Puiuti de randunici 2008!! (170)
Raspunsuri - Pagina 6
Simo27 spune:
Adriuta,si eu am suport in care se pune apa!e verde si e din plastic!tare bun la casa omuluiBradutul e minunat,ce mai!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
sa nu plece Giani pana nu ma premiaza
mstela spune:
luny,suna romantic sosul tau..Trec si eu la facut asa sos,dar dupa post,daca zici ca se lasa cu orgasme,diverse..
Naty,ce tare cu Iulia..Cu laptele,nu-i fac cantitati enorme,dar incerc cu 150 ca s-a intamplat sa manance.Si mi se pare ca a baut asa putin azi,numai cate 70-80.da-o naibii de treaba.. si apa de-abia a vrut...si e fandosita tare,daca ii fac putin si ar mai vrea,pana prepar altul,il fac degeaba..e,o sa treaca si asta.
Cuscra,aoleu,ce-mi zici de sani..sper sa nu patesc ceva..
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Adriuta,SUPERB bradul..ce stufos e!!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
amira_roxana spune:
am revenit si eu un pic...
am vazut baietii lui nico mergand de-a busilea...
pe tea mumosica in brate la tati...
mimo care m-a dat gata cu comentariul ei la plugusorul lui jiani, gargaritza olgutzei, bradul imens al adriutei
eu vroiam sa ma uit la mircea badea, dar randunoiul nu ma lasa ca se uita el la o porcarie pe hbo
si sa va pove ceva amuzant...legat de soacra-mea...i-am zis sa-i ia Amirei betisoare cu opritori si ea ma suna ca nu gaseste betisoare pentru aspirator
mihatp spune:
Tuchi, luca protesteaza si te cearta si face ntz daca ii iei telecomanda, daca te pui in fata televizorului (ca are program fooooooarte redus de vizionare) si mai are cateva motive…
Cu zuza inca nu a format atasament, o ia la culcare (e semn ca nu mai are ce face si trebuie sa doarma), uneori nu o mai vrea nici atunci, cred ca atunci cand il deranjeaza rau gingiile.
Olga, am povestit cu ea, i-am transmis sfaturile voastre, a pus in aplicare dintre ele (cred ca era al tau cel cu personalizarea dulapului), ideea e ca incearca sa-i dea mult mai multa atentie. Inca se mai “lupta”.
Ce dulce e patrupeda! Cum se iteste ea de dupa usa! Faine pozitii! Inca Luca nu merge in 4 labe!
Iar ti-am vazut bradul, si arata asa de fain, tot asteptam sa se miste luminitele
Luny, foarte bine-ti sta! duamna ce mai. Dar sa nu-mi zici ca nu esti vopsita ca nu te cred! Ce-ti straluceste parul!
sper sa-ti fie noaptea cu cat mai putine probleme, macar febra sa dispara, ca trezitul noaptea... cred ca sper degeaba
Nico…de cand tot vreau sa-ti spun ca tare ma bucur ca-ti place alegerea facuta la aspirator! Sa-ti fie de ajutor, sa chilaresti toate toate “animalutele”!
Am vazut si brad impodobit, si ochi albastri, si muschi de frate mai mare…mai, frumos e! frumosi amandoi!
Naty…randunoiul tau a fost de nota 100! Sa-i devina narav!
are si Luca de 2 seri proteste la adormit. inainte il puneam in pat si gata, acum ii trebuie sa ma tina de mana, daca nu, se ridica in fund. si am descoperit intamplator ca asta vrea, ca punandu-i zuza in gura m-a prins de deget si brusc s-a linistit si a inceput sa respire de adormire. cred ca la el iarasi e o faza de "anxietate de separare".
Mimo… mai mult de atat nu pot sa zic ca am ramas fara suflare
Stela, dupa ce am renuntat la alaptat am avut senzatia de care zici uneori, cam 2 saptamani. Dar cum era foarte putin lapte la final am tratat cu indiferenta. Nici macar nu am incercat sa vad daca mai curge ceva. Poate a fost inconstienta, nu indiferenta, dar a mers.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
bubu05 spune:
Of...am apucat si eu sa ma asez . M-am prefacut pana acum ca am masina de spalat vase si tot verificam in bucatarie daca sunt spalate si uscate da' de unde! erau tot maldar in chiuveta si pe masa si peste tot . Am reusit sa scot bucataria la fata!
Si ma lupt si eu din ce in ce mai greu cu Stef la somn! cum zicea si Naty, s-au dus vremurile cand adormea la bibe si instant in pat! acum, noooo....o ora ii ia sa adoarma! si are crize din astea de mamos, trebuie sa ma vada si sa stau cu el pana adoarme, daca nu, urlete, frate! si eu il culc si el se ridica si ne luptam asa o ora! nici laptele nu l-a baut tot! pana la urma adoarme la mine in brate! e extenuat si chior de somn si il iau in brate si isi baga capsorul in sanul meu si inchide ochii e un scump! si il mangai pe cap si adoarme! fara sa-l legan, doar il tin la piept.
Naty, ce frumos din partea randunoiului! si flori! super!
Tuchi, e departe de noi Crangasi si mai mult de 1 mil nu dau pe brad! poa' sa fie si mama argintiului
...mai am de citit din urma...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
Simo27 spune:
Roxana,ce ma bucur sa te vad!si vreau si eu sa o vad pe AMIRA!
tare de tot Socrela
Miha,!Sam nu mai vrea suzeta de la 2,3 luni,nici nu mai stiu sigur!si pana atunci era f dependent de ea..am f putine poze in care era fara Suzi!dar,intr-o zi nu a mai vrut-o!si buni era tare inversunata,i-o baga pe gura si asta mic o arunca si tot asa ,pana buni si-a dat seama ca nu mai vrea sa fie suzetat!ar fi fost bine sa o mai "iubeasca"pe Suzi,ca imi era mai usor si cu nani si cu rontaitul degetelor..dar,nu a fost chip!
Cuscra,nu vreau sa te sperii.doar sa fi prevazatoare
gata,cad si eu la datorie ca Surubel
amira_roxana spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2670447480103387133BWFuyi
sunt facute ieri la niste prieteni si fetita lor are 1 an jumate