Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri11

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Beta hCG este un hormon care apare in organism numai cand esti insarcinata. E posibil ca tu sa fi avut un avort menstrual.Adica....s-a oprit sarcina din evolutie si s-a eliminat singura imediat. Sunt cazuri in care unele femei au avorturi menstruale si nici macar nu si-au dat seama ca au fost gravide. Controleaza ca beta hCG sa ajunga la valoarea 0. Nu cred ca te va impiedica sa mai ai copii. Numai bine.

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor,
Imi pare tare rau ca nu pot sa mai intru dar sunt toata ziua singura cu Robert si nu prea mai am timp.
Intru un pic sa o felicit pe Cristina!Felicitari din toata inima!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Jojo felicitari si tie!Mereu am vrut sa intru sa te felicit dar apuc doar sa citesc si fug...Sarcina usoara si bebe sanatos!Doamne ajuta sa nu mai ai pb cu tensiunea!

Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna fetelor!
Ce e cu linistea asta pe aici?
Nu mai are nimeni vesti? Hai, ca poate peste cateva zile va dau eu o veste. Doamne ajuta!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare!
Ninia si io ma intrebam acelasi lucru - ce e cu linistea asta. Tin pumnii sa fie cu ochisori.
O zi buna si pupici!

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna ,

Mav – cu intarziere si Monysorescu - LA MULTI ANI! Multa sanatate, fericire, ani frumosi si sa va bucurati de comorile voastre.

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

C.myry multumesc de urari!

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, va multumesc mult de tot pentru urari!
Ninia, iti tin pumnii strinsi sa ne dai o veste buna! Hai, ca poate o sa fim amandoua la aceeasi odisee!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 8+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Cristina_ana, multumesc mult. Mi-as dori sa vin si eu la tine la odisee, dar...nu este dupa mine! Eu sper sa fie bine. In 2 zile ar trebuie sa testez...dar...vad ca deja au inceput sa ma doara sanii de ieri, asa ca...eu zic ca vin rusii.

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Ma mai primiti pe aici?....Ca merit putin...de fapt ceva mai multa ...pentru absenta....da' jur ca a fo' motivata .

Revin deseara tarziu....gata! M-am hotarat sa nu mai lipsesc de aici!

Va si va pe TOATEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor, mai sunt si eu pe aici din cand in cand, doar ca nu am timp si nici chef. Da, da...efectiv nu am chef de nimic. Oboseala ma doboara pe zi ce trece. Saracu' Alessio se trezeste de zeci de ori pe noapte.....dimineata are asa niste cearcane. Nu reusesc efectiv sa inteleg de ce nu reuseste sa doarma. Nu are un somn continuu....niciodata nu a avut. E vanat la ochi de oboseala.....vaca asta de pediatra a zis ca tre' sa ma resemnez....si nici nu o pot schimba ca nu sunt pediatrii.....sunt innebunita. Intre copil, casa, servici nu mai timp de nimic...nici sa fac, curatenie. Ce rusine.Nu ma plang...adica vreau sa spun ca nu pang viata asta....dar din pacate am ajuns la limita rezistentei. Poate daca nu m-as fi dus la munca......ar fi fost o alta treaba....dar asa......ma duc la munca obosita......vin de la munca si mai obosita....si noaptea tre' sa stau cu Alessio ca Alin e de dimineata.....as vrea asa mult sa gasesc un remediu ptr Alessio.....sa-l ajut sa se odihneasca......nu stiu ce sa fac....

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput