Moldovence aspirante sau gravidutze!(7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Hello, posibil sa fiu pe langa subiect insa ma bag si eu in seama..intai de toate cu un La multi ani!

As vrea sa stiu daca sunt printre voi fete din Iasi, care imi pot da un sfat vav de dr. Grigore sau dr. Mihalceanu..nu stiu la care sa ma duc, intrucat am si eu ceva probleme, ovare polichistice, suspecta de endometrioza etc...deci s-ar putea sa nu fac prea repede un bebe, ca deja avem vreo 3 luni si nimic...Deci care din cele 2 doftore ar fi mai specializata in concepere de bebe? Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

La mine nimic nou decat Z2. Tratament cu dostinex inca 4 saptamani, pe 26 ian sun programata la RMN iar pe 27 la endocrinolog. Sper din februarie sa reincep lucrul la proiectul BB. Va astept insa pe voi cu vesti bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

nici la mine nimic nou...z3 si atat...

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta
www.weddingcountdown.com/ticker/kzemg47.png" target="_blank"> nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

tierry,,...sfatul meu e sa nu te duci la dct GRIGORE MIHAELA ca e o incomenpetenta..mie mia zis ca nu pot face copii decat prin FIV, ceea ce nui adevarat, caci eu av trompele infundate..detalii gaseti ca am scris mai demult..acum sunt ok...

iar acum sunt la dct onofriceanu, dct fff bun, parerea mea

gata pe azi..va pup noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna dimineata.
va poftesc la sau ceai...dupa preferinte
de ieri am inceput tratamentul pt metroanexita mea. si pt prima data am folosit irigatorul...cu mari retineri vreau sa va spun. spre marea mea uimire chiar a fost mai mult decat ok. deloc jenant.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stroan spune:

neatza
Delphinas mersi de
sa aveti o zi faina

http://tt.lilypie.com/s6O7p2.png

Mergi la inceput

Delphinas, ai mai ajuns la Dumitrascu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ca sa vezi cat sunt de delasatoare nu am sunat nici un ziua de azi. probabil astept sa ma sune ea sa ma intrebe daca nu vreau sa merg la ea. nu stiu ce e cu mine. parca as fi
acum am o oarecare retine sa nu cumva sa ma cheme cand merg la buzau cu sotu.
mi-am pus tel sa sune maine sa o sun. nu se mai poate asa ceva

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

slabuta miscare pe aici...............
eu term in seara asta tratamentul ciu clomifennn..si gata liber la facut bb

Mergi la inceput

Lasa ca va fi bine... Insa e indicat sa nu amani ca eu asa am tot facut si acum regret...dar asta e timpul inapoi nu se mai intoarce. Si pe fina mea o bat la cap la fel. Si ea are ceva probleme si tot amana pana o "cert" eu. Multa bafta si tinel legatura.

Mergi la inceput