Puiuti de randunici 2008!! (170)
Raspunsuri - Pagina 3
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta http://good-times.webshots.com/photo/2375937920103379982VksSfp Pentru cine vrea sa se distreze, ultimul film e pentru fun! |
Cat de misto sunt baietii la concurs de mers de-a busilea!! Cand zic eu ca e super sa ai frate mai mare...
Nicoletoooo...sa te vad eu soacra...cred ca vei avea multe de dat pe spinari ca sa se aleaga ce e mai bun pt asa baieti frumosi, ptiu, ptiu, splendizi sunt!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny natyyyyyyy ce flumooooooosss! nota 10 ptr Ingi, ce sa mai!! vrei reteta la sosul minune care l-a terminat pe al meu, de zicea ca are orgasm gastronomic?(ceea ce el nu spune cu una cu doua) |
VREAU OR-GASM! VREAU OR-GASM! VREAU OR-GASM!!
Naty
neliaCris spune:
te referi la cel cu "alunecatul pe podea"?superb.Asa face si al meu dar pe micile portiuni de gresie ramase neacoperite
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
natynic spune:
heheeei...duse-s vremile bune in care dupa baita puneam fata in pat si gata, adormea instantaneu...
De o juma de ora ma lupt cu ea, prestand la dublele de care povestea Kya: eu o culc, ea tusti in picioare...eu o culc ea tusti in picioare...am adus-o in sufragerie in tarc, ca poate-poate...dar aiurea! Se pune in cur si zice ba-ba-ba pe multiple tonuri, zici ca imi tine o dizertatie
Naty
amira_roxana spune:
hai mai naty...iulia are personalitate! la a mea merge inca figura, dar stii de ce? ca o bag in sac si ii e mai greu sa faca tusti in picioare! chiar kya ce face? nici pe pucca nu am vazut-o, pe vali, pidana...
Nicoleta spune:
Naty . Da, cred ca e bine sa ai frate/sora mai mare, sunt cea mai mare si nu stiu cum e... Io, mama denaturata, culc copchilu in... pat mare, de o persoana :(. Ca in patut nu a mai vrut... si io dorm langa el, ca mi-e mai usor cu alaptatul. Voi incerca si eu sa il asez in patut, dupa ce ii trece raceala asta, dar am asa un feeling...
Nelia, noi avem mult parchet neacoperit prin casa, trebuie sa-i caut ceva pantaloni cu cauciuc in genunchi... ca la cum patineaza... dar mi-a placut ca era perseverent, nu se lasa deloc!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
mimonix spune:
Plugusorul
de Butucica
Comentariul literar
Autoarea este o poeta contemporana, originara din regiunea moldovei ,zona binecunoascuta pentru emanatiile artistice ale poporului nostru . Aceasta debuteaza inca din 2007 cu cateva creatii timide , dar in perioada aceea sentimentele erau mult accentuate de transformarile hormonale datorate sarcinii. In 2008 naste un baietel butucel cretunel caruia ii dedica cea mai mare parte a timpului sau liber.Datorita acestui fapt , in aceasta perioada nu se remarca cu nicio creatie literara deosebita...probabil cateva schite timide, creionate in vreo agenda , vor fi gasite multi ani mai tarziu , cand poeta se va afla deja pe culmile succesului
In luna decembrie a acestui an, insiprata de codrii copilariei, da nastere catorva scurte poezioare cu tenta revolutionara menite sa ajunga la inima publicului prin vibratia deosebita si chemarea la patria muma , e care insa le publica anonime .
Totul culmineaza cu "Plugusor"-ul original care apare pentru prima data in paginile unei publicatii virtuale de mare valoare , la inceput anonim ...apoi poeta revine la sentimente mai bune si isi semneaza creatia.
Ritmul original si rima desperecheta dau farmec si valoare acestei CAPODopere literare unice
Procedeul literar folosit este personificarea ..."ia mai dati din aripioare, ciripiti in gura mare" .Aceasta foloseste asemanarea dintre mamici si randunici deoarece in imaginatia personala, mamicile sunt harnice si gurese
Poezia are parte si de o intriga interesanta , datorata interesului crescut pentru numele autoarei in perioada in care aceasta era anonima Punctul ciulminant a fost atins atunci cand randunelele harnice si primitoare au aflat cine le onoreaza cu ghiersul, au lacrimat si s-au emotionat
Totusi poezia are nuante triste, de maron si poeta ar face bine sa rada mai des deoarece ilustratiile de genul umbresc uneori suvoiul de sentimente de iubire si devotament fata de personajele sale dragi "randunelele"
Mesajul "Plugusorului" este insa unul clar
Vin sarbatorile,vin sarbatorile !
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
adriuta spune:
Am vazut bradutii lui Tuchi si al Olgutzei, foarte frumosi si am vazut si pozicile Olgutei cu domnisorica Meme care numara bobitele lui Nila, care la randul lui se refugiaza in care cutie gaseste :)
Zoze care e din nou cuprinsa de spiritul Craciunului si al sarbatorilor si care si-a pus in gand sa ne "kilareasca" cu mancarurile.
Pe Luny o INVIDIEZ pentru carnati:D Daca toate celelalte mai sunt cum sunt MEZELURILE aici au un gust de .... nu mai zic, eu nu m-am obisnuit cu ele. Sunt alti romani carora le plac, mie nu, nu au nici un gust... II propun asta sotului de ani de zile da... noi n-avem masina de carnati si nici babe sa ne-o imprumute. Si unde mai pui ca avem afumatorie :)) Da da da...grilul mic are o parte (care sta in garaj nefolosita) si se transforma in afumatoare)
Lui Stela atat pot sa ii zic...persevereaza mami, incet...incet... Am vazut pozici cu Teo mic si dulce. Imi aduc aminte ca de fiecare 8 martie invatatoarea ne aducea cate un fotograf cu un carton din acela si ne punea sa ne bagam capul prin el sa faca felicitari la mame.:))
Amira_Roxana, mai hai si pe la noi surata draga, macar asa seara un mesaj scurt. Vacanta placuta!!
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
mihatp spune:
foarte greu imi merge net-ul, a dat randunoiul sa lucre ceva hard-ul ext. ma duc sa fac o baie pana gata asta ca ma enerveaza rau
roxana ai un ravasel
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mimonix spune:
Si pentru ca ora de literatura m-a "stors" de puteri, dar si pentru ca azi n-am zacut deloc asa cum imi propusesem , dar si pentru ca n-am vazut poze si filmulete decat pe sarite si nu-i frumos , ce spuneam? aaa, ma retrag la un filmulet de craciun...o comedioara pe care am inregistrat-o azi la pranz in timp ce trebaluiam prin bucatarie
Somn usor va doresc (mai ales Luny ) si sper ca maine "va ajung" si va si intrec
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze