Mamici si gravidute de Italia (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

ce as putea sa va spun..suntem bn sanatoase..yo si bebelina..numai k in ultima perioada am cam avut o stare de nu stiu cum sa-i spun..neliniste poate.am lesinat chiar,pot spune k pana acum nu am avut nimic sper sa nu intru in recuperari k sincer nu mi-ar face mare placere.ieri am fost din nou la eografie,nu am reusit nici acum sa o vedem bine pe bebelina noastra,k statea cu picioarele stranse(park seamana cu mama-sa)in rest am vz tot ceea ce trebuia...are un nasuc in vant spune medicul,e sanatoasa tun si cantareste in jur de 500gr...cat un pachet de pastece sa va spun sunt asa de fericita cand aud k este bine as da orice sa fie si mai binein prezent avem 22saptamani..la anul facem 23...pe 1ian 2009 chiar

Mergi la inceput

REVELIONUL il petrecem cu niste prietenipregatim un meniu complet de peste si dulciuri facute de mineapoi un giro tondo prin apropieri..si nu mai stiu ce o sa facem ..o sa va povestesc la anul cu lux de amanunte.

voi ce faceti de REVELION?V-ATI PREGATIT pt trecerea in noul an?

bionda-pe unde o fi?n am mai vz de mult

georgyiuli-nici tu nu mai intri??spune-i sotului sa te lase i pe tine sa butonezi la calc..

Mergi la inceput

maine NU CRED K VOI MAI INTRAdin pacate voi fi ocupatasi alte treburi gospodaresti,asa k profit de pe acum si va urez UN SINCER SI CALDUROS LA MULTI ANI,SI FIE CA 2009 SA VA ADUCA MULTA SANATATE,FERICIRE,IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR ATAT PE PLAN PROFESIONAL CAT SI FAMILIALMULTI LA BEBELUSHI VOSTRI SI LA TOATESA AVETI GRIJA DE PRUNCUTII VOSTRI,SA-I IUBITI SI SA-I OCROTITI
DECI FETELOR VA SALUTLA SFARSIT DE AN SI ABIA ASTEPT SA NE AUZIM CU BINE IN NOUL AN.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI 2009

LA MULTI ANI 2009

LA MULTI ANI 2009

CU DRAG SI DOR

ELY22SAPT...MARINA-DENISE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

roxali-multumim pt. complimente!

neliacris-Ambra a stat in girello de la 6-10
luni,apoi am mers in Rom. 3 sapt.,si cand ne-am intors n-a mai
stat deloc.O tineam 10-15 min,de cateva ori pe zi,cand avea chef.
Naspa ca s-a plictisit deja Cris de girello,te cred ca abia
astepti sa mai creasca.Dar o sa vezi ca trece repede timpul,si
cand va umbla nu va mai fi chiar asa de greu,atunci va trebui
sa ai 4 ochi,nu 2...Dar in schimb,se va deplasa singurel,si
va fi mai usor pt. tine.

ely-doar pe voi va am,sigur voi sta mai mult
pe forum...m-am saturat sa nu am pe nimeni aici....Multumesc
lui D-zeu ca ne-a dat sufletelul,altfel cred ca nu mai rezistam aici.
Sa aveti parte de un Rev' frumos!La multi ani!Sa aveti parte de tot ce e mai bun in noul an,si nu in ultimul rand multa,multa
sanatate la toti trei!Sa duci cu bine la capat sarcina,si sa aveti
o fetita sanatoasa si cuminte!

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Maine si eu am f. mult de lucru,nu stiu daca voi reusi sa intru
pe forum.

Va urez la toate LA MULTI ANI!UN AN NOU
FERICIT!SA NE AJUTE DUMNEZEU PE TOATE SA NE CRESTEM PUIUTII
CUM E MAI BINE,SA-I VEDEM SANATOSI SI FERICITI!

Ne ,,auzim" la anul.

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Neatza,azi nu cred ca avem timp de cafele

Eu va urez un an nou bun si cu multe bucurii,sa aveti parte de tot cei mai bun ,speram sa nu ne afecteze criza deloc,in rest multa sanatate ingerasilor.

LA MULTI ANI!2009!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Se iau douasprezece luni, se curata bine de amaraciune, stress, mandrie, invidie, egoism, formalism...Inchide Se iau douasprezece luni, se curata bine de amaraciune, stress, mandrie, invidie, egoism, formalism si frica. Se imparte fiecare luna in 28-31 de zile, pentru ca provizia sa ajunga exact un an. Se cantareste munca si linistea, adaugandu-se chibzuinta si harul. Se cerne cu abilitate, iubire si vointa, intelepciune, ingaduinta, frecandu-se cu sinceritate, tandrete, gratie si alint. Se uneste rabdarea cu bunavointa, muzica si buna dispozitie. Se impatureste cu intelegere si speranta, se pudreaza cu sacrificii, se presara vraja, daruire si receptivitate. Se acopera cu amabilitate, gingasie si mult bun simt. Se indulceste cu multa toleranta, optimism, veselie si umor. Se aromeaza cu blandete, bunatate, concesii si acuratete sufleteasca. Tapetata cu afectivitate si pretuire, se coace la caldura inimii, cu dragoste din belsug. Se flambeaza cu puritate, stima si respect. Preparatul se serveste zilnic, cu buchete de fericire, ornat cu surprize, invelit in invioratoarea si inepuizabila credinta in Dumnezeu! Pofta buna!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

LA MULTI ANI RALUCA!

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

LA MULTI ANI ! Sa dea DD ca anul care vine sa ne aduca multe bucurii,sanatate,fericire si serenitate in casele tuturor! Nu am sa mai intru azi ca e zi plina

Mergi la inceput