LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (163)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Uff, mai am destul de recuperat din urma ca sa pot raspunde la toata lumea, dar acum ma retrag ca vad ca am inceput sa monopolizez pagina...
Pupici la toate zuzele si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Tinna, ai 2 copii f. reusiti, sunt asa frumosi, imi place tare multaceasta poza.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna seara!Intru pe fuga pt ca nu vreau sa treaca ziua de 21 decembrie fara a o felicita pe ELLENUTA.LA MULTI ANI,sa fii fericita si iubita si sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata!ELLENUTA

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 24+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doniro si eu cred ca de la dinti se trezeste. Asa-mi face si Thea uneori si-mi dau seama ca o dor gingiile Sigur ceva canini. In seara asta a adormit frumos la 9,15 (cel mai devreme din viata ei cea lunga), dar s-a trezit plangand la 9,45; am lasat-o un pic, m-am gandit ca ii trece si adoarme la loc, dar plangea cu suspine si am luat-o in brate; a durat cam 10 min sa se linisteasca din suspin, apoi am pus-o la loc si a mai vb un pic, dupa care nani pui.
Shose ce fel de pampers chilotel ii dai lui Pipe? Adica ce numar, pt cate kg? Ca i-as da si eu Theei, dar chiar nu am gasit si ma gandesc ca nu stiu ce sa caut.
Mari pupacim pe Patty tare, tare. Isi face curaj mai greu, dar profita inca de perioada asta. Thea a inceput sa mearga singurica dupa ce i-am luat premergatorul ala gen geanta postasului. L-a impins cateva zile si a luat-o la picior
Ramo frumos bradutul, n-am ce zice, dar io vreau poza in detail cu ornamentul cu pozica lui Razvi, ok?
Tinna felicitari pt nepotel. Si pe mine ma apuca nostalgia sarcinii, am si visat ca-mi luase mama multe teste de sarcina
Miri, ai niste pusti de-li-ciosi!!! Sa-ti traiasca! Cum se inteleg? Isi fura jucariile si se cearta pe ele sau impart frateste?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Laurici folosesc pampersi let`s go nr 5. Nu ii mai lasa semne la picioruse si se misca si mai bine. Incep de la nr 4, am folosit doar un pachet si lasau semne. Tu poti incepe direct cu nr 5 ca Theutza e si mai maricica.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Ei, si acum un an Iri ne dadea vestea asta frumoasa:
A NASCUT GATTAAAAAAAAAAAA!!!!!!

LA 21:30 a venit pe lume Sara Eliza, 2,960 kg, scor Apgar 9. Adineauri am vorbit cu Gatta, nu imi dau seama de unde a avut putere sa sune atat de repede. convorbirea s-a intrerupt brusc pt ca tocmai ii aduceau pitica, spalata si primenita, de la neonatologie.

LA MULTI ANI SARA!!! Sa ai o viata frumoasa, plina de bucurii.
mamica Gatta si felicitari pt clopotzica minunata.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Shose dar nr 5 incepe de la 11 kg si Thea are "doar" 10,240 kg. Si pe pachet e desenat chilotel? Ca eu ce am mai vazut nr 5 arata ca se prinde tot cu scai.
Am citit urmatorul tau mesaj, nu am vazut prima propozitie si am tresarit: cum a nascut Gatta si noua nu ne-a spus ca-i gravi?

Sara Eliza sa cresti mare, pui iubit si sa ai un drum frumos si usor in viata! Gatta felicitari!

Atat sunt de mare
Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Shose dar nr 5 incepe de la 11 kg si Thea are "doar" 10,240 kg. Si pe pachet e desenat chilotel? Ca eu ce am mai vazut nr 5 arata ca se prinde tot cu scai.
Am citit urmatorul tau mesaj, nu am vazut prima propozitie si am tresarit: cum a nascut Gatta si noua nu ne-a spus ca-i gravi?

Sara Eliza sa cresti mare, pui iubit si sa ai un drum frumos si usor in viata! Gatta felicitari!

Atat sunt de mare
Filmulete

Lauriciiiiii am ras singura cu lacrimi.

Cat despre pampersi, si Pip are tot 10 si ii merg astia de la 11 in sus cel mai bine. Ai toata increderea ca nu ii vor fi mari, nu va iesi pipi de acolo.
Cand cumperi si probewi sa imi zici daca va plac mai mult.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Tot citeam pe la Odisee si uite cat s`a facut ceasul.
Noapte buna Laurici

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Mari pupacim pe Patty tare, tare. Isi face curaj mai greu, dar profita inca de perioada asta. Thea a inceput sa mearga singurica dupa ce i-am luat premergatorul ala gen geanta postasului. L-a impins cateva zile si a luat-o la picior

Avem si nou "geanta postasului", ( am luat-o imediat dupa ce ai cumparat-o tu )da' nu-i prea incantata. L-a impins de vreo 2 ori cu o mana, cu amandoua nu vrea, si gata....s-a plictisit. Doar apasa pe butoane , intoarce partea care se detaseaza de cadru cu dosul si pipaie toate suruburile sau se joaca cu rotile.

Si despre ce chilotei vorbiti? De unica folosinta?

Care mai e viata voastra? E mai bine?

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput