Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri11
Raspunsuri - Pagina 17
Ninia81 spune:
Irene, ce frumos ai povestit despre Miruna! M-a amuzat cum citeste ea! Ma bucur ca sunteti o familie fericita!
Eu am contactat o gripa urata cu care ma chinui de 3 zile. Nu am mai patit asa ceva niciodata. Am facut febra 39...in fine. Am fost si inca mai sunt destul de rau. Sper sa imi treaca cat mai rpd ca deja ma simt groaznic.
Va pup pe toate si va doresc numai bine!
Visul nostru
nushulica spune:
cristina
noi am tot vorbit si pe mess si la tel si de fiecare data am simtit ca nu imi gasesc cuvintele sa-ti zic cat de rau imi pare....nu exista durere mai mare...stiu si eu ce inseamna....e greu tare dar trebuie neaparat sa te ridici!!! nu te da batuta! 
de
DavidPoveste
jojo_miha spune:
Cristina felicitari! Sa ai o sarcina usoara ca tare greu e cu bebe mic si unu din burtica,stiu din proprie experienta
.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
13+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
irlandeza spune:
Cristina_ana, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
MARINELA
Patty - la 1 an
PATTY - petrecerea de 1 an
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
monysorescu spune:
Salutare fetelor!
Cristina_ana felicitari! Sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!
Ce mai faceti fetelor?
O zi buna!
poze cu ghemotocul
cristy74 spune:
Danangie complicata povestea cumnatei tale. Sa dea Dumnezeu sa fie bine si la ecografia urmatoare sa se vada acolo ceva.
Monysorescu, deja aveti 4 dintisori? Pai voi sunteti inaintati rau de tot, stati si in premergator. Noua ne-a interzis medicul sa o punem in premergator. Sa-ti traiasca ghemotocul micut si plimbaret.
Cristina_Ana felicitari din tot sufletul. Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Ce mai face Andreiutul mic? V-am vazut pozele, e o minune de copilas. Vai si l-ai dus la frizer, a stat?
Mcrissa ma rog si eu pentru tine sa-ti dea Dumnezeu un sufletel micut cat mai repede.
IreneCam ma bucur sa aflu vesti de la tine, nici eu nu scriu prea des, ca deh serviciul pana pe la ora 16, apoi cand ajung acasa nu-mi vine sa mai plec de langa Maria. Sa-ti traiasca printesica micuta, lasa ca incepe ea sa vorbeasca si atunci sa te tii.
Alte vesti despre noi, se pare ca totusi Maria nu are infectie urinara, mai avem de asteptat pana maine sa vedem ultimele rezultate la analize, dar primele uroculturi au iesit negative, de ce oare o fi iesit sumarul de urina prost? Face febra in continuare, dar mai mica adica 38 sau 38,2.
Avem si o veste buna. NE-A IESIT PRIMUL DINTISOR, URA!!!. Probabil ca din cauza asta facem si temperatura.
Va pup pe toate,
Cristina, mamica fericita de Eva Maria
Poze
monysorescu spune:
Cristy daca uroculturile au iesit negative inseamna ca temperatura e de la dinti. Stiu copilasi care au facut febra, au avut diaree, nu au mancat, somn prost cand le-au iesit dintii. Si e posibil ca sumarul de urina sa nu iasa prea bine si sa nu aiba infectie urinara. Mi s-a intamplat chiar mie. Multa sanatate!
poze cu ghemotocul
irlandeza spune:
Daca te linisteste cu ceva, inainte de Craciun, 10 zile Alexia a avut diaree, nu mancare, nu somn calumea, maraita, plangacioasa........dar fara febra, de la un amarat de dinte.
MARINELA
Patty - la 1 an
PATTY - petrecerea de 1 an
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristy74 Multumim frumos Danangie pentru aprecieri. Asa e, la botez a urlat in biserica de la inceput pana la sfarsit. Mi se rupea sufletul sa o aud plangand, dar asta e. Acum e atat de cumintica. Sa sti ca de la infectia urinara n-are deocamdata nici o durere, singurul semn de boala este temperatura. In rest este vioaie, mananca bine, se joaca, n-are nici o treaba. Cred ca sunt mai rezistenti copilasii astia mici, pentru ca ea se juca si radea si cand avea febra 39. Acum abia astept sa iasa si antibiograma sa putem incepe un tratament, ca daca tot stam asa s-ar putea sa inceapa si durerile, si stiu cum sunt. Pupam si noi pe Alessio mic si pe mama lui, Cristina, mamica fericita de Eva Maria Poze |
se pare ca e ceva specific fetitelor cu numele de eva maria .. si a mea a urlat la botez de la inceput pana la sfarsit .. imi era o mila de ea ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
cris.dogarel spune:
Buna!
Sunt noua pe aici, asa ca va spun pe scurt istoria:)Am o fetita de 6 ani si incercam sa mai avem un ingeras. Luna asta insa am avut un ghinion ...inca neexplicat. Am avut menstra la timp, insa nu s-a oprit 2 saptamani. Dupa un diagnostic de anexita am ajuns sapt asta la chiuretaj biopsic, insa la beta HCG mi-a iesit inainte de hiuretaj 133 (sarcina 3 sapt), respectiv 109, dupa chiuretaj. Am fost la mai multi medici, sa ma lamuresc: a fost sarcina avortata spontan, sau ce??
Daca mai sunt aspirante in situatia asta, please ...:)))
Orice ar fi, sper sa nu imi afecteze sansele de a mai ramane insarcinata....
Cu drag,
Cris