LMA Comori de nov-dec 04(193)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochi_verzi
Felis, cum ziceam margelele le-am pus eu ca altfel sigur se innoda in ele si se impodobit doar in fata, in spate n-are nicio podoaba dar asa l-am lasat ca-i al ei.
Tot numaram zilele pana-i aduce mosul cadou...

Mihaela si Diana 22.11.2004

Miha... ce conteaza unde ce are??... arata fff bine...
si sa vina mosul cu cat mai multe daruri...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata!
Alexia, Daria Nicole, Bianca Alexandra si Cristiana Bianca, sa cresteti frumos, sa fiti cuminti si sanatoase!

Miha, vazut pozele, mi-au placut cele cu voi 3 la brad, de Robert stii ca-mi place in orice ipostaza iar Amira s-a facut o domnisoara, schimba rochite, mai mai.

Si Ana cu tati au facut bradul aseara.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

OTILIA... nu stiu ce si cum... dar imi inchipui ca esti tare fericita... acum de sarbatori... cu 2 comori langa tine... si cu sotul... O familie mare si fericita... Abia astept sa va vad... cd mai veniti in tara...

pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ele, tare deconectant trebuie sa fie cu jucariile tale. Sa stii ca si mie mi-ar placea de fan sa fac asa ceva. Eu nu prea am imaginatie, dar am multa, foarte mutla rabdare si-mi plac chestiile-astea migaloase. Cred ca as fi in stare sa traiesc din asa ceva.
Bravo tie. Aici se practica destul de des chestiile astea, sunt femei care din asta traiesc, gasesti tarabe cu vaznari si sunt facute de femeile respective bijuurile.

Felis, super la vila. De unde ai mijlocelul ala, fratioare?

Oti, cum e cu "urlatoarea" mica? Ce zice Ana?

Fulgule, te-ai dat la fund? cum e cu somnul de noapte? Si-la lui Eric si-al tau. Ce zice nazdravanul de David?

Eu am intrat asa intr-o stare de semi-vacanta, nu stiu cum sa spun. Mi-a venit suflul ca s-a pus adrian pe picioare si nu va spun ca a intrat in el o pofta de mancare si-o veselie si parca a evoluat pe toate partile. O fi de la faptul ca recupereaza dupa perioada asta de boli, o fi de la tratamentul homeopat pe care l-am inceput cu el, o fi si de la masajul pe care i-l fac recomandat de acupuncturist. Nu stiu, probabil ca toate au un efect si per total se vede o mare diferenta in atitudinea lui.
In schimb alexutu' e terminat cu gripa asta, acum tuseste rupt din piept, sper sa-si revina pana vine mosul ca parca n-as vrea sa lipsim de la "ceremonie". Sambata mi-a vomat (si cred ca de la mucii de pe gat si tot tacamul) si el nu face de-astea de regula. Cu mare greutate il mai motivam sa manance (ieri am procedat ca la bebelusi, nu alta cu el: l-am pus in high-chairul lui adrian si i-am dat jucarii pe masuta si drumul la desene ca sa-l tina preocupat si sa nu mai acorde importanta la fiecare lingura de mancare pe care i-o duceam sub nas.

Eu n-am chef de munca, imi vine sa colind numai prin magazine.

Ochiverzi, bravo, dianei pt bradut. Alex anul asta m-a ajutat dandu-mi la mana toate ornamentele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui try

Felis, super la vila. De unde ai mijlocelul ala, fratioare?

Eu n-am chef de munca, imi vine sa colind numai prin magazine.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

de la pantaloni... ma strangeau tare... Ca altfel am o burtaaa...
Fetele... nu stiu ce am ... sunt doar fotogenica... ca daca nu m-as acoperi cu fond de ten si nu ar strange pantalonii burta...
toata sunteti niste dragute

pozele noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui try

Ele, tare deconectant trebuie sa fie cu jucariile tale. Sa stii ca si mie mi-ar placea de fan sa fac asa ceva. Eu nu prea am imaginatie, dar am multa, foarte mutla rabdare si-mi plac chestiile-astea migaloase. Cred ca as fi in stare sa traiesc din asa ceva.
Bravo tie. Aici se practica destul de des chestiile astea, sunt femei care din asta traiesc, gasesti tarabe cu vaznari si sunt facute de femeile respective bijuurile.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Nu stiu daca cine margeleste se incadreaza in tiparul femeilor care au rabdare dar eu sigur nu sunt o persoana rabdatoare. Numai ca am multa energie care trebuie consumata si uite asa o consum . Dar am descoperit intre timp ca imi place sa fac treaba asta. Sper sa ma si tina.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Nu stiu daca cine margeleste se incadreaza in tiparul femeilor care au rabdare dar eu sigur nu sunt o persoana rabdatoare. Numai ca am multa energie care trebuie consumata si uite asa o consum . Dar am descoperit intre timp ca imi place sa fac treaba asta. Sper sa ma si tina.

Elena & Denisa
NOI

E bine... mai ales ca ai talent... cel mai mult imi place bratare porocalie ... e preferata mea

pozele noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate si urez La multi ani! cu multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor celor 4 sarbatorite de astazi

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutare!!! Noi maine dimineata plecam la Moreni, teoretic avem si acolo net, dar nu ne bazam ca va functiona in acesta perioada, fapt pt care am sa va urez de astazi:

CRACIUN FERICIT!!!!!!!!! SI un an nou plin de impliniri, realizari si multa iubire si caldura in suflete!!!!!!!!!

Paul n-a dormit azi asa ca destul de incet m=am miscat cu treaba. inca n-am terminat cu impachetatul.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui FELIS

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Elena & Denisa
NOI

E bine... mai ales ca ai talent... cel mai mult imi place bratare porocalie ... e preferata mea

pozele noastre,

Mai cu aia m-am apucat ca era si preferata mea..eu iubesc culoarea portocaliu...dar probabil ca sunt bruneta si ma prinde super. Acuma imi plac toate ca deh..eu le-am facut..

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Cecilia C _ 22 dec_ Alexia si Ada
Carmen 22 dec_ Daria Nicole si Ana Carina
Ioana_du _ 22 dec_ Bianca Alexandra
Viovio 22 dec_ Cristiana Bianca

Sanatate, fericire... bucurii cat cuprinde... si

pozele noastre,

Mergi la inceput