LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (163)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti Sara mica si frumoasa ! Fie ca viata sa iti daruiasca numai impliniri, sa te inconjoare de dragoste, noroc si sanatate !
Simona , sa fiti fericiti mereu alaturi de cel mai frumos cadou al vostru de Craciun , plin de energie, curiozitate si istetime . Va pupam cu mult drag .
Laura si Andrei .
La multi ani Sara !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Cam tarziu dar spunem si noi La multi, multi ani!, sa cresteti mari, sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume pentru Ana, Adela, Bibi,Luca, Albert,Sara si ceilalti clopotei care au implinit un anisor.
Am vazut ca avem inca doua viitoare mamici, Ema si Nour felicitari, sarcini cat mai usoare pana la termen.
Ellenuta la noi inca e 21,asa ca La multi ani! sa fii fericita si iubita, sa ti se indeplineasca visele in anul urmator.
Cati super pozele cu cosul de rufe, ne-ai dat idee de inlocuitor de saniuta pentru ca de 3 zile ninge si la noi. Pupam frumuselul de Matei.
Am mai vazut o domnisoara Iulia foarte cocheta si draguta, un Razvanel decorat de Craciun , o Sofiuca nazdravana(tare mult imi plac pozele voastre Stancutza, se vede ca tati e profesionist) si minunile de copii ai Tinnei(bine ai revenit!)

Multumim mult celor care ne-au urat de 10 luni !
Noi am reusit sa impodobim bradul , deocamdata nu i-am facut poze, l-am cocotat si noi ca sa nu fie in pericol de smotoceala. Cadoul pregatit pentru Craciun i l-am dat cand a implinit 10 luni, asa ca acum Mosul va trebui sa se gandeasca la altceva. Am pus cateva poze noi aici(inclusiv cu cadoul deconspirat)incepand de aici: http://good-times.webshots.com/photo/2644495830102710211nVnvXL

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Laurici folosesc pampersi let`s go nr 5. Nu ii mai lasa semne la picioruse si se misca si mai bine. Incep de la nr 4, am folosit doar un pachet si lasau semne. Tu poti incepe direct cu nr 5 ca Theutza e si mai maricica.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Noi folosim pampers 4+ sunt de la 9 kg si desi matei are ceva peste 11 ii sunt foarte buni. Acusica intru pe site la pampers sa vada daca au chilotel pt kg lui ca e deja circ la schimbat , m atrec toate apele.
Pup fata

MATEI

MATEI LA 10 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

La multi ani , Sara mica si iubita ![

MATEI

MATEI LA 10 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

va dau o repede repede ca imi merge netul ca ochii mortului . nu pot citi . incer mai tarziu .
sa aveti o zi grozava

MATEI

MATEI LA 10 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Laurici folosesc pampersi let`s go nr 5. Nu ii mai lasa semne la picioruse si se misca si mai bine. Incep de la nr 4, am folosit doar un pachet si lasau semne. Tu poti incepe direct cu nr 5 ca Theutza e si mai maricica.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Noi folosim pampers 4+ sunt de la 9 kg si desi matei are ceva peste 11 ii sunt foarte buni. Acusica intru pe site la pampers sa vada daca au chilotel pt kg lui ca e deja circ la schimbat , m atrec toate apele.
Pup fata

MATEI

MATEI LA 10 LUNI
PITICUL URIAS

Eree sunt si nr 4, dar 4 + la chilotei u am vazut> Sa nu iei 4, treci la 5 ca sunt mai stramti chiloeii ca ceilalti.
pe amandoi si ty de coffee

Io astept bunica, sa plec la nist cumparaturi

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

ELIZA ce super e catelusul cu bile si cred ca ii place frumuselei noastre tare, tare. O tine ocupata?
Va pupam!

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa !
Multumesc de ereena !

Si eu "repede-repede" dar nu ca-mi merge netul prost ci ca am foarte multa treaba.... Nu am mai fost la birou de cateva zile bune si acum am o groaza de restante...

Am citit cumva in diagonala ce s-a mai intamplat si am ramas placut surprinsa de cate vesti minunate am aflat cu aceasta ocazie...

Merita fiecare veste un post separat....

Pana atunci... despre noi: totul este bine!
Am fost cu dimitris la o petrecere la Mc. Am stat 3 zile intregi cu comorile mele si m-am bucurat de fiecare minut in parte. Am primit vizite de la prietene. si,.. asteptam cu nerabdare craciunul caci va veni sora-mea cu papusica ei la noi. Abia astept sa vad bucuria copiilor cand isi desfac cadourile!!!
Si avand in vedere ca tin de joi post... abia astept sa mananc pe rupte toate bunatatile pe care urmeaza sa le preparam...
Eu lucrez inclusiv miercuri asa ca sper sa stea eleni cuminte cu mama ca sa am timp sa bucataresc ....
Gata despre mine!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Misssssed u Laurici
si servici cat mai usor

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaaaa

dau .. vreti?

dupa cum spuneam am ramas restanta la pozute ..

so ..

am vazut pozute frumoase cu

ioana care isi astepta musafirii pe maria si andrei de dany. apoi am vazut ca s-au distrat bine piticii si fetele s-au "certat" pe o felie de cozonac .. se pare ca nu-si fac probleme cu silueta .. si pozute cu bradutul pe care ioana vrea sa-l smotoceasca .. hi hi

am mai vazut un marc superb la serbare .. asta am mai spus.

un bradut superb al ramonei si pe clopotelul ei impodobit, numa bun de atarnat in pom .. hi hi.

pe frumosii anita si luca in bocanci si pe frumuselul mic la serbare .. superbi piticii, alinus. si ce costum super! multumim de cantecel, abia astept s-o vad si eu pe eva la gradi .. gatita, cantand si recitand poezii ..

am mai vazut-o pe dariuca cum face ea pasi singurica, dar si pozute cu ea in cutia de cadou .. hi hi chiar ca e un cadou superb, mami!

aha .. cum sa-i uit pe frumosii tinnei, luca si andrei .. tare dulci sunt piticutii tai.

ce frumos se joaca sofiuca cu victoras iti vine sa-i papi pe amandoi. sofiuca e o frumoasa si o dulce, o papusica. si mami .. e a ta 100% in continuare, sa stii.

pipetica e o domnisorica superba!!!! mor dupa falcutele ei. si am vazut-o si in filmulet, pupam fata desteapta.

am mai vazut o frumusete de lulua Doamne ce par frumos are .. si e frumoasa foc!! dar eu am vazut numa' o poza ..

si last but not least .. emma cea frumoasa! ce super super jucarie! dar cred ca aveti loc, nu gluma .. mi-ar placea si mie ptr eva dar unde s-o pun .. lasa ca ne facem noi casuta. vreau sa fac o camera speciala pentru joaca . numai jucarii, jocuri si chestii din astea ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput