LMA Comori de nov-dec 04(193)
Raspunsuri - Pagina 5
onitza spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui FELIS Cecilia C _ 22 dec_ Alexia si Ada![]() Carmen 22 dec_ Daria Nicole si Ana Carina![]() Ioana_du _ 22 dec_ Bianca Alexandra![]() Viovio 22 dec_ Cristiana Bianca![]() Sanatate, fericire... bucurii cat cuprinde... si ![]() Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre, "Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero |
Imprumut si eu listuta de la Felis, cu speranta ca nu se supara pe mine
, dar nu am timp sa mai scriu ca sunt pe fuga, trebuie neaparat la insistentele lui tataie sa gasim sorici in seara asta....asa ca urez copilasilor mai sus mentionati, LA MULTI ANI!!!!! MULTA SANATATE, si un fratior/surioara pt cei care sunt singuri la parinti 
Am fugiiiiiiit!!! Io chiar pot spune ca ma aflu in goana dupa sorici!!!

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
FELIS spune:
ONITZA...
Petrecere frumoasa... si muuuulti
lui Paul
MMM... de IoanaDU mai stie cineva ceva?
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
ochi_verzi spune:
La multi ani, Alexia!

La multi ani, Daria Nicole!

La multi ani, Bianca Alexandra!

La multi ani, Cristiana Bianca!

Mihaela si Diana 22.11.2004
onitza spune:
Salutare....n-am somn...am emotii cu drumul de maine ca cine ne ia cu masina de dimineata nu ne duce la destinatie, ne lasa in Targoviste si de acolo de luat microbuz...sper sa mai circule...n-am mai fost de mult in zona.....
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI ALEXIA! 
LA MULTI ANI DARIA! 
LA MULTI ANI CRISTIANA! 
LA MULTI ANI BIANCA! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
roserb spune:
Apar si eu dupa o absenta lunga-lunga cauzata de un program ca la balamuc , plus petreceri, Mosi Craciuni etc, etc.
De maine sunt in vacanta pana pe 5, asa ca o sa fie timp mai mult.
Urez si eu tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat La multi ani, sa fie sanatosi si fericiti!
In plus , va doresc tuturor un Craciun Fericit si un an nou mult mai bun (daca se poate!) !
Noi suntem bine, ne pregatim de ornat bradul si de Mos Craciun, am avut serbari peste serbari, la scoala, gradinita, servici, deja au primit copiii o gramada de cadouri,si bineinteles ca mai urmeaza, probabil ca nici nu le mai apreciaza asa cum trebuie din pacate.
Am vazut si eu pozele Otiliei, e o frumoasa cea mica, sa va traiasca si sa fie sanatoasa, cred ca sunteti tare fericiti!
Roxana&Co
try spune:
Craciun Fericit tuturor, clipe frumoase alaturi de familie si de cei dragi, sa va aduca mosul toate cele cate vi le doriti.
FELIS spune:
Buna...
scuze de lipsa la apel... nu am avut calculator...
ROSERB... 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
Salutare!
SUnt franta, a fost seara colindelor la Moreni, Paul a fost ff fericit sa vada ca vin copiii sa cante colinde si ca el ii rasplateste cu covrigi. Maine vine si tati si facem bradul. Abia astept.
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
ochi_verzi spune:
Va dorim din tot sufletul CRACIUN FERICIT! Sa va aduca Mosul in traista sa daruri minunate, sanatate si multe bucurii!

Mihaela si Diana 22.11.2004