Mamici si gravidute de Italia (44)
Raspunsuri - Pagina 17
ely2304 spune:
bionda -cu siguranta e ff ocupata...asa spunea intr-un msj anterior.![]()
fetelor...ma simt de paeca as fi la inceputul sarcinii,
ufff nu-miplace deloc,plus k azi-noapte catelusha mi-a latrat de m-a zapacit
Berarpiri spune:
Neata!
Vin si eu la cafeluta.
Am dormit tare rau azi-noapte.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
Ce frumos e afara!
Ati iesit la plimbare?
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
neliaCris spune:
salutari...la noi e urat rau ...ca in tara...desi anul trecut era mai soare...eram gravida si ieseam...acum doar rece..
ce mai spuneti?
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
mess0804 spune:
Buna fetelor din Italia si un an nou bun la toata lumea!
Am si eu o intrebare: ce fel de Internet aveti? Am o prietena in Italia, locueste undeva la tara si nu se pricepe pe cine sa intrebe... Aici in UK este prin tel fix sau de ala mobil. Eu am avut de ala mobil si era de f proasta calitate asa ca acum am prin tel fix. Puteti sa imi spuneti cum e in Italia si ce ar tb sa faca prietena mea sa isi puna Internet?
Mersi anticipat.
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
ely2304 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mess0804 Buna fetelor din Italia si un an nou bun la toata lumea! Am si eu o intrebare: ce fel de Internet aveti? Am o prietena in Italia, locueste undeva la tara si nu se pricepe pe cine sa intrebe... Aici in UK este prin tel fix sau de ala mobil. Eu am avut de ala mobil si era de f proasta calitate asa ca acum am prin tel fix. Puteti sa imi spuneti cum e in Italia si ce ar tb sa faca prietena mea sa isi puna Internet? Mersi anticipat. Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare. |
Berarpiri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mess0804 Buna fetelor din Italia si un an nou bun la toata lumea! Am si eu o intrebare: ce fel de Internet aveti? Am o prietena in Italia, locueste undeva la tara si nu se pricepe pe cine sa intrebe... Aici in UK este prin tel fix sau de ala mobil. Eu am avut de ala mobil si era de f proasta calitate asa ca acum am prin tel fix. Puteti sa imi spuneti cum e in Italia si ce ar tb sa faca prietena mea sa isi puna Internet? Mersi anticipat. |
Eu am net prin tel. fix.Am incercat mai multe feluri de net,si
asa merge cel mai bine.Trebuie sa sune la firma prin care vrea sa
aiba netul,si ii vor spune de acolo ce trebuie facut.Oricum,va dura
minim 2 sapt,daca vrea prin tel. fix.Cu mobilul e diferit,poate avea
net de la o zi la alta,doar ca e mai nasol,ca nu il foloseste
non-stop.Si cum zicea si Ely depinde de semnal,daca merge
bine sau nu.Sa se intereseze peste tot,inainte sa-l faca,sunt oferte
foarte convenabile.Sa nu aiba incredere in firmele mici,noi am avut
probleme mari,am stat fara net o luna,aveam abon. cu o firma de
care nu auzise multa lume.

poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragosteiandreea
,
de
ambra,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
Noi suntem bine,acuma seara am avut musafiri la cina,a venit
o fetita de 3 ani jum,si a fost foarte incantata Ambra.
Sa aveti o duminica placuta!
Noapte buna!
pe toate!
poze cu Ambra
andreea
,
de
ambra

e cineva pe aici?