Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(21)
Raspunsuri - Pagina 16
philip spune:
eu-s la munca, da' cu gandul la sarmale. in 3 ore plec acasa sa continui treaba. pup la gosposdine.
philip
18weeksbaby
mommyandreea
maria_bunica spune:
Philip...sunt sigura ca i-au iesit perfecte sarmalele ,soacrei!!Doar are experienta!!!Spor la treburi cand ajungi acasa!!
Gata..am terminat si eu ,in sfarsit!!![]()
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
17+
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
strunfita spune:
Va urez un Craciun fericit, voua si tuturor celor dragi, sa gasiti maine dimineata multe, multe cadouri sub brad.
Dumnezeu sa va dea sanatate, fericire si copii sanatosi si frumosi!
Va pup.
17+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
ely2304 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue77 Salut burticute un Craciun fericit si din partea noastra ![]() si numai bucurii in noul an, bebei frumosi si sanatosi si nu prea plangaciosi!!!!Eu azi trebui sa termin salata si nu m am hotarat daca fac tort sau ma arunc la un cozonac, caci Atlassib cica nu mai iau pachete pana dupa sarbatori asa ca coletul meu cu produse traditionale de Craciun e inca in Ro :). In rest bebe azi la 6 dimineata facea tumbe si pt prima oara am simtit loviturile si in exterior asa ca incepe distractia Ely am si eu o prietena buna in Firenze, nu stiu daca comunitatea ro e unita la voi si va intalniti , poate va cunoasteti :). Pupici NOI 18 + 2 si Marc (28.08.2004)bebe2 |

prietene ta locuieste chiar in oras??
MADA77 spune:
VA PUP si sunt fericita ca ne-am regasit!!!Am lipsit,de data aceasta ,absenta motivata:saptamana trecuta ne-am hotarat asa,pe nespusa masa,sa le facem o vizita parintilor si rudelor din ROMANIA.Am plecat miercuri si ne-am intors aseara la PRAGA,per total vreo 3000 de km,dar ii multumim lui DD ca totul a decurs bine
Suntem obositi dar bine!!!Sper ca si la voi totul e bine...ma apuc mai incolo sa citesc din urma...
Va urez un CRACIUN FERICIT,cu multa sanatate si daruri...si tot ceea ce-mi doresc mie ,va doresc si voua!!!!

TOATE BUNEEEEEEEEEE!!!!
CarlaV spune:
La multi ani, papa bun si cadouri frumoase si de la noi!
Si anul viitor vreau sa vad poze cu albinute si bondarei la brad
.
Carla,
s.15 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
laurraa spune:

Buna fetili dragi!
Am absentat un pic, motivat, insa.
Luni cum am ajuns in Iasi am fost sa ma fac bella de am stat 4 ore in salonul ala apoi la cumparaturi.Marti iar cumparaturi bagaje etc.
Miercuri-in ajun-ne-am trezit am mai fost pe ici pe colo si am fugit la parinti unde la 12 nopatea am asteptat Mosu cu cadouri dragi.Apropo, am descoperit un magazin cu niste plovere mortale, mori – MATHILDE- facute la brasov.Cred ca au si site.mathilde.ro.
Va pup pe toate, va doresc din inima un CRACIUN FERICIT
, sa avem sarcini usoare, sa ne bucuram de ele.
Apropo, fetili, iar va innebunesc : de ce nu misca bebe ? De la ce varsta il simti calumea ?Si fetele care ati mai trecut prin asta (am mai intrebat eu) de la ce varsta il simti zilnic ? Peste 2 zile intru in saptamana 19 si nu l-am mai simtit de ohooooooo.O data la saptamana cred maxim sau asa usor.Au inceput si durerile de spate, dar nu vreau sa-mi fac griji.
Va pup pe toate.
ALINUTZA, LAMULTI ANI DRAGUTZA scuze de intarziere

17 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
Liana30 spune:
Pe la geamuri cad stelute iar pe focuri...sarmalute!
Bradul e la locul lui,
Mosul tot cu treaba lui... si Craciunul a venit.
Un an nou si implinit!

luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
oana_du spune:
Sa fie sanatate, fericire, iubire, SA NE FIE ALATURI TOTI CEI DRAGI sa avem toate parte de sarcini usoare si bebei sanatosi!!!
CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
20+ cu 
http://community.webshots.com/user/oana_du

(28.08.2004)