Mamici si gravidute de Italia (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Irina,noi am fost cam somnorosi,abia am asteptat sa bata de 12 sa putem dormi linistitiAnais s-a trezit din cauza artificiilor,asa ca am pupacit-o imediat si i-am urat un an bun.Dupa care s-a lasat linistea si peste sat si peste casa noastra

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Dana ce smecheras de Babbo Natale...se vede ca a fost cuminte ca a primit cadoute

Noi ne-am distrat fffbine...am fost la circolo stadionului(un fel de restaurant cu personal voluntar), deoarece sotul face parte dintre sponsorii echipelor de fortbal mici si mari...adica prefer sa se duca bani in fondul jucatorilor ,decat in popourile altora
Mama a ramas acasa cu pitica,drept sa spun nu m-ar fi incantat ideea sa vina intre 150 persoane...mai ales ca nu intelege nimic si nu reuseste sa adoarma cu muzica la maxim
Am sa pun si poze asta seara daca ma lasa printesa.

toate fetele si sanante puilor

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Katia bine v-ati intors ...tare repede au trecut zilele...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Noi am petrecut anul nou la Pronto soccorso....asa revelion nu doresc la nimeni.Pe la 15 m-au apucat pe mine frisoane si am facut febra mare iar catre seara deja dadea semne Mihai.A inceput sa facafebra 38-38.5 si plangea necontenit,asa ca a trebuit sa mergem la urgenta.Catre dimineata a inceput si Grig sa faca febra si iata ce frumos inceput de an nou am avut.Amandoi tusesc,acum nu au febra dar plang si sunt agitati.abia au adormit....
va pup ca inca nu-s buna de nimic.

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Ginger lasa ca nu te rapune pe tine un virus...sanatate piticilor si tie
Imi pare rau ca ati fost la urgente...totusi mamico ce te-a speriat mai mult ?febra nu era mare...ti-au dat antibiotice?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Buna dimineata!

Ali, am vazut pozele de Craciun. Este eleganta Sonia in rochita si cizmulite.

Si cate cadouri!!!!!!! Vad ca si tu ai fost cuminte si ai primi ceva util: un fier de calcat .

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Ginger00, multa sanatate la toti 3!

Eu sunt acasa de pe 19 decembrie; prima saptamana mai mult in pat, febra, dureri de oase si o tuse urata. Imediat i-am dat tusea lui Ale. Si el mi-a facut febra. Acum boleste taica-sau. .

Se vede ca sunt ceva virusi in atmosfera.

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

se pare ca e virus mare prin girro..eu tusesc mai rau ca o fumatoare de vreo trei luni...altceva nimik...bebe cand are muci...cand nu are somn...cand nu mananca...cand tuseste...nu are si el un program ceva...pai da ..dar azi sunt happy...a dormit aseara la 12 jumate si s-a trezit de vreo 3 ori dar a adormit la loc pana la10 si 20.acum i-ar doarme...
Ginger...sper sa treaca iarna ca se pare ca mereu se intoarce raceala asta la noi....si la anul o sa fie copii mai mari si o sa le facem vaccinul in noiembrie...desi eu i-am dat prima doza de oscilo...
fetele ce mai faceti voi...se pare ca tot cu treaba ca nu mai intrati delok.ely.giorgy.monica?cum merg sarcinile?

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

pentru tuse si raceala la copii, din pacate inafara de antibiotic (si acesta prescris de medicul pediatric) nu ai ce sa le dai.

Noua ne-a recomandat farmacista o crema pe baza de eucalipt, pin si levantica (eucalipto, pino e lavanda) NARHINEL. Ii fac pasaj pe piept si spate. Noapte respira mult mai bine.

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut gagici!

Ginger imi pare rau sa aud asta,multa sanattate tie si piticilor

Eu ma bucur ca Fabi na racit deloc pana acum,ba chiar nam avut nici o problema cu el,si sper sa nu am

Eu acum astept sa vina cu Boboteazasi vad ca nu mai apare

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput