Mamici si gravidute de Italia (44)
Raspunsuri - Pagina 5
bionda spune:
Lumeeeeee,lumeeeeeee s-a nascut bebe Albert Nicolas,duminica la 15:10,3.360,50cm,NOTA 10 primul 10 din viata lui
Multumim pt galerie
Maiine revin cu detali despre nastere
Polia
bebele meu
39+
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
neliaCris spune:
bravo bionda!!!!va pupam pe amandoisa stii ca stau cu sufletul la gura...ma bucur ca ti-au iesit planurile si bebelul tau nu a fost lenes ca al meu.
MAMA ce emotionata sunt,cred ca mai am un pic si plang...imi place sa aud povesti deci astept.
micio.e frumos foc copilasul tau cu ochii albastrii...of...copii astia sunt slabiciunea mea...toti...
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
Irina20 spune:
FELICITARI!SA-TI TRAIASCA SI SA TE BUCURI DE EL!
Cred ca esti cea mai fericita. si asteptam detalii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
Irina20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgyiuly Irina: cum merg pregatirile...ocupata, ocupata??? georgiana 27+ Daria sau Giulia http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/ |
Foarte ocupata si mai vrea si Fabian joaca si eu mai am atata treaba,nu mai pot,da le termin eu nu raman ele asa
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
micio spune:
Felicitari Bionda, sa va traiasca! Refacere rapida!
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
ely2304 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui neliaCris sal la toate.am scos si eu majoretele pentru bionda!sanatos! Mia ramaneti voi,georgy si ely...sa ajungeti si voi pana la sfarsit. Sigur o sa ne dea de veste,am incredere in ea,ca stie ca o asteptam cu noutati cris 8 lunitze www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze |
ely2304 spune:
FELICITARI BIONDA..SA-TI TRAIASCA BEBELUSHUL SA FIE SANATOS SI TU LA FEL K SA TE POTI BUCURA DE FIECARE MINUT PETRECUT IMPREUNA...
ACUM CHIAR VEI AVEA UN CRACIUN FERICIT,IL MERITI PE DEPLINTE ASTEPTAM CU DETALII,REFACERE USOARA...
ely2304 spune:
Oiii ce veste frumoasa,ma bucur pt BIONDA..in sfarsit s-a linistitvoi fetelor pe unde sunteti?nu prea va vad si mi-e dor de voi
berarpiri-ma bucur k esti in companie placuta,bucura-te de momentele frumoase alaturi de sora-ta si nu ne duce grija k suntem bn.te si multa sanatate sotului!
Berarpiri spune:
bionda-felicitari!!!!!Ma bucur ca sunteti bine si ca
ai nascut cand ti-ai dorit!Multa,multa sanatate la amandoi,
si sa te refaci cat mai repede posibil!
ely-multumesc!Incerc sa ma bucur de
momentele astea,ca sunt rare pt. mine.Unde stai exact?Ai fost
la Montecatini?Eu am fost intr-o zona unde sunt doar magazine
cu preturi f. mari ...se vede ca lumea de acolo are bani..
Ai pus poze cu burtica?
micio-frumos la serbare!In poze pare f.
cuminte Eduard.Asa e si in realitate?
katia-acum e in centrul atentiei Giulia si
si-o ia in cap.De obicei bunicii sunt mai buni ca si parintii.
Se pare ca e tare smechera si profita.
Nopate buna la mamici,pitici si burtici!
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
ely2304 spune:
NE PRIMITI CU MOS AJUNUL?
cand se asteapta lumea mai putin...m-am trezit la 5k imi era o foame doamne zici k mureamasa k ma mancat si am zis sa mai rezist putin k sa va fac o surpriza asa k in dimineatza asta va ofer portie dublava rog nu itarziati sa nu se raceasca