LMA Comori de nov-dec 04(193)
Raspunsuri - Pagina 3
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Felisule, sa va fie de bine distractia, se vede ca v-ati simtit bine si desi repet ce au spus fetele, arati super .De Alexa ce mai stiti, e prinsa cu serbarile? Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
Yetete...
mamica-fericita...
tu ce mai faci???... ce mai zici cu 2 comori langa tine????... Mai ai timp sa vezi cum arat eu???
.... Sunteti toate niste scumpe...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ele
Felicia eu citesc tot...nu cred ca am pierdut ceva de pe aici. Dar puturoasa la scris. Vrei sa te apuci de facut si tu? Daca vrei ceva de la mine scrie-mi pe mess: elena.juncu@yahoo.com Elena & Denisa NOI |
vorbim 
Felis si
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
ochi_verzi spune:
Felis, nu mai zic si eu, da fac asa

Sa va fie de bine distractia!
Ele, auzi la tine..."jucarii", pai ce jucarii ca-s arta,Eu am crezut ca te-ai apucat de facut papusi si alte cele
cand am citit jucarii.Am rabdare sa fac multe, dar sa margelesc nu cred, m-as enerva repede mai ales cu cele mici...Sunt foarte frumoase!Eu mai intru pe la "margelit", aici pe forum si-mi clatesc ochii, dar iaca de cand ai inceput sa margelesti n-am mai intrat.Bravo!

Ioana, pai asta da rasfat...ei sa va distrati bine si sa fie la final cu surpriza
!
Noi suntem bine, profitam de vacanta, dar si trebaluim.Diana si-a impodobit bradutul la ea, singurica
eu doar margelele le-am pus.Cel mare il facem marti seara cand e si sotul acasa.
De sarbatori vom fi gazde si musafiri, deci colindam.![]()
Mihaela si Diana 22.11.2004
FELIS spune:
| citat din mesajul lui ochi_verzi Felis, nu mai zic si eu, da fac asa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sa va fie de bine distractia! |

MIHA... fata ta a impodobit bradutul... SINGURA???

Sa vina si la mine cd il fac...
Felis si
mariussimiuc spune:
Helau! 
Noi azi ne-am fursecarit
toata ziua,iar dupa amiaza am avut intalnire cu un Mos. ![]()
In rest,nimic nou! 
Aaaa...si cateva poze de la serbarea cu care n-am apucat sa ma laud. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
Felis
sa va fie de bine distractie...f frumos iar tu 
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
FELIS spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! ![]() Noi azi ne-am fursecarit In rest,nimic nou! ![]() Aaaa...si cateva poze de la serbarea cu care n-am apucat sa ma laud. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Cate poze... si ce relaxat e la serbare...
si ochii aia frumosi cum ies in evidenta cd e in costum national...
... si imi place ca rade cu toata fatza...si din tot sufletul...
E vreodata timid?Felis si
FELIS spune:
| citat din mesajul lui monica-elizabet Felis sa va fie de bine distractie...f frumos iar tu ![]() va pe toatemonica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Papa de post |
Si noi te pupam Monica

Felis si
ochi_verzi spune:
'neata asa catre pranz!
Miha, super fotografii, dar poza aceasta e minunata. Si ce frumos a spus Robert poezia
Bravo!Si ce costum frumos a avut la serbare!!!! Pe Amira cred ca ai facut-o razand, ca tot cu gurita pana la urechi o vad.
Felis, cum ziceam margelele le-am pus eu ca altfel sigur se innoda in ele si se impodobit doar in fata
, in spate n-are nicio podoaba dar asa l-am lasat ca-i al ei.
Tot numaram zilele pana-i aduce mosul cadou...
Mihaela si Diana 22.11.2004
Otiliav spune:
Neata!
Alexia, Daria Nicole, Bianca Alexandra si Cristiana Bianca, sa cresteti frumos, sa fiti cuminti si sanatoase!
Miha, vazut pozele, mi-au placut cele cu voi 3 la brad, de Robert stii ca-mi place in orice ipostaza
iar Amira s-a facut o domnisoara, schimba rochite, mai mai.
Si Ana cu tati au facut bradul aseara.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre