la doctor sa iesim in lume.

Eu n-am reusit sa fac bagajele ca n-au dormit astazi copii si au fost crizati si maraiti, casa zboara, na ce mai trebuie sa-mi reintru in ritm ca prea am trandavit. Am observat zilele astea cat am fost cu ei acasa dormeau amandoi de numa dimineata pana tarziu la pranz cate 3-4 ore( inclusiv Matia recunoscut pentru problemele cu somnul), cum azi am plecat un pic cum gata s-a dus toata treaba.

Am vazut pozele si filmuletele cu toti copii suberbi , unul mai frumos ca celalalt.

Spun " La multi ani" celor care si-au sarbatorit ziua de nastere si eu i-am sarit.

Si "La multi ani " pentru noul an, sa fie pentru voi si familiile voastre anul perfect in care sa vi se indeplineasca dorintele, cu copii sanatosi, cu sarcini si nasteri usoare si cu tot ce va mai doriti fiecare in parte. Muuulti pupici.

PS : si tineti-mi pumnii poate ajung si eu sa vad ce grozavie-i Arieseniu asta.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Na am pus si eu ceva poze , ce le-am primit de la taica-meu ca aparatul nostru n-am mai avut loc sa-l descarc.
http://family.webshots.com/album/569420621SwCFWR

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Ne-am intors aseara, v-am citit, dar n-am avut timp sa scriu, pana la 12 tot am despachetat.
Scriu rapid si apoi merg la culcare, maine lucrez.
A fost super de Craciun, ne-am simtit bine, ne-a adus Mosul multe cadouri, jucarii pentru copii... N-am gasit nici un Mos disponibil, asa ca am gasit cadourile lasate in curte. Pe Dragos nici nu cred ca-l mai pot pacali cu Mosu ca s-a prins el ceva.
Am vazut toate pozele, pe Diana, Raul, Vladut cu Iulia, Mela, Serban, Timeea si Vladut, Tudor cu Ioana...se pare ca toti au fost f cuminti si au primit multe cadouri de la Mosu.

Cristina M., ma bucur ca esti ok cu sarcina.

Diana, am pus saptamana trecuta ceva poze, nu stiu daca astea le-ai ratat , uite aici.

Gabi, nici la mine nu merge filmuletul cu "dansatorii".

Miha, drum bun si distractie placuta!
Acum vizionez si pozele tale.

Ada, drum bun si voua la Alba!
Stii cumva cand incepe gradinita, in 5 sau 11?

Moni, dupa ce scoti orataniile alea din apa mai raman umede(parca gelatinoase) si apoi se usuca, iar dupa cateva zile se micsoreaza. Se fac mici-mici, probabil ajung la forma initiala. Nu le-am mai vazut a noastre de cateva zile si nu stiu pe unde le-au pus copiii.

Maine incep bucatareala sa nu am asa mult pe miercuri. Noi vom sta acasa si vom avea musafiri, pe finii nostri si s-ar putea si niste prieteni.
Pic aici pe tastaura asa somn mi-e, sper ca am fost cat de cat coerenta.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Intru si eu cateva minute sa va salut, in primul rand La Multi Ani sarbatoritilor CRISTINA, ALINA si ADI.

Eu sunt in pregatiri de tot felul, atat pentru Revelion cat si pentru saptamana care vine, o sa-mi fie tare greu prima saptamana departe de puiul meu, asa ca ma invart printre liste si cosuri cu haine de spalat sau calcat si pus la loc. Mai am cateva lucruri de cumparat, dar in mare sunt in grafic.

Am pus aici niste www.flickr.com/photos/8911008@N07/3146837823/in/photostream" target="_blank">poze mai recente cu David, din pacate de ziua lui numai la poze nu mi-a stat gandul. Sper sa fiu mai vrednica in anul ce vine in ceea ce priveste fotografiile.

Daca nu mai apuc sa intru pana la anul, va doresc tuturor un an mult mai bun, cu fericire, sanatate si noroc, si sa vi se implineasca toate dorintele!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Miha, faine pozele de la serbare! Diastractie placuta la Arieseni.
Cristiana ce a crescut David! Servici usor iti doresc.
Moni tu cum te simti? Am vazut si pozele si filmuletele vostre. Unele de 2 ori( am uitat sa iti spun) Ce total a fost mosul vostru. Nu prea am inteles ce a zis, numa ca il doare maseaua.
Carmen poza de familie de la ziua Ioanei nu e prea reusita. E m-am simtit exclusa din peisaj...ce totala a fost Mela pictata pe fata. Si Tudor a fost pictat spiderman la targ. A zis ca nu se mai spala niciodata pe fata. Bine ca i s-a dua de tot vopseaua pana a doua zi.
Spor la bucatareala sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutari!
Am vizionat si eu toate pozele si toate filmuletele...avem copilasi unu si unu si mamici la fel (Diana si Carmen, poza in care sunteti toate 3 divele p:D] e super faina).
Miha, distractie faina la Arieseni!

Io's tot pe dos cum ar trebui sa fiu...m-a cuprins asa o stare de rahatel de-mi vine sa plang non stop...mi-e groaza ca mai sunt doar cateva zile si ma intorc la munca unde ne vor da listele cu cei care urmeaza sa fie disponibilizati si am asa o senzatie tampita ca sunt si eu printre ei de nu-i adevarat
hai ca nu va mai bag in cap tampeniile mele

Spor la bucatareala

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CLAU hai mai nu te necaji atat ,ca poate n-o fi asa tragic! Si chiar daca doamne fereste ar fi asa,sa stii ca orice sut in fund e un pas inainte.Ti-o spun eu care odata am fost data in somaj - de care nu am beneficiat ca eram si studenta () si s-au inchis doua firme la care am lucrat ulterior ... Deci trei suturi in fund si de fiecare data am mers la salariu mai mare si conditii mai bune!
GABI eu sunt ok,mi-e cam greatza si ca sa imi treaca tot mananc si iar mananc.Noroc ca nu vomit,nici cu Diana nu am facut-o decat de vreo 3 ori,dupa ce consumasem ceva acid tare - iaurt,suc de portocale ...

Si eu am vazut toate pozele puse de Carmen,Miha,Alina,Cristiana ... Cred ca mi-au scapat cele puse de Diana ca nu aveam timp atunci,dar n-am uitat de ele,cand apuc,o sa caut din urma.
Mi-au ramas mai ales in minte mutritza dulce a blondinului de David si cum statea Dragos picior peste picior in costumatia aia de la serbare

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI apropo de mosh,pai a trebuit sa se scalambaie in halul ala, ca sa nu ii recunoasca Diana vocea,ca taica-meu nu si-o prea stie preface.Ce voiai, sa faca si Diana ca Tudor la tau ? Eu la doi ani jumatate l-am recunoscut pe tati pe post de mosh ...
Taare mult mi-a mai placut de Tudor cum dansa,sper sa ma mir pe el si sa iasa un flacau asa frumos si istetz ca el,mai ales ca si ca nume, Tudor e primul pe lista,inca de cand nu stiam ce va fi Diana.

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Monica vreau sa spun ca dansul copiilor a fost in premiera, fara nici o repetitie, nu i-am mai vazut dansand impreuna pana acum. Au mai dansat un ul in fata celuilalt dar nu asa ca o adevarata pereche de dansatori ma bucur foarte tare ca i-am filmat. Scuzati comentariile din background, dar savoarea dansului a fost intrerupta de un vecin la care Cipri trebia sa ii dea nu stiu ce hartii care erau in dulapiorul cu medicamente...

Mergi la inceput