Mamici si gravidute de Italia (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ninge la noi de dimineata...ai mei au cumparat saniuta si sus la muntele din apropiere

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Berarpiri aprofita daca e sora...da eram la cumnata cu bradul impodobit cu argintiu si albastru...eu mai am unul afara,dar n-am facut poze ca se vad urat cu aparatulsi nici pe afara nu ne-am dus ca era o vantoasa... de pe videocamera n-am incarcat inca

Ely mie mi-ar fi placut filmul cu R Gere,chiar daca era dramatic

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Ali,am azut pozici dar nu sunt cele noi,cred.scrie ca albumul e gol...dar si celelate sunt frumoase...numai eu le vad asa...sau m-am dereglat eu de sarbatori?
Pentru restu fetelor am si eu o intrebare:daca vreau si eu sa merg la munte la sanius,und eas putea sa ma duc eu stau in bergamo...astept raspunsuri...poate ginger stie...mergem ginger la sanius?
O luam si pe bionda sa o ajutam cu Albert sa facem cu schimbul noi mamicile.
La multi ani Irina pentru aniversare...
Katia,sa ne aduci vestei bune din romania,si niste costitza afumata ca astia aici m-au inebunit cu canea lor neafumata ca as manca o fasole...

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

roxali-ce frumos ca puteti merge la sanius!
Poate reusesc si eu sa vad zapada anul asta,daca ne vor da masina
aia la anul...

neliacris -pe unde esti?Ati avut musafiri?

Am reusit sa pun si eu poze incepand de la cu tusi la plimbare.Am pus poza si cu unghiile mele
si cu sora mea.

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

neliacris-am scris mes. cu mult inanite
sa-l scrii tu,si abia acum am avut vreme sa-l trimit,nu am
vazut ca ai scris...Si mie mi-ar placea f. mult la sanius,
doar ca in zona noastra ninge f. rar.Tre' sa mergem mai
departe sa vedem zapada...Cris e bine acum?Si-a facut efect
ultimul tratament?

poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

Mergi la inceput

Acum am vazut mai bine cu cine stau de vorba....cu Andreea...acum esti mai slabutza..cand erai gravida ai pus ceva kg nu gluma...burta mai ai ca nu se vede...nu de alta dar sa vad si eu daca am vreo sperantza.unghile sun super faine...sunt ale tale sau false?asa lung cu un copil mik m-as mira...si cu atatea vase de spalat cred ca s-ar rupe repede...sa le porti sanatoasa....eu am sa imi i-au unele false tot cu briz brizuri pe ele....mai pune ceva poza.....am sa pun si eu maine ca deja e tarziu...a mai vb cineva cu blonda?
restul fetelor noapte buna

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Nelia-n-am fost pe-aici la sanius doar la mare...suntem inca mici de sanius dar la anul vrem sa mergem acasa in Romania...ma faceti sa visez acu' ... vreau sa mergem la Sapanta la Cimitirul vesel si la Sambra Oilor unde se mananca o mamaliga bunaaaaaaaaaaaa si se poate da si cu sania...cine-i din zona Ardealului stie ce frumos e...

Mergi la inceput

ginger,pai eu sunt din mama ardealului,dar nu am fost pe unde ai zis tu...eu am sa ma duc in tara pe ianuarie...sa vad ca niciodata nu e ceva 100 la 100...
Pai copilul meu e deja mare e bun de sanius...daca acum sta langa mine si plange de nervi ca nu il i-au in brate cred ca pricepe si ce e saniusul

cris 8
lunitze

Mergi la inceput

A plecat sora mea...de ce tre' sa fie asa de greu?!

Voi ce faceti,fetelor?

andreea, de ambra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

neliacris multumesc pt invitatia ta.eu locuiesc in parma de 5 ani.am 24 de ani si sunt insarcinata in 12 sap sunt super bucuroasa de bebic il doream fff mult.vroiam sa te intreb tu cand ai fost insarcinata ai facut tri test?ca eu satu in dubi nu stiu daca sa il fac sau nu.am sa mai intru sa mai vb cu voi va pupacesc pe toate si pe copilasii vostrii 12+

Mergi la inceput