Mamici si gravidute de Italia (44)
Raspunsuri - Pagina 11
Berarpiri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui neliaCris Acum am vazut mai bine cu cine stau de vorba....cu Andreea...acum esti mai slabutza..cand erai gravida ai pus ceva kg nu gluma...burta mai ai ca nu se vede...nu de alta dar sa vad si eu daca am vreo sperantza.unghile sun super faine...sunt ale tale sau false?asa lung cu un copil mik m-as mira...si cu atatea vase de spalat cred ca s-ar rupe repede...sa le porti sanatoasa....eu am sa imi i-au unele false tot cu briz brizuri pe ele |
Da,am pus 20 de kg in timpul sarcinii.Acum mai am de
dat jos vreo 6.Burta nu-i foarte mare,daca as face mai multa
miscare as scapa de tot de ea.Depinde cum e felul tau...
unde pui de obicei cand te ingrasi?...eu pun pe fund si pe
picioare.Am o celulita,ca te sperii daca o vezi.
Unghiile sunt ale mele,am prins smecheria sa nu mi se rupa
spal vasele cu manusi...incearca poate reusesti si tu sa le
lasi mai mari.Am avut in septembrie unghii puse cu gel,dar
sunt mai periculoase,ca daca iti crapa gelul,se poate rupe
si unghia(am avut gelul pus peste unghia mea).
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Irina20 spune:
Salut fetelor!
Berarpiri sunt faine unghiile,vi le arat si eu cand le fac asta daca nu se rup,cu manusi nu pot spala
O zi buna in continuare
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
neliaCris spune:
monica,bine ai venit.sincer,eu cand am fost gravida nu m-am concentrat asa mult pentru copil caci eram numai cu greturi si ameteli,plangeam toata ziua,vomam,si analizele le faceam doar ce spunea doctorul.la varsta ta nu cred ca e folositot tri testul,nu cred ca doctorul ti l-a recomandat.se face la sarcinile cu risc,la mamele mai in varsta...dupa 35 de ani.logic ca imi doream copilul,dar eram prea ametita ca sa stiu pe ce lume ma aflu asa ca zilele treceau de la sine fara prea multe ganduri...dormeam majoritatea timpului,doar sa treaca o data cela 4 luni de greturi care s-au transformat in 5.eu faceam doar analizele gratuite,atat.si a iesit totul bine
...cu mici complicatii la inceput(amenintare cu avort,apoi la 5 luni juma,clebsbiela,si infectie urinara si la sfarsit nastere prematura aproape care s-a transformat in lipsa lichid amniotic la plus 41 sapt la inducere,am ajuns)dar a trecut si iata-ma cu voi, pe toate....mai intrati sa mai vb.
Si eu andreea am pus 23 de kg.acum am 57 si pe burta vreo 4..cam ca o femeie gravida de 5 luni
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
Berarpiri spune:
neliacris-daca ai mai mult pe burta ca in alte
parti,atunci doar cu exercitii dai jos...asa e si la mine,din
cauza ca nu fac miscare,nu am nici o sansa sa scap de celulita.
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
Berarpiri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica2008 neliacris multumesc pt invitatia ta.eu locuiesc in parma de 5 ani.am 24 de ani si sunt insarcinata in 12 sap sunt super bucuroasa de bebic il doream fff mult.vroiam sa te intreb tu cand ai fost insarcinata ai facut tri test?ca eu satu in dubi nu stiu daca sa il fac sau nu.am sa mai intru sa mai vb cu voi va pupacesc pe toate si pe copilasii vostrii 12+ |
Bine ai venit!O sa te treaca fetele pe lista,eu nu ma pricep.
Pt. orice nelamurire intreba-ne,si te ajutam daca putem.Sarcina
usoara in continuare!
andreea, de ambra
Raluk31 spune:
Halli-hallo,fetele!
Ne-am intors si noi aseara sa petrecem ultimele zile de concediu impreuna (ca de atatea rubedenii nici n-am apucat sa mai stam de vorba )
Am "rasfoit" din urma si am retinut cel mai important aspect: s-a nascut Albert!Blondino,sunt mandra de tine,sa stii ca m-am si gandit in 22 daca mai ai burtica sau nuFelicitari,sa va traiasca si sa fie sanatos!Iar tie,refacere rapida si nu uita,savureaza fiecare moment,primele saptamani cu bebe au un farmec aparte
Mamii,regret ca ti s-a inchis contul,mi se pare tare ciudat.
Roxali,pup Craciunita care are grija sa pastreze magia sarbatorilor!
Katia,ferice de tine ca s-a relaxat Giulia,a mea,saraca,tot intr-un stres a tinut-o,in fiecare zi era ceva nou si constat ca nu-i place neprevazutul
Georgiana,grija la contractii,lasa munca pe alta data
Nelia,sanatateVad ca ai devenit foarte activa pe forum
Andreea,offf,greu sa te desparti,cand a plecat mama din Franta,parca a dus cu ea o parte din mine..
Nu mai stiu acuma ce si cum,dar va pup pe toate si ma bucur sa va regasesc!
Si pt ca cei din urma vor fi cei dintai,Oanaaaa,mi-a fost dor de tine!
Despre noi:am avut nesansa sa nimerim in mijlocul unei epidemii,tot Lyon-ul sufera din pricina unui virus gastro,asa ca am tinut dieta de Craciun..si prin urmare,am pierdut si ultimele kile luate in timpul sarcinii,nu ca as fi tinut mortzisMai trist a fost cu piti,pe care am vazut-o pt prima oara bolnava si mai ales refuzand mancareaInsa,dupa cum zice si Shakespeare,totu-i bine cand se termina cu bineS-a vindecat,si-a recapatat apetitul,s-a mai relaxat,doar un dintisor o mai streseaza zilele astea.Iar eu am venit cu dor de Italica si cu chef de decorat casa si pregatit Revelionul!
Cand mai am timp,revin si mai scriu! toate lumile si va doresc un sfarsit de an pe gustul vostru!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
Berarpiri spune:
raluca-welcome back!
Imi pare rau ca a suferit Anais,stiu prin ce a trecut...
si noi am luat din tara un virus de genul...
Cred ca ati petrecut un Craciun minunat...toti impreuna...
Poate ca a deranjat-o pe Anais ca toti ii vorbeau(persoane
pe care ea nu cunostea)si vroiau s-o tina in brate.
Am observat cand veneau musafiri,ca daca ii dadeau atentie
la Ambra,nu mai aveam liniste pana nu plecau...in schimb,la
cei pe care n-o bagau in seama,mergea si ii batea pe genunchi...
Smecheri mai sunt copiii...
andreea, de ambra
Irina20 spune:
Neatza fetele!
Noi suntem bine,Fabian a inceput sa manance la biberon,face cativa pasi(bine ,tinut de mine),a mai luat si un izbai de pamant ca mia stat inima in loc;in rest creste,iar hainutele se lungesc odata cu el,de ce le spal de ce se lungesc.
De revelion nu stiu ce vom face,cred ca vom sta in casa,daca a veni cineva la noi bine,daca nu asta e singuri.
Va pe toate si ne mai auzim,Sanatate celor bolnaviori.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
neliaCris spune:
bine ai venit Raluk,si ma bucur pentru kg tale !si noi pe aici tot despre kg vorbeam,,,Anais e bine dupa cum spuneai,e k!!
Andreea,cum mai e Ambra,s-a suparat ca a plecat tusi?e cuminte?te lasa sa faci treaba sau esti mai linistita acum decat cand avea 10 luni?ca eu tot astept ca fiumoe sa stea si sungur o clipa,ca daca eu dispar din raza de actiune,se supara si plange!!!
Katia,cum mai petreci prin ro?
Irina,fabi cum e ?mai povesteste-ne ce lucruri noi face ?
Bionda!te strig degeaba,ca nu mai treci pe la noi si ne-am obisnuit cu cafelutza Irinei,
celelalte fete,pe unde sunteti?Ginger?cum sunt gemenasii?ca daca tot nu mananca al meu peste am zis ca poate ii cumpar cuocipapasano vaporela aia pe aburi sa vad cum e ca din pacate inca nu am cumparat desi cred ca e utila,nu?
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
Irina20 spune:
Nelia scriem amandoua odata.
Raluka macar teai distrat vreun pic?sau na mai fost cazul la cate probleme ati avut?
Despre kg? datimile mie ca eu am ajuns la 41,iar de celulita nici sa naud,eu sunt slaba,miscare fac destula si tot am
A si Fabian merge toata ziua cu "motorul",si isi mai gaseste sa mearga cu el in timp cel hranesc si ma face de comanda
nou