Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (247)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

m-ati spart cu aia 85%, inseamna ca-s mult sub grafice , tre'sa ma apuc de-o munca onorabila

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ghighi e mai rau, e plangacios ( sunt convinsa ca are motiv) si de-abia reusesc sa-i dau siropuri. nu mananca deloc, abia a vrut sa bea 100ml lapte pe ziua de azi.si un pic de apa.
io sunt racita, sinusuri infundate si laringita,ma doare gatul de mor.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Ghighi e mai rau, e plangacios ( sunt convinsa ca are motiv) si de-abia reusesc sa-i dau siropuri. nu mananca deloc, abia a vrut sa bea 100ml lapte pe ziua de azi.si un pic de apa.
io sunt racita, sinusuri infundate si laringita,ma doare gatul de mor.

Filme Ghighi

Da v-ati captusit bine,nu gluma!Multa sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Am fost la doctor,Miru are angina acuta,iar eruptia e de la ceva alimente,posibil ciocolata(a gustat un pic,nu multa)..Tratament are Ospen sirop de 400,Claritine sirop si Gluconat de calciu,o cutie de 5 fiole.Treaba e ca abia acasa am realizat ca nu stiu cate zile sa i le dau,nu mi-a zis dr.
De tusit n-a tusit,a papat bine,nu ne-am dat seama ca ar avea ceva in gat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Papanash cred ca ar trebui sa insisti cu aerosoli, sanatate multa si tie si lui Ghighi.

Danuta, imi pare tare rau ca ne dai astfel de vesti, trece si asta.si sanatate.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Offff ce de-a copilasi bolnaviori; multa sanatate tuturor.

Am vazut si multe poze frumoase de la serbari; niste dulci toti.

Si noi am petrecut frumos ieri la petrecerea cu Mos de la Iasi. Mi-a parut bine sa le revad pe mamici si pe ingerasii lor. Daca vreti sa ne vedeti poftiti
aici

Erina ce ganduri frumoase ai pt anul viitor! Si ce de-a bunatati vrei sa faci

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Am vazut ca vorbeati de inaltimea copiilor; si mie mi se pare ca Amalia e mititica de inaltime, are 75 cm si 10.5 kg.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Nici Amalia nu sta la aerosoli, am avut ce ma chinui cu ea cand a avut laringita. Ma gandesc sa-mi cumpar si eu aparat pt aerosoli; imi puteti recomanda ceva anume?

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, intru extra rapid, ca mai mereu in ultimul timp . Sunt cu zeci de capitole in urma si nu prea stiu ce s-a intamplat. Vreau sa multumesc frumos tuturor celor care au admirat si laudat camera Lisei. Si vreau sa urez La Multi Ani tutor care au fost sarbatoriti in ultima vreme si eu nu am fost pe faza .

Adevarul e ca nu am 1 secunda libera. Copilul meu atomic se comporta cu mare succes ca unul de 3 ani! Si uneori eu simt ca nu fac fata la atata energie si atata "ardei-iutzism".

Din capitolul "ce mai face Lisa" pot pune pe lista urmatoarele in ordine invers cronologica:
- ieri si-a tras dogul de lemn, grod de 2 degete si probabil de vreo 2kg pe piciorul stang si a plans ingrozitor o buna bucata de vreme. Eu am crezut ca si-a rupt cartilagii si oase in zona metatarsienelor!!! Insa se pare ca e ok, i-am tinut laba piciorului sub apa rece, i-am tinut compresa cu apa rece, i-am distras atentia cu laptopul sotului si s-a linsitit. Piciorul are o dunga vanata, iar falanga de la degetul mijlociu e vanata si cred ca ii va cadea unghia. Dogul era pe masa din bucatarie, taiasem morcovi pt supa si m-am intors la chiuveta sa spal cutitul sa il pun la loc (alta grijad ecand cu Cristi al Ceciliei!!!)

- tot ieri si-a tras pe ea una din canile cu lapte firbinte pt cafea! Inaitne de a trage dogul cu totul! Astea erau pe dog, intr-una din ele laptele tocmai ce a fiert, eu m-am intors la masina de vase sa scot o lingurita si ea a prins toarta si a pus laptele pe ea (fata, piept, maini). Nu a patit nimic, nu s-a ars, dar putea fi ff urat. Asa ca, cine vrea sa-si puna bradul sau alte obicte decorative pe birou, eu zic sa se gandeasca de 2 ori...

- se urca oriunde: pe gardulet, pe scaunele din living, pe masa, pe mobila, pe scaunul de birou, ala inalt cu roti si care se roteste si mi se pare cea mai periculoasa chestie cu putinta, pe masinuta ei (aici face echimibristica!). Si apropos de scaune, nu mai mananca de mult in scaunul ei, cam de cel putin 1 luna. Daca o pun acolo si ii pun centura urla de mama focului, a se citi pana la invinetire si fara sa respire. INSA, ii spun ca e vremea mesei si se duce SINGURA si se urca in scaunul cu pricina si e fericita sa manace asa. Cand se plictiseste de scaunul ei, ia la rand scaunele de la masa. Se urca perfect corect pe oricare din ele, se aseaza tacticos la masa si papa mai departe.

- Urmeaza (cand are chef) comenzile de genul "ia hartia si du-o la gunoi" (chit ca gunoiul e cocotat in chiuveta din spalatorie)

- face diferenta intre imbratisare si pupic si stie sa le dea corect (tot in limitele chefului de moment)

- intelege mult mai mult decat s-ar crede si vocabularul s-a expandat de la yum-yum, mama, da-da, bye-bye, mu, bow-wow, bah si ba-ba la mi-mi (suzeta, de la dummy), epico (caisa, de la apricot), bo-bo (pasare, de la bird), ssss (pt snake), i-ha (pt magar), baby (cand vede vreun bebelus afara/ in carti etc), aual (pt bufnita, de la owl) si o gramada de vocalize pe bebeluseasca si, bineinteles, comentarii la greu cand ceva nu ii convine. Cand s-a saturat desface bratele in semn de "gata" si da din cap ca "nu".

- dupa ce face in scutec merge si isi ia scutec curat si servetelele umede si le duce la locul de schimbat. Daca ma prind, bine, daca nu, vine dupa o vreme si ma imbratiseaza, da-de, da-de imi pica fisele...

- iubeste BabySmash si efectiv ma calca in picioare ca sa o las si pe ea la computer. De aici nevoia sa invetre sa se urce pe scaunul de birou... Mai nou e innebunita de butonat la panoul de alarma, ca a avut si sotul o idee geniala si i-a aratat ce si cum si nu mai pot scapa de ea, ca sta langa perete si se vaita si plange cu hohote sa o iau in brate sa poata sa butoneze.

- nu o incanta sa manance cu lingura, dar e fascinata de furculita (desi asta cu mare grija din partea mea, ca tot plimbandu-se de pe un scaun pe altul...)

- a invatat sa isi dea uneori jos pantalonii de pe ea, mai ales aia de pijama care sunt putin mai lungi si o incurca la mers.

Revin.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Am vazut ca vorbeati de inaltimi si greutati la piticuti. Lisa are 83cm si 11.4kg. Nu are nici o relevanta sa fie comparata cu alti copilasi de aici de la odisee, e important ca e pe aceeasi curba de crestere. Parerea mea e sa nu ii comparati pe puiuti intre ei, ci sa vedeti cum au evoluat de-a lungul timpului. Asa va dati seama daca sunt probleme sau nu, pt ca puteti vedea clar o stagnare sau o involutie chiar. Tot am zis ca o sa caut niste tabele de genul asta. Eu am pt inaltime, greutate si diametru cranian. Lisa la inaltime e in afara curbei superioare de crestere, la greutate si d.c. s-a mentinut pe aceeasi curba de la 6-7 luni, deci nu ma stresez.

Are toti incisivii si 4 masele, cate una pe fiecare parte si a avut zile ff frustrante, cu nervozitate, lipsa de pofta de mancare etc.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput