LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (163)
Raspunsuri - Pagina 3
madalina28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina023 Da, da, Mada, asa si Ana. Pana azi facea cativa pasi si apoi inceeetisor se lasa de-a buselea. Iar azi a strabatut sufrageria de la un capat la altul. Chiar...o fi fost ceva in aer azi. Bravo, Sofiuca/// Ce ma oftica youtube-ul asta...ceva de groaza. Dupa ce am asteptat o gramada sa se incarce filmul, acum trebuie sa mai astept inca nu stiu cat pana il proceseaza ei. Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003) Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan poze Ana mica Povestea nasterii Anei |
Chiar ca e ceva in aer..bravo Anita,gata cu linistea noastra...
Acum spre amuzamentulul vostru ce facea capritza mai devreme statea in patru labe cu capul in jos si scuipa de mama focului dupa care punea mana si-l intindea...deci am o mica tigancusa
Ma duc sa culc capritoiu' ,noapte buna fetelor cred ca voi pica rupta si eu.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
alina023 spune:
Dragele mele zuzici, noi maine plecam la ai mei, unde nu voi avea acces la net.
Urez de pe acum La multi ani clopoteilor care vor aniversa primul lor an de viata si felicit mamicile in sarbatoare.
Vreau sa stiti ca va iubesc, imi sunteti toate dragi ca niste surori si imi veti lipsi.
Va doresc tot binele din lume, Craciun linistit si cu multa veselie.
Si aici aveti o dedicatie speciala din partea clopotelului meu mai mare:
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Ellenuta spune:
seara buna zuzici drage
am fost tare ocupata cu diverse treburi si nu am avut timp nici sa respir. nu am citit aproape nimic din urma dar recuperez eu luni la job. joi am fost la cumparaturi si am facut smotru in casa, vineri am fost la zgubi, o tura la coafor, noaptea in club - ziua unei prietene, azi m-am trezit pe la 11.30 si am facut o groaza de bunataturi - salata telina cu piept pui si maio, ciuperci umplute la cuptor, oua umplute, copane pui si friopturica vitel cu cartofi la cuptor, chiftelute .. yamy .. ca maine la pranz am musafiri iar seara petrecem la restaurant .. si am iesit si cu eva la plimbare.
eva care s-a facut o zgatie .. rasfatata pan la cer si inapoi, daca nu o las sa faca ceva sau nu-i dau ceva, se tranteste pe jos .. si eu plec si o las acolo .. se ridica apoi singura si vine dupa mine.
EDIT: si multe alte prostii pe care le face ..
va pupacesc mult
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
gabrittza spune:
http://family.webshots.com/photo/2371478240103274444xfaYHu pozici si flmulete cu daria
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
Ellenuta spune:
asa ce am prins fugitiv
bravo anita la cati mai multi pasi singurica!
bravo dariuca gata cu linistea lui mami!!
bravo sofia!
cretz, alinus, shose si mii de
moni ati ajuns in tara??? da-mi un tzar cand poti, eu sunt al job pana la 14, ajung pe la 15 acasa .. daca nu doarme eva, poate facem un parc ..
Eva creste mare
Eva
papa bun
ginnette spune:
Seara buna fetelor,
In primul rand, felicitari Nour, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Am vazut 'spiridusi' veseli: Matei (de Cati), Pipetzica, Razvi, Ioana si Victor.
Felicitari 'plibaretzelor': Daria , Thea si Ana!
Am intrat special, sa urez:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, ALEBERT!
Si, aceleasi uarari si pentru, David, Simon si Alessia!
Si, pentru toti clopotzeii nascuti intr-o zi de '20'
Sa fiti cu totii, sanatosi si norocosi!
Si, la final (pentru ca nu stiu dak intru maine):
HELENE
Tot ce-mi doresc mie, iti doresc si tie; si nu uita, viata incepe dupa 30 de ani
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
SIMON, DAVID, ALESIA
DRAGI CLOPOTEI, AZI ATI IMPLINIT UN ANISOR! SA FITI SANATOSI, NOROCOSI SI SA AVETI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME!
ALEX, NATALIA
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
roxanici multumesc mult! mai am un an cu 2..
fetelor .. tare drage imi sunteti, va iubesc pe fiecare in parte si va multumesc ca existati!!
Eva creste mare
Eva
papa bun
miri_mik spune:
alinuuuuuuuuush d eplush! ori io-s rau cu nervii ori.... maaaaaaah! am plans la feliz navidad, asa din colt d eochi, vorba aia sa nu vaza lumea in intuneric! grozav de scumpi copiii astia dom'le! s-apoi bocancii, ptiu ptiu! cineva trebuie sa-i inshireteze:))))s-apoi... anita nu se lasa, in fruntea plutonului, si la varsta si la pasi!
doniro, scuze, pt incurcatura d emai sus, citisem ca una dintre fete a primit un mos la biserica ... am zis ca tu erai:) dar tie ti-am admirat bradul complet "natural" si original:))) ma intreb cum vei face ca sa-l faci sa ramana "vesnic verde":))) cu beteala aia frumoasa... trebuie gasita o solutie:)
shose...sacha nu e spalat veci pururi la fund. desi are piele sensibila (dermatita e la noi in floare, remember) apa il irita si ii usca pielea si mai tare. deci ma icnred in servetelele umede de la pampers si har Domnului, pana acu n-am avut probleme:)
gabritza! felicitari si de-acu sa te tii goana dupa mica plimbareata! fa-l pe al doilea acu, ori o sa-ti treaca in curand cand o sa vezic e distractie te asteapta o vreme:)))
ELLENUTSA! mai fato, cand a trecut timpul nus tiu! nu mai stiu nici daca ti-am urat ceva anul trecut, dar stiu ca de cand cu bebeii, m-ama "indragostit" de tine si de eva ta mika si razgaiata, isteatsa foc cum e ea! ashea ca... ce ti-as putea ura eu? doar tot ce-ti doresti, un car de fericire, o tona de iubire si intelegere, munti de realizari si liniste sufleteasca sa te poti bucura d ecomoara ta! LA MULTI ANI! in avans, ca maine lucrez d ela 4 si nu garantez ca daud e tine in timp util, si precis uit, ca-s talamb, sa trimit un sms:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
alina023 spune:
Miriiiiiik drag//// cum sa fi plecat fara sa te tzuc o leaca, sa tina de Sarbatorile ce vin? Ashea ca: toata gashca vesela/
Ma bucur mult ca ti-a placut colinda ingerilor de copii; ca asa aratau, ca niste ingeri. Si sa stii ca moi a plans acolo, nu in fata monitorului. Noroc ca era destul de intuneric in sala ca altfel ma stia si toata gradinita de bocitoare profi .
Pupici mii si abia astept sa ne spui ce frumos v-ati petrecut de Craciun, mai ales ca ai si ajutoare cu copiii, nu?
Elle, ce harnicuta ai fost azi... Bravo, mami/
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei