Moldovence aspirante sau gravidutze!(7)
Raspunsuri - Pagina 9
Delphinas spune:
sunt mai mult decat constienta ca, cu cat aman mai mult o sa regret, dar daca uit...maine va suna ceasul si-mi va aminti. acum e tarziu sa o sun
azi am inceput trat pt metroanexita. a venit dr de fam sa ne vada la serviciu, pe mine si pe colega mea de birou. suntem la acelasi dr. de pe 12 o sa incep si laseroterapia....poate va fi bine
poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
buna dimineata.
va servesc cu o
aburinda, iar pt cine nu vrea...ceiuc sau ce vreti voi.
eu am asa o durere de cap de nu stiu ce e cu mine.
si mi-e somn de abia imi pot tine ochii deschisi
poze, Just Me
ambitioasa
stroan spune:
neatza gagici
si eu vreau o
mareeeeeeee ca mi e somn de mor.sper sa mi revin
o zi buna va doresc
http://tt.lilypie.com/s6O7p2.png
sophie76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tierry Hello, posibil sa fiu pe langa subiect insa ma bag si eu in seama..intai de toate cu un La multi ani! As vrea sa stiu daca sunt printre voi fete din Iasi, care imi pot da un sfat vav de dr. Grigore sau dr. Mihalceanu..nu stiu la care sa ma duc, intrucat am si eu ceva probleme, ovare polichistice, suspecta de endometrioza etc...deci s-ar putea sa nu fac prea repede un bebe, ca deja avem vreo 3 luni si nimic...Deci care din cele 2 doftore ar fi mai specializata in concepere de bebe? |
Draga tierry La multi ani si tie si un an nou cu implinirea tuturor dorintelor!
Eu sunt pacienta doamnei doctor Mihalceanu de f mult timp , am o parere f buna despre ea, desi este destul de aglomerata , cel putin cu mine s a purtat intotdeauna f frumos.Este un medic sufletist si profesionist; eu nu am o problema anume legata de fertilitate, toate analizele pe care le am facut au iesit OK, dar bebe refuza sa vina, ca urmare probabil ma indrept spre un FIV.
Oricum d-ra doctor Mihalceanu este f atenta si profesionista, nu este adepta tratamentelor invazive decit dupa multe analize si dupa ce celelalte metode au esuat, cred ca poti avea incredere in ea, o poti suna cind ai orice pb.
Aici pe forum am auzit lucruri f bune si despre d-na doctor Grigore, parca se spunea ca e f aglomerata si tb sa suni cu cel putin 1 luna inaite pt o programare.
In mod sigur despre fiecare medic vei auzi si lucruri pozitive si negative, poti incerca sa ti faci cite o programae la ambii medici dupa acre decizi, eu din pacate nu sunt din Iasi si mi e destul de greu sa ma perind des pe la diversi medici.Am ales o pe d-ra Mihalceanu, ti am spus nu am ce i reprosa dar BB inca nu a aparut si sunt ceva ani .....
sophie
sophie76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dasalina Seara buna moldovence! Primiti cu colinda? Hi hi hi ....glumesc...inca nu va colind. V-am facut in schimb cappitol nou nu cumva sa ramaneti fara peste week-end. Oricum e cam slaba miscarea pe aici....multe din fete ne-au si parasit....ori nu mai aspira , ori au ramas fara optimism...ori au ramas ....Eu anul asta nu mai aspir, mai las si pe la anul..... Am bagat azi la carnati in mine....grupa mare ca de...am scapat de post, m-am impartasit azi si sunt fericita pentru ca e prima data dupa multiu ani in care reusesc sa tin un post si sa ma spovedesc si impartasesc. Acum am mai mare incredere in reusita si stiu ca sunt mai aproape de Dumnezeu. Noi azi am fost la spermograma, care a iesit bine in ceea ce priveste nr si mobilitatea si aspect si ph si volum si tmp lichefiere dar naspa in ce priveste nr de leucocite ceea ce inseamna o infectie.....urmeaza urocultura si spermocultura care am fi facut-o azi dar era inchis laboratorul .....asa ca mai tre sa facem un mic efort....oricum prima pe lista e urocultura pt ca poate de aici e problema....oricum sunt fericita ca nu sunt probleme cu nr si mobilitatea. E usor crescut si nr celor atipici dar nu cred ca e vreo problema asta pt ca sunt destui normali....Buuuunnnn, v-am inebunit asa ca va las si mai vb .... ![]() Doamne ajuta!![]() www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...! www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga |
Buna fetelor!!
Ce faceti, petreceti?! La multi ani tuturor Ioanelor !!!
Draga dasalina, imi poti spune te rog daca ai facut spermograma si spermocultura sotului in Botosani? Daca da imi poti spune unde, as vrea sa l pun pe sot sa repete spermograma , vom avea nevoie pt un viitor FIV.
Multumesc.
sophie
mara80 spune:
dasalina poti sa imi spui si mie rezultatul sotului tau sa-l compar cu analiza sotului meu?
multumesc!
si....
pentru toate ioanele de pe forum!
tot am omis sa-mi fac rh-ul!azi l-am facut si e pozitiv!trebuie sa-l mai faca si sotul!
Delphinas spune:
a auzit cineva de dna dr ifrim mona de la cuza voda din iasi???
poze, Just Me
ambitioasa

....
.....asa ca mai tre sa facem un mic efort....oricum prima pe lista e urocultura pt ca poate de aici e problema....oricum sunt fericita ca nu sunt probleme cu nr si mobilitatea. E usor crescut si nr celor atipici dar nu cred ca e vreo problema asta pt ca sunt destui normali....
Doamne ajuta!