Mamici si gravidute de Italia (44)
Raspunsuri - Pagina 7
bionda spune:
Craciun fericit la toata lumea si aveti grija cat mancati cu exceptia gravidutelor!
Sunt foarte fericita ca am nascut un suberb baietel blondut cu ochii albastrii si mancaciosLaptele mi-a venit abia azitot azi a cazut si buricutul si abia asteptam sa-i facem prima baita
Am nascut foarte greuam avut contractii insuportabile,nu reuseam deloc sa ma dilattravaliul a durat 20 de ore,am tipat ca o nebuna am inceput sa ma trag singura de par de atata durere,plangeam non stop,incercam in rasputeri sa ma adun dar nu reuseam. Cat m-am bucurat ca vine anestezistul sa-mi faca epidurala dar degeaba am dat peste un incompetent care nu a reusit sa mi-o faca si a incercat de trei oriasta e bn macar ca am avut parte de niste moase extraordinare care s-au purtat exemplar va povestesc f pe scurt pt ca nu am timp dar mai revin eu cu detalii.Si inca ceva nu am nascut pe bicicleta ci din picioare pt ca asa a vrut moasa zicea ca o sa nasc mai usor asa si mai repede oricum nu a contat asta prea mult imp era sa scap mai repede.
Polia
bebele meu
39+
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
neliaCris spune:
imi pare rau ca ai suferit...,dar si rasplata e mare.
Sa ne scrii si datele bebelului,kg,sa stim ce grasun ai avut,si ceva pozici?cu cate kg ai mai ramas?
Acum ai cadoul sub brad,esti cea mai fericita
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
ely2304 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bionda Craciun fericit la toata lumea si aveti grija cat mancati cu exceptia gravidutelor! Sunt foarte fericita ca am nascut un suberb baietel blondut cu ochii albastrii si mancaciosLaptele mi-a venit abia azitot azi a cazut si buricutul si abia asteptam sa-i facem prima baita Am nascut foarte greuam avut contractii insuportabile,nu reuseam deloc sa ma dilattravaliul a durat 20 de ore,am tipat ca o nebuna am inceput sa ma trag singura de par de atata durere,plangeam non stop,incercam in rasputeri sa ma adun dar nu reuseam. Cat m-am bucurat ca vine anestezistul sa-mi faca epidurala dar degeaba am dat peste un incompetent care nu a reusit sa mi-o faca si a incercat de trei oriasta e bn macar ca am avut parte de niste moase extraordinare care s-au purtat exemplar va povestesc f pe scurt pt ca nu am timp dar mai revin eu cu detalii.Si inca ceva nu am nascut pe bicicleta ci din picioare pt ca asa a vrut moasa zicea ca o sa nasc mai usor asa si mai repede oricum nu a contat asta prea mult imp era sa scap mai repede. Polia bebele meu 39+ http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/ |
ely2304 spune:
CRACIUN FERICIT SI TOT CE VA DORITI SA VA ADUCA MOS CRACIUN IN SEARA DE AJUN...SI SA NE AUZIM CU BINE DRAGELE MELE MAMICUTE SI BURTICI
Roxali spune:
SARBATORI FERICITE SI UN OCEAN DE SANATATE TUTUROR!
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
Roxali spune:
BIONDA FELICITARI SI SANANATE BEBELUSULUI
ps ti-am spus ca pana de Craciun vei deveni mama
incerc sa recuerezi revin
poze
Roxali spune:
Dupa ce s-a intors mama de la slujba de Craciun, miam facut datoria de" Mos"si am asezat sub pom toate cadoutele...jocul juniorului l-am lasat in bucatarie langa camino(ca sa cada pe ganduri ca nu a fst cuminte)...dupa,hop pe forum
Bionda, toate trec si se uita ...ti-am spus ca la fel am patit si eu...in picioare se zice ca coboara(aluneca) mai repede bb...off de asta nu vroiam fata toate belele in capul nostru
Katia ma bucur ca ati ajuns cu bine...si a mea e mamoasa,dar cand a inteles ce foloase poate trage de la altcineva nu se da in laturi
Berarpiri radiezi de fericire ca iti vine sora...ce bine ca ai o sora
Micio la fiecare serbare plang si la inceputul anului scolar
Ginger se vede ca ai ajutoare in bucatarie sau cu copii...nu te mai omora cu greutatea...a mea nu a fost prematura ,dar tot nu avea kg-le celui mai "slabut" la varsta lui...Stodalul e si aici,nui rau ptr copilasi,dar nu stiu de la ce varsta se da si cat
Nelia ma bucur ca baiatul e mai bine...tusea e pacatoasa trece greu...eu sant fixata cu magazinele pline de lume,acolo colcaie virusi,dar eu o am pe mama
Ely
Irina
toateeeeeeeee fetele active sau mai putin active
poze
katiapam spune:
CRACIUN FERICIT!!!!
Bionda-felicitari mamico
toata suferinta a meritat,imi pare rau de travaliu lung dar cred ca deja incepi sa uiti
va doresc fericire si ma bucur ca ti-au iesit planurile sa fiti in 3 de craciun
fetelor va pup pe toate acum nu mai am timp,picea mea s-a mai calmat mai are crizute dar e mai bine in schimb vad ca se intoarce tusea si cred rosu in git dupa voce asa s-a trezit
tusea asta jur ca nu o mai suport
va pupacesc 5
ticker
deGiulia (20/06/07)
Roxali spune:
santeti pe oala de sarmale fetelor
Ginger am lasat sacosa la usa ta
Katia baga ceva vin
poze
Irina20 spune:
CRACIUN FERICIT LA TOATA LUMEA!
Bionda toata suferinta indurata a meritat pana la urma ,nu?
ROXALI,KATIAPAM,NELIA,GINGER,BIONDA,ELY,MAMI(chiar daca nu mai e printre noi aici) sa aveti parte de tot ce e mai frumos si mai calduros acum de Craciun!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2