LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (163)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici!

Zilele astea parca sunt prea pline de emotii - parca totul e accelerat, sau poate am eu un moment mai sensibil :-)

Vreau si eu sa urez clopoteilor sarbatoriti ieri si azi: sanatate, voiosie, o viata plina de zambete si fapte bune! Sa va ascultati parintii, sunteti lumina ochilor lor!

LUCA, IRIS, ALESSIA, SIMON, DAVID, ALBERT

LA MULTI ANI! LITTLEBIG!!! sA AI O VIATA IMPLINITA ALATURI DE FAMILIA TA!

Nur, felicitari! Ce optimist e mesajul tau in care ne anunti sarcina, se vede ca te simti bine! Tine-o tot asa, abia astept sa ne spui ce este!

Chiar, Ema, Nur, ce DPN aveti?

Am reusit sa vad ceva poze:

Matei frumos ca un ingeras...poznas, mami Cati, super idee cu cosul pe post de saniuta! Ce inventive devenim noi fetele odata ce ne facem mamici, nu?
Lucasi Ana, lui Luca i s-a potrivit super rolul de rege, iar Ana e o maimutica dulce si curajoasa, care face pasi singurica!
Robert, asa de frumos, care seamana asa de bine cu mami...Mi-a placut poza aia de la restaurant, in care era pe umerii cuiva, si se aplecase mult-mult ca sa se uite la persoana respectiva, si Sofia face asa cand o ducem in spate...dar tu mami de ce erai trista??? Si pozele cu voi surorile afara si el presat intre voi mi-au placut mult!
Pipe dulce si rotunjoara, rasfatat si poznasa, si care spre suprinderea mea se anunta a semana timid cu mami!

Noi maine plecam la ai mei la Focsani si o sa fim fara net cateva zile. O sa-mi fie tare dor de voi...
Sofia a luat de la tati un virusache si e mucioasa, un pic ragusita si un pic subfebrila. Plecam totusi asa, cu BB dupa noi, poate si aparatul de aerosoli just in case.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Elena, draga si inimoasa noastra, iti urez de pe acum o petrecere frumOasa maine, pe masura pregatirilor pe care le-ai facut!

Si de ziua ta, iti urez sanatate, sa fii fericita, implinita, rasfatata si rasplatita in fiecare zi! LA MULTI ANI! alaturi de familia ta, de Eva desteapta si scumpa ta mica!!!

ELLE!

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Seara buna zuzici!

Remember me?
Stiu ca am disparut de ceva timp de-aici... Dar sa stiti ca mi-a fost tare tare dor de voi, asa ca am hotarat sa va scriu din nou si sa vad daca ma mai reprimiti in mijlocul vostru...
Si daca tot am revenit, poate doriti sa mai vedeti si cateva poze cu nazdravanii mei...

mult,

Mergi la inceput

Chiar daca o fac cu intarziere, as vrea sa le urez din suflet clopoteilor care au implinit primul anisor de viata sa fie fericiti, norocosi, sanatosi si sa le aduca numai bucurii parintilor lor! Este intr-adevar o perioada atat de speciala din viata clopoteilor nostri, si atat de plina de emotie...

LA MULTI ANI Anita de Alinush, Eric de Eladeea, Adela-buburuza de Roxana, Ioana de Iepuruta, Mihai si Grig de Ginger, Alexandra de Dana_vio, Bibi de LaLa, Luca de Gugu, Iris de Iulia, si bineinteles LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, Albert de Dana, David de Gina si Simon de Littlebig!

La multi ani clopotei iubiti!

Mergi la inceput

Alinush multumim mult pentru dedicatia din partea lui Luca! Asa frumos au cantat micutii ingerasi la serbare!
Ieri seara am avut si noi serbarea de Craciun, a fost asa frumos... La sfarsit a venit si Moshu', in care Andreiusul meu inca mai crede cu inocenta, desi a mai auzit el unele zvonuri "rele" prin clasa (deh, clasa a II-a ), cum ca Moshu' de fapt n-ar exista cu-adevarat...
El crede ca Moshul de la serbare e un ajutor al Mosului adevarat care vine in noaptea de Craciun, cand toata lumea doarme dusa, si lasa daruri sub brad...

P.S. Felicitari pentru Anita mica, care merge singurica!
Sa aveti un Craciun fericit si luminos!

Mergi la inceput

Tinna, bine ai revenit! Mult ai lipsit, e adevarat, dar nu cred eu sa nu te primeasca zuzele inapoi...pariu? :-)

Am vazut cateva fotografii, unu-i mam, unu-i tata, dar sunt frumosi tare amandoi baietii tai! Iar Luca e veselia intruchipata!

Fetele, am inceput sa-i dau Sofiei seara sa bea formula inainte de titi. deocamdata maximul a fost 180 ml; dar tot s-a trezit noaptea, parca mai putin dar... O sa trec saptamana viitoare la cantitate mai mare - probabil titi nu o sa mai vrea dupa :-( - sa vedem daca doarme mai bine asa cu burtica ultra-plina :-)))

Duminica trecuta am fost in vizita la prietenul Victoras, aveti poze incepand de aici: http://good-times.webshots.com/photo/2093531020102502083CgHuiX?vhost=good-times

Eu am o preferata, cea cu ghetuta :-) Mor dupa ea :-))))

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Noi maine plecam la ai mei la Focsani si o sa fim fara net cateva zile. O sa-mi fie tare dor de voi...
Sofia a luat de la tati un virusache si e mucioasa, un pic ragusita si un pic subfebrila. Plecam totusi asa, cu BB dupa noi, poate si aparatul de aerosoli just in case.

Sanatate multa Sofiei, sa se faca bine cat mai repede!

Mergi la inceput

Stancuta, am admirat pozele... Superbe! Sofia e asa de dulce, si asa de poznasa!
Iar poze cu ghetuta e mortala, hihi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Tinna bine ai revenit! Ti-am simtit lipsa si am mai dat strigare dar se vede ca erai cu treburi...a venit vacanta!!!!!!!!!! Ai doi baieti frumosi foc!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Happy BDay to you,
Happy BDay dear ELLE,
Happy BDay to you!

La multi, multi ani Elle dragalasha noastra, sa ai parte de zile minunate alaturi de Biti mic si de familia ta.
Sa fi sanatoasa,cuminte si frumoasa ca si pana acum

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput