Mamici si gravidute de Italia (44)
Raspunsuri - Pagina 12
neliaCris spune:
ce cresc copii astia irina....iti vine sa ii mananci
Cris e iar cu flegmele lui in gat,azi noapte m-am terzit de 7 ori,am camerele fr mici si se ia tot aerul,nici umidificatorul nu mai face fata.ginger ai achizitionat umidificator...sa nu mai zic ca aerosolul e bau bau...l-am cumparat degeaba
Fete ,voi stiti ceva de diana g de aici din italia,cica copliasul ei bogdanel nu a suravietuit...dar nu stiu povestea...
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
neliaCris spune:
am uitat...pai andreea,eu osg data m-am ingrast si am ajun la 55 de kg,cand am fost in germania 3 saptamani(am pus 4 kg)dar in 1 sapt le-am dat jos fara doar si poate...deci nu stiu und epun kg cand ma ingras...acum au ramsa peste tot,pe burta se vad de mor...si picioare si chiar pe fata si pe maini,si in spate parca am cocoasa!dar nu sunt rea nici asa...
stai ca bag niste poze mai din departare
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
Ginger00 spune:
Eu am avut inainte de sarcina 53 kg ,la sfarsitul sarcinii 62 si acum 53-55 (oscileaza depinde cat bag la ghiozdan
).M-am modificat putin la corp dar in general cam toate hinele ce mi-au fost bune inainte imi sunt bune si acum...cateva bluzite ma strang la sani 
Ce faceti bun de mancare de Revelion?
Eu azi fac cotechino con lentichie ca n-am facut pana acum si maine vreau sa fac asa:
salata de caracatita
peste spada la gratar si astept o reteta de contorno sau sos
orata prajita in malai cu mamaliguta si mujdei 
as fi vrut icre negre dar m-am trezit tarziu si prietenii nostri plecasera de la piata unde sunt rusii ...
neliaCris spune:
aaa,esti silueta Ginger,ce mai...
Eu de rev sunt invitata la mosii copilului sa il dea la grinda,poate multe dintre voi nu stiu ce inseamna asta,sincer nici eu dar vom vedea,e o traditie olteneasca a sotului,eu ardeleanca nu sunt cu traditiile dar o fac si pe asta ca doar se primesc cadouri...
asa am auzit..tre sa fac si eu inapoi dar am sa merg azi prin magazin sa vad ce mai e nou...nu am mai iesit de vreo sapt decat la plimbare si acasa...prea multi microbi...deci:
-de rev nu fac mai nimic decat supa la copil,legume ceva,si umplu depozitul de borcanase pentru cris(fructe cu iaurt in principal )
- ai putea sa ne inveti si pe noi cum se face salata de caracatita sau cotechino cu ce spuneai?
ely.georgi.monika,pe unde sunteti....mai gravidutelor mai...ocupate toata ziua?pai cand vine bebe ce mai faceti...ca bionda...nu mai veniti pe la noi decat 1 data pe sapt sau nicic atat
Cris al meu doarme ca am facut curat si a stat cuminte pe canapea si s-a uitat la mine...apoi am stat pe olitza cu placere vreo 5 minute si ceai si nani...si eu acum continui treaba,va pup
cris 8
lunitze
Ginger00 spune:
Salata de caracatita: o fierb pana se fragezeste,o las sa se raceasca putin apoi o tau bucatele.Toc patrunjel,usturoi si ulei de masline cu putina zeama de lamaie si amestec tot.E foarte buna 
Cotechino il iau la cutie ca se gaseste in magazin.ala se fierbe putin in apa(scrie pe cutie)
Lenticchie(linte in romaneste) le fac asa(am vazut pe net reteta):
las in apa la inmoi lenticchie cam 10 ore dupa aia fac asa:
Intr-o oala pun putin ulei,1 catel usturoi tocat si bucati de salam la prajit ,adaug morcov ,sedano tocate si lenticchia (fierte pe jumatate),adaug putin sos de rosii si supa din cub (cca 200-300 ml)si las sa fiarba bine.Cand e aproape gata pun paste (cam 250 gr) si las pana se fierb si pastele(daca nu ajunge zeama mai pui supa).Servesc fiebinte cu felii de cotechino .
N-am incercat pana acu dar cred ca e bun...
Roxali spune:
Bine v-ati intors Raluk...muoama si cu spor de aranjament...lasa ca iti iei revansa de Revelion
Ginger esti o supermamica si gospodina...macaronarului meu nu ii place orice adik ce ii place :carnea,cartofi prajiti,salata,spanac si afettato
...iti dai seama ca ma de unde alege
Nelia pai celelalte fete au vazut si pozicile noi
Berarpiri e o frumoasa sora, dar pe micuta e o printesa
.
Monica sarcia usoara ...cand ma gandesc la Parma imi vine in minte prosciutto![]()
Noi de Revelion vom pleca asa ca nu voi face nik.
Astept cu nerabdare si reducerile![]()
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
Ginger00 spune:
Si eu astept reducerile...sambata cred ca incep s-o iau prin magazine,bineinteles intre mesele copiilor.Ii las cu socrella si-am intins-o ![]()
Berarpiri spune:
neliacris-ieri,dupa ce a plecat sora mea,o cauta
Ambra,o striga...azi nu a avut timp,ca am iesit...Nu iti face
probleme,ca dupa ce va creste Cris,va fi mult mai bine.Nu l-ai
pus in girello?Pe mine m-a ajutat f. mult cand aveam ceva de facut
o puneam acolo,si venea ea singura dupa mine.Si pe Ambra a ajutat-o,
la 11 luni a umblat.Sau daca nu esti de acord cu girello,poti
sa-l pui in scaunelul in care manca,si sa se uite de acolo la tine,
scaunelul lui Ambra e pe roti,si-l duceam prin toata casa.Tre' facut
in mai multe feluri,ca se plictisesc repede de un lucru...
Uraaaa ne-au dat masina...dupa 2 luni
.In total
am ajuns la 1600 euro.Asta e...mergem inainte...
ginger-te admir ca faci atatea...si ai grija si
de doi puiuti!
irina-si noi stam acasa de Rev'.Am fost invitati
la Roma,la niste prieteni,dar e prea complicat ca au si ei baietel
de varsta lui Ambra,si au orarul diferit de somn...mai bine stam
acasa...Ma bucur ca e bine si creste Fabian.Inseamna ca trebuie
masaj si la celulita ta.De acuma seara il pun pe sotior la treaba,
mi-a aratat sora cum se face masajul.E dureros din cale-afara,dar
incercam...
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
neliaCris spune:
Andreea,pai el sta in girello de la 5 luni....s-a saturat de el...acum merge de-a busilea,vine dupa mine,iar sa il pun in scaun sa se uite la mine...
de unde?cred ca s-ar rostogoli cu totul si tot ar veni dupa mine,nu ma plang dar l-as lasa si eu la soacra sa merg in oras ca ginger...ba nu...mint....l-as lua cu mine...ca soacra mea....bla bla...copii nu se cresc ca gainile,sunt mai dificili
cris 8
lunitze
ely2304 spune:
SAL FETELOR

CE DOR MI-A FOST DE VOI
sorry k nu am mai intrat sper k nu am pierdut nimic
dar am avut pbl cu net-ul...abia astazi si-a revenit putin![]()
ce sa va mai spun...
berarpiri-acum k a plecat sora ta o sa stai mai mult cu noi,asa-i??
neliacris-sunt aici cu voi chiar dk nu ma vedeti,nu va parasesc
nu as putea.