Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (247)
Raspunsuri - Pagina 12
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
![]() ![]() Mai tine-l totusi pe regim 1-2 zile,nu-l trece direct la alimentatie normala! |
Incerc, dar e mai greu, ca e deja la gradinita si aia nu au mancare de regim. Sa vezi ce mirat era medicul cand am intrebat de regim alimentar la enterocolita. cica daca nu vomita, orice!

Acum incerc sa-mi determin sotul sa mearga la gradi cu borcanel de regim si lapte fara lactoza, iar pentru snackul de la 2 sa-i duca cereale de orez cu banana!
Mersi de sfat, fetele deja mi l-au dat si am retinut. Incerc, promit!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Teo, a vrut sa-l bage azi la aerosoli dar de-abia a stat la consultatia cu stetoscopul, iti dai seama ca nu reuseam nimic cu aerosolii.Mihnea e un dragut, e si cuminte si mancacios , e baiat de baiat. De-aia a venit mosul incarcat. |
In afara de Cristi de Cecilia, eu nu am auzit de niciun alt copil care sa stea cuminte la aerosoli...scuze, poate am uitat pe cineva, dar acum ma gandesc si asta e! Asa ca trebuie tinut, Tudor avea doar 4 luni si il tineam bine si asistenta ii tinea masca....si plangea! Dar dupa o noapte de aerosoli, era baiatul 'back on business'! Asa ca eu cred ca trebuia sa-l tii totusi la aerosoli si daca ai cum, sa-i faci.
Sanatate multa!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxali cadouri ptr pui,rude,prietene si nu in ultimul rand si ptr mine(o videocamera Sony) |
Sa o 'porti' sanatoasa!
Poze
bebeka spune:
Neata!
Numai de boli si accidente citesc pe aici!
Multa sanatate tuturor,mamici si bebici si urez tuturor sa se sparga ghinioanele.
Deja m-am intristat cu legea mamelor..incepusem sa cheltuiesc deja banii pe care urma sa-i primesc.nu mai zic ca la sf lui ianuarie pleaca cumnata in Anglia si voiam sa-i dam niste banuti sa ia haine fetii si pt noi.
Eu nu fac pregatiri de Craciun; joi mergem la niste prieteni,vineri la nasi asa ca n-are rost sa fac pregateala care sa stea zile prin frigider.
Am umplut frgiderul cu lactate ,ceva salam uscat si carne de pui.Poate o sa fac o friptura de porc si niste carnaciori dar cam atat.
bebeka spune:
Se vorbea mai demult cu ce stau incaltati picii in casa.Noi am luat din cora niste botosei de la nik-nik cu talpa de cauciuc -sunt f multumita de ei si costa cam 20 lei.
Ce nasol e sa nu mergi la cumparaturi; de cand cu nebunia de prin supermarketuri l-am trimis doar pe sot ca nu cred ca rezistam cu fata dupa noi prin aglomeratia aia.Atata placere mai aveam si eu ,dar vine ea vremea mea..

Mada28 spune:
Buna dimineata si de la Constanta!
Noi suntem bine. Alergatura, cumparaturi, curatenie.
Sambata i-am impodobit camera lui Luca. A fost tare incantat cand a venit acasa. Stie sa arate unde e Mosul si omul de zapada. Duminica am facut bradul. Cand am ajuns cu impodobitul pe la jumatate s-a trezit si el. A alergat din dormitor in sufragerie exclamand si razand tot timpul. E tare incatat de el. A pus si el globuri. Nu a tras de el. De ieri a incepu sa primeasca si daruri. Cumnata mea i-a adus o masuta de activitati de care a fost tare incantat , vroia s-o ia cu el in pat :)
A primit si un costum de mos. E tare dragalas. O sa pun poze.
Astazi la 15.30 vine la mami la munca pentru petrecerea copiilor de Craciun.
Maine avem petrecerea pt noi. speram ca toate schimbarile astea si criza sa nu ne afecteze prea tare.
Sa fim sanatosi ca asta e cel mai important.
Eu de Craciun pentru ca mergem si la mama si la soacra nu ma omor cu gatitul:salata de beof,de vinete, snitele, chiftelute, si ceva pentru Luca (vita sau peste).Dulciuri cumparam.
Va pup si va doresc o saptamana minunata
Sanatate bolnaviorilor
Mada28 si Luca
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, am experimentat si eu la Alex 13 scaune apa pe zi si stiu cum e, si ea avea atunci varsaturi. Eu am suspectat rotavirus si la ea, de aceea te intrebasem, stiam ca prin tarile straine Rotarix ala este obligatoriu. Doamne ajuta sa o tina Tudor asa si sa fi trecut raul. Nu incepe alimentatia normala brusc, introdu fiecare aliment lent. Eu m-am grabit asta vara si Bubu avusese o forma usoara de enterocolita, si i-a revenit beleaua pentru inca vreo saptamana. |
In primul rand, sa-ti fie de bine distractia. Se pare ca ti-a priit!
In al doilea rand, sper sa nu mai experimenteze nimeni asa ceva!
Noi nu am facut nimic altceva in afara de BCG la nastere si de trei ori Penta ceva ca vaccinuri obligatorii (la 3,6 si 12 luni). Asa ca nu cred sa fi facut Rotarix!
Tocmai ce a fost sotu' la gradi cu alimente propii, sa mai stea pe regim astea doua zile, de miercuri suntem in vacanta de Craciun si e cu noi acasa. Si educatoarea a fost de acord sa-i dea papa lui adusa de acasa. Deci daca trece cu bine peste astea 2 zile, apoi cu noi acasa am eu grija de el si sper sa scapam definitiv de nenorocita asta de boala!
Poze
Celia spune:
Buna mamici si bebici,
Sanatate multa bolnaviorior mici si mari.
La multi ani ,Valentina-Iuliana! scuze de intarziere...
Petrecerea DC Iasi de ieri a fost placuta, voi reveni cu foto.
Ieri a fost si ziua mamei mele, petrecere , apoi vizite...nu am reusit sa descarc foto.
Erina- gospodina ,felicitari pentru lista de bucate. Te rog sa-mi spui cum faci bacon pe grisine?
Legat de tigai numai spune-mi ca e distanta mica Iasi-PN , gasim cateva...
Cecilia , felicitari si tie pentru lista si pentru copil harnicut.
Yaia, ma bucur de vestile bune.
Papanash, imi pare rau pentru accident. Bine ca e fara victime ...
Rox, chiar ma bucur ca ati avut un weekend relaxant spre final...Imi pare rau caci guvernantii nostri dau dovezi la greu de neseriozitate si vor fi multe persoane afectate...
Succes in lansarea CV-ului sa fie cu finalitatea dorita.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Yaia spune:
Eu nu fac multa mancare de Craciun. In fiecare an faceam multa si ramanea nemancata. Asa incat anul asta fac doar:
-tort pt. Cristian
- o negresa pt. tati si musafiri
- salata de ...boeuf cu carne de pui![]()
- ciorba de pui
- sarmale
si 'porcarii' de la sora
Atat!
In alta ordine de idei, de saptamana trecuta si Tudor tot imi arata cu degetul cate ceva si zice Iiii (e vocala aia cu acoperis deasupra!) Si de cele mai multe ori nu ma prind ce vrea!
Credeam ca e din cauza ca, bolnav fiind, nici sa mearga nu putea, tot cadea. Si am crezut ca odata ce isi revine si incepe sa mearga, trece. Dar se pare ca e doar o coincidenta si e o etapa in dezvoltare, daca si alti pitici sunt la acelasi capitol.
Pe noi ne mai paste si maseaua nr. 4, se pare ultima inaintea caninilor de care toata lumea ne-a avertizat! La masea se vede coltul sub gingie, poate o aduce Mosu'. Si apoi...aoleu!![]()
Poze