Moldovence aspirante sau gravidutze!(7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna dimineata

am intrat sa va salut si plec ca ma pregatesc de servici
sa aveti o zi usoara

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta
www.weddingcountdown.com/ticker/kzemg47.png" target="_blank"> nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna dimineata tuturor
mona multumim de urare. serviciu usor
poftiti la
o zi minunata sa aveti

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

intrebare de om nebun...daca noi aseara am prestat uite asa si eu azi am ovulat...am simtit eu...stiu eu sigur....oare a lu sotu`s or fi fost sufiecient de rezistenti pt intalneala cu ovulul meu????

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stroan spune:

Delphinas ce haioasa esti
sa dea domnu sa se prinda

http://tt.lilypie.com/s6O7p2.png

Mergi la inceput

la cat timp liber am eu la serv...iti dai seama cate idei imi sageata capu...de scenarii sa nu mai vorbim...

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Buna seara fetele!
Nu prea mai am timp sa intru in fiecare zi dar o sa incerc.....pe cat posibil.....
Pentru fetele care un intrebat de spermograma: am facut-o la clinica Ominiclinic din Iasi, in Bt nu-ti recomand Sophie pt ca e o treaba destul de delicata si trebuie analizata cum trebuie, acolo se face numai spermograma iar pt spermocultura se lasa proba la ei (aceeasi evident) si o trimit ei la un laborator cu care colaboreaza.
Referitor ;la rezultat.....e o chestiune destul de intima si nu vreau sa o etalez pe internet insa pot spune ca a iesit in limitele normale. Oricum rezultatele nu pot fi comparate pt ca sunt strict referitoare la acel barbat care o face deci....ar fi irelevant sa ti le spun (nu mai stiu cine m-a intrebat de asta).
Asteptam si rezultatele la spermocultura si apoi le trimit Dr. pe email sa vad ce facem in continuare........
Va pup pe toate si spor la bebei. Eu pot sa zic ca nu ma mai gandesc aproape deloc la asta si ma simt foarte bine.

Doamne ajuta!
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna seara dragelor mele fete....iuhuuuuuuuuuuuuu si la noi a nins astazi..dar e un frig de crapa pietrele e gerulet rau de tot

maine merg la monitorizare la iasi, e 12 zi , imi va face pregnilul , abia stept sa vad cemi zice dct, cati folicului sunt si cand ovulez....

va spun maine seara
doamne te si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Mult succes pogonici si te asteptam cu vesti BUNE.

Mergi la inceput

buna dimineata
poftiti la sau ceiuc ce vrea fiecare.
ce vesti bune ne dai pogonici. sa fie de bine.
i-am povestit aseara sotului de minunabila mea intrebare de ieri si mi-a zis ca sa fie sigur ca poate un e mai vanjos si sa ajunga cu bine la intalneala cu ovulul meu mi-a zis sa mai
o zi buna va doresc

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor sunt bucuroasa..am fost la doctor Onofriescu, azi fiind ziua 12 si mia gasit astfel:
ovar stang foliculi de 16-17 mm
ovar drept foliculi de 26 mm
dar mia gasit endometru mic...dar nu stiu cat e ca nu prea inteleg scrisul dct, maine dim fac pregnylul, si de maine seara ma rog continui ca cei 2 sa se intalneasca si sa se fecundeze s a fie cu ochisori....

doamne ajuta...sunt multumita..am simtit ca azi ma ajutat doamn doamne , am fost si la cuvioasa Parascheva..asa mam bucurat...

doamne ai grija de noi si dane un bb

Mergi la inceput