MAMICI DIN ARAD (112)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina, nu face Lavi manichiura simpla, ca e pierdere de vreme pentru ea si nici nu-i place prea tare. Eu pielitele mi le mai tai uneori p-acasa, ca mi se intaresc urat si nu-mi place. Ioi, tot scriam un cuvant "i n m u i e r e" pentru pielite si tot editam ca nu aparea corect. Acum m-am prins de ce..

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, da, vroiam sa zic ca am french, dar sunt mici unghiile si nu e asa lat. Maria nu lucreaza cu acril, poate apelez si eu la Lavi daca tine mai mult acrilul, nu prea am timp sa merg asa des la Vladimirescu.

Clau, da, la gel trebuie dat tot jos cu pila si apoi se pune altul. Nu stiam ca la acril se umple doar golurile. No mai invat si eu cate ceva, nu prea stiam care-i diferenta intre gel si acril.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Multumesc pentru urari, dragele mele, mi-a cresut inima cand am vazut cata lume si-a adus aminte de piciul meu.

Am facut ieri o mica petrecere impreuna cu nasii, cativa prieteni si soacra, si ne-am simtit tare bine. David a fost timidul star al serii, tare greu si-a dat drumul la socializare si "conversatie". Au fost si ceva victime, o farfurie si un pahar de sampanie, noi sa fim sanatosi si voiosi. David e insa parca schimbat nu peste noapte dar peste saptamana, ceea ce vrea vrea adica, si vocalizeaza puternic daca nu i se respecta doleantele.

Eu fac deja AMR, adica socotesc cate zile libere mai am , mai un pic si-mi iau zborul spre Oradea.

Fetele care ma intrebau ce acte trebuiesc pentru trecerea alocatiei pe card, pai sa va spun mai exact caci azi am fost la Directia Sociala, trebuiesc:
-copie extras de cont parinte
-cerere tip (e la ghiseu)
-copie certificat de nastere copil
-copie buletin parinte titular de cont

Acum nu vreau sa intristez si nici sa panichez pe nimeni, dar se pare ca faza cu indemnizatia 85% se amana , am avut o presimtire de cand au amanat recalcularea pensiilor. Sincera sa fiu, eu n-am primit inca banii luna asta, si nici nu se stie cand vin .

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Moooooooooooama dar ce experte sunteti la unghii puse sau false sau cum s-or numi.Mie,sincer,nu-mi plac.Probabil ca pe cele pe care le-am vazut eu erau tare cibaneste puse si erau cu acril d'acela .Mie-mi place sa-mi tot schimb oja si nu as rezista 4-5 saptamani cu aceiasi culoare,plus ca si la lungime am toane .Daaaaaaaaar ale Alinei sunt tare faine,chiar mi-au placut.
Cristinabine ca v-ati simtit bine de ziua lui David, asteptam si poze.Zici ca nu au venit banii luna asta ?de aceea nu mi-a lasat postasul nimic in posta si nici pe card nu mi-a intrat nimic.Problema e ca si luna trecuta a fost la fel.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTIANA mersi mult de informatii,chiar maine voiam sa merg pe-acolo si mergeam de pomana daca nu scriai.
CARMEN si io-s pe dinafara cu unghiile ... Iar alocatia n-a venit nici pentru Diana.

MONI 6s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Cristiana, asteptam poze de la petrecerea lui David.
M-as duce eu in locul tau la Oradea.

Carmen, eu nu-s asa experta cu unghiile ca acum mi-am pus gel prima data. Adevarul e ca-mi plac unghiile cum au iesit, arata f natural.
Nu-mi place sa-mi fac eu unghiile si nici n-am rabdare, oricum mergeam la manichiura, dar tinea 2-3 zile asa fain.

Merg la nani ca maine lucrez, azi am fost libera (d-nele dr. si-au luat liber pe rand si se inlocuiesc).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Am incarcat cateva poze de la serbare aici, pe la sfarsit sunt din seara asta cu bradul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina, ce faina a fost serbarea. Ce mult imi place poza asta
Iar voi sunteti o familie foarte frumoasa

Ioiiii de cand m-am trezit muncesc intruna Si am zis ca nu fac nu stiu cate, dar si asa deja mi se par prea multe...zici ca vine sfarsitul lumii

Mergi la inceput

Mersi Clau!
Da, e super poza, pacat ca sunt ochii rosii, nu stiu ce s-a intamplat ca toate pozele au iesit cu ochii rosii.
Eu nu ma stresez acum cu pregatirile ca maine dimineata mergem la Bihor, saptamana viitoare voi munci si eu, de Revelion avem musafiri.
Edit: Ce mai gatiti de Craciun fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Cu untarziere DAVID

Si ca sa nu raman codasa zic de pe -acum

LA MULTI ANI ALINA 33
LA MULTI ANI MARIA-CRISTINA

SI nu in ultimul rand CRACIUN FERICIT SI MULTA BUCURIE IN SUFLETE
http://www.dropshots.com/ildi25#date/2008-12-23/06:34:46

MIHA sunt oua la Penny ,i-a cumparat si Pityu la David .
Ada ,Alina ,faine unghiile eu nu ma pricep cu gel ,fara gel ,mi-e nu-mi plac unghiile mari si nici prea colorate eventual ceva incolor numai sa straluceasca ,dar sa vad la altcineva imi place ,dar eu nu m-as vedea cu unghii mari rosii nici atat.
Carmen sa folositi sanatosi LCD-ul ,si Pityu s-a cadorisit cu unul dar l-a cumparat de vreo 3 saptamani ,eu m-am ales doar cu un ceas de 240 lei ,nu-mi convine nu suntem chit.
Si David a fost la Expo sambata ,si a fosdt tare incantat de mos .

As mai avea de scris multe dar nu-mi permite timpul

la toate

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput