LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (163)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Tinna S. spune:
LA MULTI ANI ELLENUTA!!! Sa ai parte numai de bucurii si de tot ce-ti doresti in viata, alaturi de cei dragi tie si mai ales alaturi de minunea ta de fetita!!!ELLENUTA
mult!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Shose spune:
Alinush, asa frumos a fost la serbare, o multime de copii dragalasi cantand colinde...vba lu' Miri...tare emotionant.
Felicitari de primele distante lungi. motanii incaltzatzi si sa aveti sarbatori fericite. O sa ne lipsesti!
Stancutz I LOVE U! bine ca vede cineva din toata lumea asta ca seamana bb si cu mine!
Am vazut pozici din vizita la Victor. Sofiuca e un ingerash tare finutz dar si poznas in acelasi timp, si e dragut foc si prietenul Victor.
Ginettel si
Tina wellcome back! Am vazut pozici si crede'ma nu il mai recunosteam pe Luca. Sunteti frumosi toti 4 si cred ca super vacanta la munte v'a priit la toti.
Mada felicitari si dsoare Sofiuc de pasii pe distante mai lungi. Abia astept si eu momentul...cred ca mai am de asteptat ceva-ceva.
Gabi felicitari si Dariei> Ma bucur ca s'a rezolvat problema voastra
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Tinna S. spune:
Grati m-am uitat la pozicile voastre, ca mi-era dor... Absolut superbe!!! Presupun ca-s facute in studioul sotului Cretei... Nici nu stiu care poza imi place cel mai mult, toate sunt minunate! Ai niste copii deosebiti, si tu esti o mamica tare frumoasa, si asa erai si cu burtica :) (am vazut ca ai pus si cateva poze de anul trecut cand erau gravi)...,
Tinna S. spune:
Shose , m-am uitat si eu pe pozicile cu Pipe. Doamne, ce trece timpul... E clar, copiii nostri au crescut! Nici eu sa n-o mai recunoasc pe Pipetica! S-a facut o domnisorica asa de frumoasa! Imi plac tare mult ochisorii ei, si vad ca de mica ii place sa scrie la computer, hihi!
grati.ela spune:
Elle sa fii fericita!
La multi ani si bebelucilor care serbeaza astazi!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Tinna S. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrittza lume lumeeeeeeeeeeee Daria a facut azi primii pasi singurica!!!!!! incerc acum sa pun un filmulet cu dovada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gabby ![]() ![]() ![]() ATAT DE MARE SUNT asa a venit pe lume Daria poze |
Felicitari Dariuca!!! Esti fetita mare de-acum!!
![](pupic.gif)
Tinna S. spune:
Fetelor, am mult de recuperat din urma, dar ma simt asa de bine ca m-am hotarat sa va scriu iar! Chiar mi-a fost dor tare de voi! Si ma bucur din suflet ca nu ne-ati uitat!
Shose spune:
Acum un an aflam vestea cam asa:
Mesaj primit de la Darene:
"Azi, 21 Dec, la ora 20:49 s-a nascut KHALED, comoara lui mami si a lui tati - 3296 grame, a facut caca in uter si mi s-a rupt apa pe la 6:30 dimineatza. Travaliu indus, contractii dese si super dureroase de dimineatza. Nastere 100% naturala, fara epiziotomie. M-am rupt dar foarte putin si m-a cusut."
Si acum uram
La multi ani Khaled clopotzel frumos. Sa cresti mare, sanatos, cuminte si frumos!
Fetelor nu am putut sa uploadez un filmulet scurt pe webshot din cauza ca e 'too big'
L'am pus pe youtube sa vi'l arat si voua, e facut ieri cu dsoara Pipetel
http://www.youtube.com/watch?v=XUtf3hvGiUg&feature=channel_page
sper sa o fac de rusine ca nu prea vrea sa vbeasca, poate imi face in ambitie...
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii