Mamici si gravidute de Italia (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Bine v-am gasit in noul an!
Nu mai am timp de net cu Eduard in vacanta, se plictiseste in casa si nu ma lasa deloc, sta numai dupa mine...De rev am fost ca si anul trecut la San Marino sa vedem artifiicile, copilul s-a speriat de bubuituri...

Sanatate piticilor bolnavi.

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Roxali- ce m-a speriat mult in afara de febra a fost faptul ca era extrem de agit,n-a mancat si la un moment dat a inceput sa planga foarte tare pana a vomat desi nu avea mai nimic in stomac decat ceai.Asta a facut-o de vreo 3 ori pana a devenit aproape vanat si nu am mai reusit sa-l calmez,s-a linistit abia in masina...
Mi-au dat doar Amoxicilina si trebuie sa fac aerosol cu Clenil si Fluibrom.Grig nu sta asa ca lui ii pun supozitoare.
Azi noapte au dormit mai bine pentru ca i-am spalat in nas cum mi-au zis la spital,cu siringa si ser fiziologic cu jet puternic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Buna seara,un an nou fericit,la multi ani si mii de scuze ca nu am scris de ceva vreme! Am lipsit pt ca pe neasteptate mi_au venit musafiri cumnata si niste prieteni au vrut sa-mi faca o surpriza deci am avut casa plina de sarbatori si apropo de ele voi cum ati petrecut? Maiine trebuie sa apara si mama,trbuia sa vina cd am nascut dar s-a razgandit si vine acumziua ma ocup de musafiri iar noaptea legan ehh ce sa-i faci imi e putin cam greu dar cd il privesc trece oboseala

toate fetele!

Polia

bebele meu
39+

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

LA MULTI ANI PPE 2009PE TOATE MAMICILE SI GRAVIDUTELE.MI-ATI LIPSIT DAR CE SA FAC MAI INTAI...musafiri..toata ziua,apoi eu seara cand obisnuiam sa intru ma luau niste ameteli de u vedeam nici unde calc,da sa bunghesc tastiera.Acum mi-e bn asa k am decis sa intru sa vad ce sa mai intampla.
NELIACRIS-AM fost putin ocupata si putin cu sfecla in nouri...si am preferat sa stau sa dorm...dar sa sti k mi-ati lipsit cu toatele
BERARPIRI-sunt de aceeasi parere cu tine,caci si yo m-am legat sufleteste de voi chiar dk nu va cunosc personal ci doar prin intermediul internetului

Mergi la inceput

BIONDA-la multi anisori tie si tau,la toata familia.sa fiti sanatosi fericiti si MEREU IMPREUNA k astfel vei depasi cu usurinta toate obstacolele.tie si minunatei tale familii,te asteptam cu noutati si poate cu fotog cu

Mergi la inceput

MULTA SANATATE BEBELUSHILOR BOLNAVIORI,INSANATOSIRE GRABNICA ATAT LOR CAT SI
LA RESTUL FAMILIEI

Mergi la inceput

ACUM K MI-AM FACUT APARITIA....PE 2009..ma retrag si sper k data viitoare cand mai bantui pe aici sa fie cineva care sa-mi tina companienu este obligatoriu dar mi-ar face mare placere sa stiu k nu vb sigurik..

NU PROMIT dar O SA FAC TOT POSIBILUL K MAINE DIMINEATA SA FIU PRIMA CARE VA OFERACU SPARANTA K MA VE-TI IERTA PT ABSENATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ginger-imi pare rau ca ati petrecut asa de Rev.
Multa,multa sanatate puiutilor,sa se faca bine cat mai repede!

ely-ai grija,nu te obosi prea tare.Mai bine
lasa-l pe sot sa faca mai multe.

Multa,multa sananate la toti bb-ii bolnaviori!

La Ambra ii mai curge putin nasul,e o sapt. de cand e racita.
Bine ca e doar o raceala simpla,fara febra...

georgiana si monica voi
cum va simtiti?

Noapte buna!

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

NEATZA V-ATI TREZIT?
eu va astept cucalda..sa n u intarziati k se raceste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

merci ely,,
am vazut ca a aparut si bionda,dar nu ne spune nimic de albert?

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput