Puiuti de randunici 2008!! (170)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

miha,m-ai mai linistit..cam asa sunt si eu.In ultimul timp nu mai era laptic pana nu a mai fost deloc.
Yete ca a aparut si bubu la miez de noapte.
Eu fug ca mai am de fiert apa pt termos,dusuit,imi pun comprese reci si ca am treburi dimi.
NB

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Moamaa, ce comentariu a la Mimo! super tare! Bravo fata!

L-am vazut si eu pe Matei cum patineaza si merge in pas cu Stefan! Eu zic ca e super-super sa ai frate mai mare! din ce vad eu la ai mei

Adriutule, uitasem sa-ti zic ca ai dreptate, eu singura m-am facut fitzosica

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Mai, ce am uitat… Giani, mii de ca ne-ai uns suflete!

Adriuta
, incantator bradul tau! Dar vad ca i-ai luat lui Adrian 3 ornamente de prim an! Eu asa le-am numarat!

Bubu, si tu ai de furca c-un mamos?

Luca, poate pentru ca ma vede asa putin, e terminat dupa mine, i se scurg ochii cand ma vede. imi vine sa-l mananc! cand nu-s acasa se tot uita in locurile unde stie ca s-ar putea sa fiu, ca de exemplu la locul unde e laptopul, si unde stau sa scriu cand el se joaca singurel. cand il tin in brate imi ia fata in maini si isi lipeste caputul de fata mea. nimic nu se compara cu ceea ce ofera copilul mamei, si cu siguranta si reciproca e valabila!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ce dulce e Amira..si ce a crescut!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Ce dulce e Amira..si ce a crescut!!

Asa e Si e frumoasa-frumoasa...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

multumim fetelor!
desi cred ca randunoiului ii creste pipota si mai tare ca toata lumea ii zice ca seamana numai cu el...mai devreme mi-a zis ca ar trebui sa facem un test de maternitate ca sa avem dovada ca am participat si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

simo

roxana, nu am stiut ca mai esti prin cuib, si ti-am trimis un pm

ma duc sa-mi iau antibioticele si probabil ca ma bag la ca maine la serviciu cu mine, ca nu mai tine faza cu pneumonia.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Naty, eu in nici un caz nu-l mai pun la misunat dupa baie! nici Vlad never! a facut baie, e in pijama si in pat! poate sa stea si 2 ore pana adoarme ca tot acolo sta! am scris mai inainte cum l-am adormit! in timp ce-l culcam incercam sa-i mai infig bibele cu laptele ramas dar imi dadea cu mana peste el
Iar cu leganatul...stii ca invatul are si dezvat, asta e principiul meu! si pe Vlad l-am mai leganat cand era bebe si n-a fost nimic, apoi s-a dezvatat
Eu ma mir acum de Stef cat de mamos e seara si vrea sa stea cu nasul in sanul meu, efectiv asa sta si inchide ochii, parca ma miroase, sa vada daca sunt eu!
Iar azi si eu l-am leganat, de doua ori, cand a dormit ziua Si asta din cauza ca Lica il leagana mai mereu! acum e in concediu si pana s-o intoarce invatul are si dezvat
Acum seara, pur si simplu l-am tinut fara sa-l legan si a adormit doar mangaiat pe cap si pupacit la greu, ca era tare dulceeee!

Stela, mie nu mi-e ca nu mai gasesc brad, nu mai am eu rabdare! A cumparat azi randunoiul un suport in care se pune apa

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

miha sanatate multa atunci...dar tu nu ai liber in perioada asta?
am si eu o nelamurire: fii-mea a inceput sa fie cam nervoshica, ne cam trage palme, ne zgarie, ne trage de par...noi nu o incurajam deloc sa faca asta, nici nu a vazut la noi asa ceva...stau si ma intreb cum de a invatat ea asa ceva???

Mergi la inceput

Ce scumpica e Amira! sa n-o mai recunosc! parca nu mai e asa bufleica la fata! e dulce foc

Luny, m-a dat pe spate si pe mine combinatia! am si eu in conge si creveti si merluciu si maine asta fac si eu!! abia astept, deja salivez! si am si vin alb intr-o sticla, ramas de la sfestania casei

Miha, da mai, de vreo 2-3 seri face asa! pana acum dupa ce-i dadeam laptele il lasam acolo si vorbea, se ridica, mai miorlaia, dar se culca. Acum nu, nene, urlete si numaiin picioare pana vin acolo! si randunoiul il linisteste, el il lasa in pat si il mangaie mult pe spate si pe cap si se culca...dar tot asa, intr-o ora

Va duceti toate la nani??
Eu mai admin pe site-ul meu si mai refreshuiesc si-aici

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput