Mamici si gravidute de Italia (44)
Raspunsuri - Pagina 9
micio spune:
La Multi Ani Stefania!
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
ely2304 spune:
IATA-NE DIN NOU alaturi de voi mamicutelorpt toate...LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE DE STEFAN SAU STEFANIASA TRAITI CU NUMELE
ELYsapt..marina-denise
ely2304 spune:
sorry..k nu am putut intra si ieri dar am fost fff ocupate cu mancatul si plimbareala..asa k iata-ne astazi mai usoare ufff frumoase sarbatorile dar is grele cu atata mancarik si atatea dulciurivoi cum a-ti petrecut?noi am fost in sanul familiei..apoi am fost sa vdm un film..NATALE A RIO TARE MULT MI-A PLACUT si bebelinei la fel k mi-a dat o gramada de semnalepe toata durata filmului.. apoi am fost in vizita la prieteni apoi am vizitat cateva orasele de prin jurul nostru printre care SI ORASUL NATAL A LUI LEONARDO DAVINCI!azi in schimb a fost mai lejer progamul...SA VDM MAI INCOLO poate ne mai furisam putin prin oras k is toate magazinele deschise si poate in vizita la prieteni din nou,macar asa ne obosim si dormim fara pernuta!va si sa ne auzim cu bine!
ELY 22saptMARINA-DENISE
georgyiuly spune:
Buna dimineata fetele!!!
Sper ca ati petrecut bine de Craciun.Noi am plecat pt un pranz de craciun la niste prieteni si am ramas vreo 2 zile!
La Multi ani tuturor sarbatoritilor Stefan si Stefania!!!, multa sanatate si numai bucurii!
Bionda: imi pare rau ca ai avut parte de un travalui asa dureros...a trecut, important e ca tu si baietelul sunteti sanatosi si mai ales ca acum il ai in brate si va bucurati de el cu totii. Pupici mult pentru o mamica curajoasa, tie iti dam noi nota 10!Sa ne pui poze cu puiul tau cand ai timp!
A trecut si Craciunul....usor, usor tre sa o luam de la capat ca se apropie revelionul!
va salut pe toate si va pup!!!
georgiana
27+ Daria sau Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
Irina20 spune:
Salut fetele!
Nu stiu dar am impresia ca mai toata lumea e cu moralul la pamant.
Eu sunt fericita azi,implinim un an de casnicie
Noi am stat in casa mai tot Craciunul,dar spre diferenta de alti ani parca am simtit ca e Craciun
si distractie multa in continuare
LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
katiapam spune:
ciao fetelor
ma bucur ca ati petrecut frumos craciunul
si la noi a trecut bine am fost tot in vizita si inca mai ammaine incep cu prietenele mele
cu piti e mai bine acum nu mai are treaba de schimba casa-oamenii merge la toata lumea in brate
cadou i-am luat un bebic cu carucior mai are unu in it dar cum stiu ca-i place i-am aplicat solutia si aici are ce plimba
Irina-buon aniversario
Stefy-la multi ani!
va pup [hi]
ticker
deGiulia (20/06/07)
Roxali spune:
Irina la cati mai multi impreuna
Am fost la coafeza mea acasa ptr culoare si in Ajunul Anului Nou imi mai aranjeaza parul...dupa pranz lectii cu baiatul...cand se trezeste pitica ma duc la un ipercoop sa o mai scot putin din casa si pe ea
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
Berarpiri spune:
irina La multi ani!La cat mai
multi ani de casnicie!
roxali am vazut pozele.Ce a crescut Sonia!
.Ati facut doi brazi?Sau erati la altcineva
acasa?
Sper sa resusesc maine sa pun si poze.
Profit maine,ca e ultima zi cu sora mea,apoi pleaca...
Nu poate sta mai mult din cauza serviciului.
katia ma bucur ca s-a mai linistit Giulia.
La Ambra i-a adus mosul hainite si jucarii.
Noapte buna la mamici,pitici si burtici!
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Irina20 spune:
Neatza
Nu stiu ce sa scriu,vroiam sa scriu ceva da nu mai stiu
Va
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2