Mamici si gravidute de Italia (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

BERARPIRI-CRED k iti imaginezi k nu am pusde comoditate,clar...am fost puturoasa!cred k am fost la MONTECATINI acum ceva timp nu-mi aduc bine aminte.de obicei eu aleg magazinele mai modeste nu k nu-mi plac celelalte dar cand vad cate zerouri au la sfarsit.locuiesc intre SIENA SI FIRENZE pe la jumatatea drumului,mai precis in vico d"elsa o comuna din firenze.

Mergi la inceput

eu is pe aici va astept...

Mergi la inceput

sper sa nu adorm.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

merci ely de cafea,dar sincer eu nu apuc sa bea pana nu adoarme copilul la 1.si atunci cand adoarme strang de prin casa si pana ma invart iar se trezeste...deci
ELY.mai usor cu majoretele ca se lungeste pagina si nu ne mai gasim
S i eu o astept pe blonda sa povesteasca,sper ca A lbert sa fie somnoros mai ales ca copiii nascuti ziua(ca mine)dorm fara numar!!!!al meu e la 3 noaptea .si acum in jurul la ora aia se trezeste de mai are un pic si il pun in patut iar...

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna dimineata la Mos Ajun!!!!

Bionda felicitari pt baietel.Sa va traiasca si sa va bucurati de el, frumos cadou v- a adus Mosul anul asta. Sper sa te refaci cat mai repede, sa ai laptic mulu, mult si un bebitu necolicios si plangacios. mamica curajoasa!!! Ce bucuroasa sunt, abia astept sa-mi povestesti cum a fost!!!!

Noi la meniu avem salata boeuf, sarmale , supa de pui si aperitive cu icre si branza.Si cozonac cumparat !!!

Craciun fericit!!!

georgiana

27+ Daria sau Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Sarbatori frumoase fetele!
Sa va aduca ce v.ati dorit!

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

c la toate fetele!
Sarbatori fericite alaturi de familie si de cei dragi!

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Sarbatori fericite si un Craciun minunat alaturi de familia voastra !!!

Mergi la inceput