Mamici si gravidute de Italia (44)
Raspunsuri - Pagina 4
georgyiuly spune:
Buna fetele!
Ce mai faceti....in bucatarie la pregatit bunatati de Craciun???
Katia: ce bine tre sa fie in tara, sigur se va obisnui si fetita pana la urma si o sa petreceti sarbatorile foarte bine!!! Vreau si eu acasa si mai ales vreau zapada! Craciun fericit!
Irina: cum merg pregatirile...ocupata, ocupata???
Micio: cred ca a fost emotionant sa-ti vezi copilul la serbare! Imi vine si mie randul...abia astept! Pune si vreo poza cand ai timp!!!
Nelia: cred si eu ca Bionda a nascut....a intrat in randul mamicilor acum.Urmatoarea sunt eu si dupa aia Ely, daca nu se mai inscriu alte viitoare mamici intre timp.Abia astept!!!
Craciun Fericit!!!
georgiana
27+ Daria sau Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
neliaCris spune:
doar eu mai bajbai pe aici.deh...singuratatea!!!tre sa vina omu sa repare caldaia,si eu am numa morcovi si coji si nenunii in bucatarie
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
Ginger00 spune:
Buna seara fetelor!
Noi pregatim cozonac cu branza si stafide si cu miez de alune ca de nuca gata macinata n-am gasit,am intrebat de semi di papavero dar nu stia nimeni prin Auchan ca ce e ala....Am facut racituri pe picioare de porc,maine fac snitzele,chiftelutze,rulada de carne cu carnat de casasi supica de carne cu taietei,poate ceva salata de boeuf si ceva vinete cu maioneza.Cam atat...dar de contorno ce sa fac???
Azi copii au papat trota con verdure,iaurt cu pere si diseara pastasciutta...
micio spune:
Katia, bine o fi de tine acasa la mama ... Asa fac piticii cand ii scoti din mediul si rutina lor
Nelia, te vad intr-o stare buna
A fost emotionant la serbare, e adevarat...Am incarcat cateva poze , din pacate nu au iesit prea bine
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
neliaCris spune:
sal micio.da sunt bine,cris e mai bine,nu mai tuseste azi fac si eu salata beuf.cam atat.maine poate sarmale.fac niste ficat la bebe,mie ca sunt moarta de foame...
ginger:da gatesti nu gluma...lui bebe meu nu ii place pestele,trota nici atat,dar mai ascund pe acolo prin papa cate ceva sa nu ii simta gustul..
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
neliaCris spune:
s-a facut flacau mare edo,nu gluma....pacat ca nu se vad bine...fa si tu niste poze cu el sa vad cu cine seamana....ca al meu e gol tati
cris 8
lunitze
micio spune:
Ginger...ce de mancare faci! Aveti musafiri, ma gandesc ca nu puteti manca atata
Nelia, poze sunt la semnatura daca ai timp si rabdare. Seamana mai mult cu rudele sotului, de la gura in jos seamana cu nime
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
micio spune:
Nelia, iti dau alt link ca la semnatura sunt mai mult poze doar cu Eduard http://s127.photobucket.com/albums/p158/oana_d/Eduard%200-2%20ani/?action=view¤t=ddea3ab8.pbw
Ginger00 spune:
Nelia- ai mei nu mananca pestele proaspat ci cel omogenizat la borcanel...
Nu avem musafiri dar asa ne place noua sa avem de toate pe masa la Craciun...fac si sarmalute separat pentru prichindei cu carne de vita pentru primul lor Craciunel...
neliaCris spune:
ginger,si eu tot la borcanel.nu ar avea rost sa fac peste special pentru el gatit,fiert,ca oricum mai mult de 10 gr nu vrea.
Micio,acum ma uit.pup.si in pantaloni seamana cu tine?nici al meu
cris 8
lunitze