LMA Comori de nov-dec 04(193)
Raspunsuri - Pagina 6

FELIS spune:
FELIS spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui ochi_verzi Va dorim din tot sufletul CRACIUN FERICIT! Sa va aduca Mosul in traista sa daruri minunate, sanatate si multe bucurii!   Mihaela si Diana 22.11.2004  | 
Miha...
 multumim... este superba felicitarea!...
 multumim... este superba felicitarea!...
Felis si
 Mihai-Cristian (06.12.04)
 Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

miria_cristina spune:
miria_cristina spune:
 Sunt codasa codaselor, dar totusi exist!
Intai de toate pentru OTILIA sa fii fericita cu minunea ta si sa ai parte numai de bucurii din partea ei!

LA MULTI ANI! TUTUROR COPILASILOR CARE SI-AU SERBAT ANISORII!!!!
Si Craciun fericit toturor ca sigur nu voi mai putea intra!!
Atat acasa, cat si la servici e ingrozitor de mult de facut!
Cristina si D amiana (5 nov 2004)                    http://photos.yahoo.com/miria_cristina
amiana (5 nov 2004)                    http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Ele spune:
Ele spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui miria_cristina Sunt codasa codaselor, dar totusi exist!  Intai de toate pentru OTILIA sa fii fericita cu minunea ta si sa ai parte numai de bucurii dupa ea!   LA MULTI ANI! TUTUROR COPILASILOR CARE SI-AU SERBAT ANISORII!!!! Si Craciun fericit toturor ca sigur nu voi mai putea intra!! Atat acasa, cat si la servici e ingrozitor de mult de facut!  Cristina si D  amiana (5 nov 2004)                    http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." | 

Craciun fericit va urez, cu un Mos bogat care sa va aduca cadourile mult visate.
Elena & Denisa
NOI

Cecilia C spune:
Cecilia C spune:
 Fie ca Sarbatorile de iarna sa va gaseasca sanatosi, cu pace si caldura in suflete, Mos Craciun sa fie darnic,sa va aduca multe multe cadouri si sa va indeplineasca toate dorintele si  Anul Nou sa va gaseasca cu bucurie si voie buna.

Sa aveti un Craciun Fericit!!!! cu pace, bucurie si multe impliniri.

An Nou Fericit si La Multi Ani!!!! 2009

onitza spune:
onitza spune:
 SARBATORI CU PACE IN SUFLET!!!!
Cred ca abia asteapta copilasii sa vada maine dimineata cadourile sub brad! ASta daca nu vin mamici sa ne povesteasca despre copilasi care l-au si pandit pe Mos Craciun sa il vada!!!!!  Paul s-a dus cuminte la nani cand i-am reamintit ca vine mosul cu cadouri in noaptea asta.
 Paul s-a dus cuminte la nani cand i-am reamintit ca vine mosul cu cadouri in noaptea asta. 
Noi ne apucam de facut bradul...asa e traditia pe-aici , in noaptea de ajuns se impodobeste bradul, copiii stiind de fapt ca Mosul aduce bradul impreuna cu cadourile. 
Pupic.
Oana  si
 si  Paul Constantin (28.11.2004)
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
 Varsta Paul 

monica-elizabet spune:
monica-elizabet spune:
  pe toate si pe copilashi
  pe toate si pe copilashi
sa aveti un CRACIUN FERICIT! alaturi de cei dragi si sa va aduca moshul tot ce va doriti
monica 
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.

Otiliav spune:
Otiliav spune:
  Craciun fericit!
 Craciun fericit!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) 
Pozele noastre

ionela roxana spune:
ionela roxana spune:

Va doresc din tot sufletul un Craciun plin de cldura sufleteasca alaturi de cei dragi, un mos generos cu toti, si multa, multa sanatate!

ionela roxana spune:
ionela roxana spune:
 si tot yo
nu pot spune ca am prea mult timp, dar profit ca-i ziua craciunului
Arisa abia ieri a luat vacanta de la scoala
 , un sistem de invatamant infect, fara serbare, fa cadouri, trist si posomorat
, un sistem de invatamant infect, fara serbare, fa cadouri, trist si posomorat , de fapt pe ei nu-i intereseaza craciunul
, de fapt pe ei nu-i intereseaza craciunul , dar Arisa abia astepta sa se termine scoala
, dar Arisa abia astepta sa se termine scoala ; a spus la toata clasa ca asteapta mosul, dar toti radeau de ea, sii spuneau ca nu exista asa ceva; este ffff. derutata in privinta asta;
; a spus la toata clasa ca asteapta mosul, dar toti radeau de ea, sii spuneau ca nu exista asa ceva; este ffff. derutata in privinta asta;
aseara ffff. constiincioasa i-a scris scrisoare mosului, i-a pus-o in mom; a scris asa frumos, si pe intelesul tuturor, incat eu ca o mama prostanaca m-am topit toata ;
;
adineauri s-a trezit si a inceput sa chiuie de bucurie cand a vazut ca mosul i-a adus ce si-a dorit(in mare parte! )
)
si-a dorit o bicicleta cu o roata(nu stiu cum se numeste); si la scoala au, dar doar cateva, si copii is rai si la ea nu prea ajunge; mereu imi spunea ca vrea si ea, si uite ca mosul i-a indeplinit dorinta si culoarea pe care si-a dorit-o, roza!!!
Ei ea isi mai dorea si un joc, nu stiu cum s-ar numi in romana, dar sunt precisa ca si in tara se gasesc, dar cum mami ii ffff. contra, mosul nici nu s-a gandit sa il aduca, de frica lu-i mami ;
;
aici toti copii au joc di-nasta, si oriunde se doc, in tren, masina, autobuz, in asteptare la medic ii vezi cu jocul; yo mor cad vad chestia asta, imi vine sa-i bat numai in cap cu ele, ba se mai joaca si parintii
 ;zau ca nu-i inteleg si pace, oi fi yo veche dar nu pricep de loc generatia asta!
;zau ca nu-i inteleg si pace, oi fi yo veche dar nu pricep de loc generatia asta!
Sunt curioasa cum v-a reactiona Emily cand o sa-si vada cadoul; ea si-a dorit doll house(sper ca#12288;n-am gresit scrierea! ); ii plac atat de mult lucrurile marunte de nu va puteti imagina, cred ca o sa fie in extaz azi, si dupa ce ca abia, abia o urnesc din casa afara la aer, sa vezi tambalau acum cu casuta asta, cred ca si-a va luao la pachet
); ii plac atat de mult lucrurile marunte de nu va puteti imagina, cred ca o sa fie in extaz azi, si dupa ce ca abia, abia o urnesc din casa afara la aer, sa vezi tambalau acum cu casuta asta, cred ca si-a va luao la pachet

anul asta mosul este foarte sarac cu noi, dar asa cu miile de ganduri negre am facut fata si ne-am descurcat ca sa simnta miros de cozonac si atmosfera de craciun!
poate la anul va fi mai bine sau mai rau, nu stiu, ramanem optimisti, caci daca speranta moare de ducem cu totul!
am framantat cozonacii cu Arisa si i-a placut asa de muuuuuult, icat nu o mai puteam stapani ; tata-su era putin socat de ce trebui sa framanti asa de mult o coca, dar cand a vazut ce frumos creste coca la gura sobei, mai sa se reverse din castron nu-i venea sa creada ochilor
; tata-su era putin socat de ce trebui sa framanti asa de mult o coca, dar cand a vazut ce frumos creste coca la gura sobei, mai sa se reverse din castron nu-i venea sa creada ochilor ;
; 
imi pare bine ca le plac cozonacii, in special cu rahat!!!, mai ales este preferatul sotului! , prima oara refuzandul, dar acum il cauta!
, prima oara refuzandul, dar acum il cauta!
numa` bine ca asteptam sa vina pachetul de la mama, in care mi-a pus si 1kg si 500g de rahat; trebui sa-l pitesc sa nu-l depisteze fetele ca-i Jaaaaaale

ionela roxana spune:
ionela roxana spune:
 tot yo
spunea Miria ca-i codasa, dar yo mis si mai si;
deci vreau sa urez la toti puii mici care si-au serbat ziua onomastica un calduros 

, noroc cu caru, sanatate muuuuuuulta, si parintilor muuulta putere sa-i creasca!!!
, noroc cu caru, sanatate muuuuuuulta, si parintilor muuulta putere sa-i creasca!!!
si nu in ultimul rand vreau sa o felicit pe Otilia , ptr scumpetea mica pe care o are; sa va bucure din plin, sa fie sanatoasa si norocoasa, si spor la a treia runda, poate o fi cu funda albastra!!!
la noi este un soare, de zici ca-i toamna afara, nici nu-i atmosfera de craciun ; vrem zapadaaaaaaaaa!!!!
; vrem zapadaaaaaaaaa!!!!