Mamici si gravidute de Italia (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

La multi ani si din partea noastra...mult noroc si fericire,sanaoti se ne gasim la anul si...la punga grosi.va pup pe toate
Andreea,mi-am pus si eu unghii falese aseara la 11.dupa ce m-am chinuit cu copilul sa il adorm 1 ora...dupa ce mi le-am pus,erau superbe ca un smarald cica...le-am impins prea tare in piele la 2 degete si ma piscau de numa...deci aseara la 12 eu stateam si machinui am sa le dau kos..ceea ce am si facut...si am reusit cu greu cu accetona..nu mai vreau unghii..apoi cris a plans din ora in ora,m-am plimbat cu el prin casa...e contipat,i-am cumparat microclisme,i-am bagat ptuin si a iesit fr repede saracul....lapte vad ca iar nu mai vrea,cred ca nu i-a picat ceva bine la stomac ....acum ii dau debridat vreo 3 zile...i-am cumparat si oscilo...pt imunitate,a..are si probleme cu nasul infundat...deci i-am cumparat si spray...sunt leftera...dar macar stau linistita ca am toate la indemana...greu sa fii mama de copil bolnav
La multi ani Ginger00 si puiutilor,irina cu fabi,bionda disparuta cu bebe Albert nicolas,micio,Katya,raluk,ely,giorgy,si noii fete pe care nu ati primito frumos(unele dintre voi nici nu si-au dat seama ca avem o noua gravidutza de italia)ca eu m-am chinui sa o gasesc si sa o aduc aici,si restul fetelor,un an nou mai bun sau macar la fel ca acesta...(ce ziceai Andreea,ca mai vrei un bebe?)

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

UN AN PLIN CU BUCURI,SANATATE SI IMPLINIREA TUTUROR DORNTELOR!

Fug la coafeza...

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Un an bun,gagici,si petrecere frumoasa!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

La Multi Ani! Tot ce va propuneti sa reusiti!

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salut gagici
am intrat sa va urez an nou fericit si multe impliniri
La multi ani !!!
cind am timp va citesc si va mai scriu
azi ne-am intors in italia,a fost frumos dar fara zapada
va pup cu drag pe curind

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ralu-la multi ani sanatate si bucurii

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

La multi ani 2009!

Sper ca acest an sa fie mai bun decit toti ceilalti care au trecut, fiecare vis sa devina realitate, sa va aduca fericire, impliniri si sanatate!

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

raluca-LA MULTI ANI!cu
intarziere.

neliacris-imi pare rau ca se simte rau Cris.
Sper ca azi e mai bine.Da, am zis ca mai vreau un bb.Si noua
ne-a fost f. greu primele luni cu Ambra,dar au trecut....o
sa vezi ca o sa treaca si pt. tine perioada asta mai grea...
dupa ce va implini un an,va incepe sa priceapa...va fi altfel.
Noua ne vine s-o mancam pe Ambra cat e de scumpa!

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

La multi ani,fetele!Sa fiti sanatoase si iubite!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

LA MULTI ANI! TUTUROR! SI NUMAI BINE

Sper sa avem parte cu toate de un an mai bun decat cel 2008,desi pentru mine 2008 a insemnat o groaza de evenimente placute.

Cum ati petrecut revelionul?Eu l-am facut cu sotul,Fabi a dormit de pe la 10 jumate,asta e la nul poate va rezista;n-am plecat nicaieri ca n-am vut sa-l chinui am zis sa doarma acasa in patutul lui.Am stat singur,eu mam ametit de la doua pahare de sampanie,an facut poze si...nani.Asta e la anul poate va fi altfel.

O zi buna in continuare

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput