Mamici si gravidute de Italia (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ce bine e sa stai si sa nu faci nimic!

Adevarul e ca am umblat zilele trecute ca o curca beata,
bine ca le-am rezolvat pe toate...Am fost ieri in piata si
am facut ceva cumparaturi,am luat rochite la sufletel...

roxali - si eu sunt emotiva de felul meu,
parca vad ca si eu voi plange la serbari.Cred ca e f. incantat
Enrico de joc.I-ai dat de lucru zilele astea,mai ales ca e si
in vacanta...

bionda- imi pare rau ca ai suferit asa de
mult.La fel am patit si eu,nu ma dilatam nicicum...stiu prin
ce-ai trecut.Dar acum cred ca esti f. fericita cu bb,sotul si
mama ta...e asa cum ti-ai dorit.

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

La noi Craciunul acesta e monoton....sotul doarme,eu pe net,copilul acum s-a trezit...dar mi-a facut bebe o surpriza aseara....s-a culcat la 10 jumate si s-a mai trezit la 8 si 20....Asta da viatza...si surpriza,plec si eu in tara pe la sf lui ian...ca tre s aimi refec carnetul d econducere furat in august(ca de atunci sunt tot pietoana)

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

neliacris-ce bine ca mergi in tara!Cat despre
somnul lui Cris,cu cat creste,cu atat o sa doarma mai bine.De
cate ori doarme dupa-masa?Ambra imi dormea doua somnuri dupa-
-masa,si nu mai dormea noaptea cum trebuie.De cand si-a schimbat
programul de somn,si doarme de la 14-16,doarme f. bine noaptea.

poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Andreea,doarme de 2 ori.desi incepe sa le cam rareasca ca dimensiuni.inainte dormea din 3 in 3 ore.acum se trezeste la 8 jumate,azi a adormit la 2 pana acum juma de ora,adica 1 ora si ceva.si mai doarme cred de la 6 sau daca ne plimbam cu masina adoarme imediat vreo jumate de ora.altadata dormea cate 2 ore,2 ore juma.
Ai ceva poze noi cu Ambra?nu mergeto in ro curand?

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Berarpiri de fapt e un joc ptr intreaga familie...nici nu stiam ca f complex si trebuie si colegat cu internetul ptr agiornamente...ocupatii avea el si altele,dar un baiat are mama si mai ales ca are si multi prieteni

Am fost o lady astazi am mancat la cumnata, fetei i-am dat sa manace acasa, dupa am plecat...dupa pranz am probat de zor nintendo WII...seara am facut toast(prosciutto+sotilete),cozonac cumparat...tare as fi mancat niste sarmale,de am mancat saptam trecuta,dar nu de Craciun

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Andreea,doarme de 2 ori.desi incepe sa le cam rareasca ca dimensiuni.inainte dormea din 3 in 3 ore.acum se trezeste la 8 jumate,azi a adormit la 2 pana acum juma de ora,adica 1 ora si ceva.si mai doarme cred de la 6 sau daca ne plimbam cu masina adoarme imediat vreo jumate de ora.altadata dormea cate 2 ore,2 ore juma.
Ai ceva poze noi cu Ambra?nu mergeto in ro curand?

Inseamna ca e pe drumul cel bun......incet,incet o sa-si
schimbe si Cris orarul de somn,si te vei odihni si tu mai
mult.Primul an e mai greu.Nu mergem in curand in tara,poate
prin mai,dar mai repede nici o sansa.Am poze noi cu Ambra,dar
cred ca doar maine reusesc sa le pun,ca acum ne vin musafiri.

andreea, de ambra

Mergi la inceput

O seara placuta tuturor!

andreea, de ambra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Neatza fetele
Cuum e vremea pe la voi ?ca aici la mine visccoleste

Citat:
citat din mesajul lui Irina20

CRACIUN FERICIT LA TOATA LUMEA!

Bionda toata suferinta indurata a meritat pana la urma ,nu?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Bionda vroiam sa spun:"tot raul spre bime!" dar nu-mi gaseam cuvintele

pentru toate

O zi buna

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

FELICITARI BIONDA !Hei ce cadou ai primit de la Mosu'....sa va traiasca mare,frumos si mancacios
ROXALI-multzam fain de sacosa si pentru ca m-ai linistit putin cu kilele lu' micu'...Stodalul am inceput sa-l dau pe la 11 luni (o lingurita mica cu 30 min.inainte sau dupa masa ,de 2 ori pe zi),se poate da ca am intrebat doctor din Romania.

Pupici la fete...fug ca-i sotzu acasa si mai profit de asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

E o vantoasa la noi...fug cu juniorul ,prietenul lui si 2 prietene la cinema "Madagascar2" ...nu ii pot lasa singuri sa vizionez altceva ca mie teama

nu stiu daca voi mai intra asa ca le urez cu ocazia Sf Stefan
Multa sanante,fericite si implinirea tuturor dorintelor Stefanicilor noastre!

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput