Secretul frumusetii tale !
Raspunsuri - Pagina 2
XIO spune:
Eu cred ca atitudinea face 60% din aparitie.
Degeaba imi vine o Giselle imbracata sublim daca se simte ca naiba in hainele alea.
sau cineva care nu stie sa mearga pe tocuri de exemplu(ca tot vad pe strada cu duiumul).
Am simtul umorului chiar prea mult dezvoltat dupa cum spun unii, sunt o fire deschisa, ma imprietenesc imediat.
iar fizic....
laude multe am primit pt. fund , ochi , abdomen, par , picioare.
Pt. ochi , ca si LadyJ ma dau rimel mai mult in coltul extern pt. alungire pisicoasa Tot acolo folosesc si dermatograful, respectiv un fard inchis la culoare . Din pacate nu-i am albastri/verzi, dar daca mi-au fost laudati m-am conformat si am inceput sa-i scot in evidenta.
Cu parul nu ma chinui , spalat 1 data la 5-7 zile in functei de cum se simte el bine , pieptanat tot atunci, doar sampon si atat.E de la mama mostenire, a venit cu all inclusive, trebuie doar igiena facuta
Fundul il am asa de cand ma stiu , in consecinta ma feresc sa fac exercitii la sala ca sa nu-l "stric" si port blugi cu talie joooooasa de tot , pantaloni mulati .
Restul le am de la sport si de la tata Si pt. ca se mentin f. bine si n-am probleme il iert ca din cauza lui am ochii caprui-verde si nu cum vroiam , pielea alba si nu mulatra sau macar maslinie si picioare subtiri.
Oricum , intr-o lume ideala eu as avea corpul negresei din videoclipul "All the single ladies" , si fatza Angelinei Jolie mulatra Sau a Jessicai Biel
Dar cum nu e asa , ne multumim si iubim ce-avem acum , ca daca noi ne apreciem parca aratam si mai bine.
Am uitat sa adaug ca o fata mi-a spus ca am voce de radio in conditiile in care mi se pare vocea mea chiar urata, un barbat i-a spus unei prietene ca eu am cei mai frumosi ochi pe care i-a vazut in viata lui in conditiile in care eu mai putin si plang cand ma gandesc cum mi-ar sta cu ochi albastri sau verzi , matusa-mea mi-a spus ca am un zambet de reclama , iar mie i se pare ca buza de sus e prea subtire,cineva mi-a spus ca am picioare incredibile si pana in gat , mie mi se pare ca sunt gambele prea subtiri, samd.
Ideea este ca fiecare gaseste ceva frumos la orice persoana, si fiecare gaseste altceva, asa ca este pacat sa-ti ascunzi una si alta pt. ca mereu se va gasi o persoana fascinata de X trasatura.
Bine zicea un prof , ca nu exista femeie urata, orice om are ceva, iar ca sa observi ceva-ul trebuie sa nu fie ascuns de tot.
De exemplu mie imi place nasul acvilin putin al Mihaelei Radulescu , fara el parca nu ar avea acelasi farmec.Si la un barbat imi place putina burtica si ...imi plac cicatricile, mi se par supersexy.
Bineinteles acum toate trebuiesc facute cu cap , adica ne ascundem defectele , normal , dar nu le facem invizibile.
In fine , scuzati logoreea , dar mi's obosita tare si tind sa aberez atunci
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Deianira spune:
Si pe mine ma avantajeaza machiajul basic la ochi si rujul rosu. Efect garantat .
La par am gasit o culoare care se potriveste perfect cu culoarea ochilor si toata lumea ma intreaba daca asta e culoarea mea naturala pentru ca imi vine la fix!
Ca si pe LadyJ, ma avantajeaza tocurile inalte, iubesc sandalele elegante cu toc cui .
Imi place sa fiu intotdeauna ingrijita, cred ca asta e foarte important, o persoana neingrijita nu va arata bine niciodata oricat va incerca sa se infrumuseteze.
Imi hidratez pielea foarte bine, nu merg la solar, vara nu stau in exces la soare. Am pielea foarte alba, dar e frumoasa si eu sunt mandra de mine, ma simt super!
Si evident, asa cum spune XIO, atitudinea conteaza!
Cred ca unul din cele mai frumoase complimente l-am primit de la o prietena care mi-a spus ca sunt "cea mai necomplexata persoana" pe care a cunoscut-o vreodata.
Deus spune:
Asa tare imi place sa vad ce scrieti despre voi, invat! Intr-adevar increderea in sine si lipsa complexelor te fac mai frumoasa decat esti.
M-am gandit mai bine. Nu am fost o frumusete niciodata dar am ceva.
Mai astept cu mare interes secrete ca sunt mai bune decat 1 mil de reclame.
quod me nutrit me destruit
Deianira spune:
Inca ceva: nu ies din casa daca nu sunt sigura ca sunt imbracata ok (nu ma refer la mers dupa paine ), pentru ca daca nu ma simt ok inca de acasa e clar ca la lucru/scoala/petrecere nu o sa fiu in largul meu.
ladyJ spune:
Putin pe langa subiect, dar vreau sa va spun si voua:
-incaltamintea fara toc, purtata des, deformeaza putin mersul. Ma refer strict la feminitate.
O femeie care este obisnuita sa mearga pe tocuri, are un mers mai elegant, mai unduitor, chiar daca e incaltata in papuci de casa. Pentru ca asa si-a format mersul, de la tocuri.
Asta nu inseamna ca, in miezul zilei trebuie sa ne cocotam pe tocuri cui. Nu, avem alternative: platdorme,toc inalt gros cu talpa inalta sau tocuri nu mai mari de 5 cm(si mai groase).
Dupa cum spunea XIO, mor si eu cand vad femei, fete tinere(cel mai des) care poarta tocuri dar nu stiu sa mearga pe ele.Arata ..nashpa rau de tot
Daca considerati ca aveti robleme la mersul pe tocuri, incepeti sa purtati tocuri de 3-4, apoi 5-6, apoi peste 7 cm.Calapodul este foaaaarte important. Acolo e defapt secretul, nu in inaltimea tocului.
Un calapod prost executat iti forteaza piciorul sa stea intr-o pozitie nefireasca si apare mersul ala..ciudat cu genunchii indoiti de zici ca acum acum cade doamna in cap...
DEianira, spune tu ce sentiment mirific e cand ai tocuri inalte, un ruj rosu ca focul si o rochie care iti mai dezveleste un genunchi...Nu-i asa?Pur si simplu te face sa te simti bine in pielea ta...
Stiti de ce spuneam ca nu folosesc ruj portocaliu? Pentru ca nu avantajeaza culoarea dintilor.(brr..oribil) Cel mai frumos se vad dintii cand zambim, daca folosim un ruj rosu sau ceva natural.
XIO spune:
Mie nu-mi sta ine cu ruj rosu :( Nici culorile inchise parca nu-mi plac si nu inteeg de ce , ca tot vad lume cu trasaturi ca ale mele care arata bine , dar pe mine...cah!
In shimb imi place la nebunie nuanta aceea spre portoclaiu , coral , dar vara cand sunt neagra , si buzele date cu fond de ten care unora le stau oribil.Poate nici mie nu-mi stau bine , da' mie-mi plac
Tocurile...o nebunie Mi-am luat niste pantofi ametitor de inalti care cred insa ca sunt cei mai comozi dintre toti. Oricum , am grija sa alternez zilele si sa nu stau pe tocuri in fiecare zi .
Si stiti ce ? In trening, in special unul larg , cu gluga si talie joasa ma simt ataaaaat de sexy
A , si inca ceva: daca nu-mi place cum sunt imbracata (cand ma grabesc de exemplu) , ma simt aiurea toata ziua :P
Voi ce stiti de lacul de unghii? Cu ce se asorteaza ?
Ca pana acum eu nu ma machiam, dar parca a dat mania in mine si dau iama incet incet in gama Seventeen, au niste oje sublime , prietena mea care lucreaza acolo imi spune ca lacul se asorteaza cu culoarea si forma mainii.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
Deus spune:
eu spun ca forma unghilor si culoarea trebuie sa se asorteze cu ceea ce faci, cu ziua in general. Unghii tehnice f lungi , zeci de culori si tinuta sport parca nu merg. Poate eu gresesc dar sport pt mine inseamna comoditate. Cum poti sa faci sport de exemplu exercitii cu mainile/aparatele si sa ai unghii lungi ( ma refer la acelea care se incovoaie )
Din cate am citit in ultimii ani nu mai trebuie sa asortezi rujul cu lacul insa mie imi plac asortate sau aproape.
Ai maini si degete frumoase XIO? daca da scoate-le in evidenat cu orice culori doresti fiindca esti tanara si fiindca POTI :)
Mie in ultima vreme imi place rosul clasic pe unghii, imi face mana alba si-mi place.
quod me nutrit me destruit
Deianira spune:
E minunat! Sa te simti bine in pielea ta, sa fi intr-o rochie sexy, pantofi/sandale cu tocuri (cui, preferatele mele), sa fi machiata frumos, sa ai parul aranjat! Iubesc senzatia aia .
Xio, de senzatia aia de simtit aiurea toata ziua ziceam si eu .
Lacul de unghii eu il prefer incolor pe unghii lungi si in culori inchise si rosu pe unghii scurte.
elyanne spune:
Eu am tenul ok... imi apare un cos la cine stie cat timp... si niste puncte negre pe nas... de care nu pot sa scap... daca le scot am un nas rosu... mai bine le las acolo
Asa ca scap repede cu machiatul cand sunt pe fuga... cum spunea careva... doar la party, nunti, botezuri, ev. speciale dau cu fond de ten... In rest ceva pe obraji (ca's tare palida), rimel si niste strugurel...
Nu ma culc nedeachiata, chiar daca nu m-am machiat si nici n-am iesit din casa... ma sterg cu servetele demachiante... perfecte pentru mine... si lenea mea... daca n-ar exista sigur nu m-as demachia...
Parul il am ondulat... nici drept, nici cret... deci sta ca matura... noroc cu coafeza care mi l-a filat bine si se aseaza dupa ce-l spal, nu-l usuc cu feonul, il prind cu un elastic si ma culc asa... dimineata este perfect... nici nu-l pieptan... are varfurile intoarse
Unghiile... sunt antitalent... si le fac doar la ocazii speciale... nu eu personl ... si atunci strang din dinti, ca nu suport sa-mi umble careva la unghii In rest le tai scurte si atat...
Altfel... trebe sa ma dau mereu cu un autobronzant, sa am pielea cat de cat accesptabila Am pielea f. alba si ma invinetesc instant... iar vanataile trec in cateva luni Cine nu ma cunoaste cine stie ce idei isi face... numa la gioale ma bate soata
La capitolul imbracat... nu-mi iau pantaloni / fuste cu talie joasa pt. ca imi fac fundul mai mare decat il am Fustele nu's prea scurte... pt. ca nu-mi sta bine... Prefer sa ma imbrac cu ce imi vine bine si cu ce ma simt bine
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
XIO spune:
Mie nu-mi place ca's alba(de la tata , dar l-am iertat 2 posturi mai sus ), prin urmare mi se pare ciudat cum arata mainile mele cu unghiile facute in culori tari iarna.
Nici eu nu ma prea machiez , dau cu oja.
Acum am inceput cand mai merg la spital sa folosesc un fond de ten peste care sa dau blush-ul , si alea le folosesc doar pe obraji Mi se pare mie ca protejez pielea daca nu folosesc blush-ul direct pe ea .
Cred ca daca as aparea acolo asa alba , dupa 10 ore de munca s-ar speria pacientii...acum ce sa mai , e si lumina proasta acolo si ma face palida
Si pana acum , in rarele momente din an in care ma machiam ma culcam nedemachiata nu stiam ca e ceva chiar atat de important.Acum insa sunt ascultatoare si ma demachiez si daca pic de somn.
Nu ma incanta tenul meu , ca parca am porii dilatati , dar macar e ok ca nu-mi apare un cos decat la menstruatie...aveam o colega cu un ten incredibil , parca era saten ...perfect era.......
***Fur is for petting**