Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 5
_giulianna_ spune:
Adormind in direct
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
gaia.nevia spune:
Despre scoica: atata timp cat bebe sta cu coloana dreapta si cat mai orizontala, nu ar trebui sa fie o restrictie de timp. Noi am fost cu Teo prin tara la 3 luni neimplinite, 5 ore fara probleme, adica fara plans, fara marait, fara vreo schimbare in minunata lui dispozitie.
Doar ca am potrivit scoica in asa fel incat partea cu spinarea lui sa fie paralela cu bancheta. Cum ar veni statea pe spate, cu picioarele un pic in sus. Hope it helps. Acum ca e Teo mai mare si are scaun care nu se poate intinde la un unghi asa de bun am devenit mai ingrijorata de durata calatoriilor...
Gaia is a primordial and chthonic deity in the Ancient Greek pantheon and considered a Mother Goddess or Great Goddess.
Her equivalent in the Roman pantheon was Terra. (adica asta din Wikipedia ) Era destul de des intalnit in Roma antica, etc.
Incepusem sa scriu si vroiam sa public cate ceva pe Timpul (pe site) si eram in cautare de pseudonim. Cum Gaia e ceva destul de raspandit, peste tot erau "date" ID-urile Gaia... asa ca am scornit o combinatie.
Citeam la vremea aceea cartile Danilei Montanari, romane politiste cu actiunea in Roma antica (super de super), si cum pe personaje le chema pe toate cu cate doua nume din astea ciudate (publius aurelius, gaia valeria, vera claudiana am asociat numele unui personaj de acolo cu Gaia pe care mi se pusese pata, si uite ce-a iesit. La vremea aceea mi se parea ca suna destul de natural ca sa pot semna si cartea, daca o fi s-o public vreodata...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _giulianna_ Adormind in direct Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) M-am facut mare si-o sa ma mai fac |
Giulianna, e un scump...intotdeauna adoarme asa repede?Daca da esti o fericita
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
_giulianna_ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andy.p
Giulianna, e un scump...intotdeauna adoarme asa repede?Daca da esti o fericita laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
Nici gand, nu adoarme asa repede aproape niciodata. S-a intamplat cred ca de vreo 3 sau 4 ori in rest...plimbat, leganat si multe altele. Acum obosise de cat ne-am jucat impreuna si a cazut lat.
Imi place de el ca se uita fix atunci cand e pe punctul de a adormi
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
_giulianna_ spune:
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3122658482/in/set-72157611393914236/" target="_blank">Esti baiat sau fata?
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3122658488/in/set-72157611393914236/" target="_blank">Mami vino repede c-am prins-o!
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3122658492/in/set-72157611393914236/" target="_blank">Cucu-Bau!
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3122658494/in/set-72157611393914236/" target="_blank">Visand la Dariutza
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3122658496/in/set-72157611393914236/" target="_blank">Imitand-o pe mami :)
sabinel spune:
fce, si noi am fost in faza cu scosul limbii pe la 2 luni si m-am crizat toata. sunt in stadiul de explorare, descopera ca au degete, maini, limba. daca nu are pete pe ea, lasa copilul sa scoata limba
buna ziua si de la noi, am avut o dimineata plina ca m-am apucat de curatenie si mai am. va cautam pe la capitolul precedent, n-am vazut postarea claudinnei cu capitolul nou si ma intrebam bai ce dumnezeu nu posteaza chiar nimeni?
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
iepurila spune:
vreau sa va multumesc din suflet la toate pt incurajari si sustinere.
sper din suflet ca va fi bine.
in alta ordine de idei incercam si noi sa scoatem masa de la miezul noptii. si mami e tare mandra. in rest zile mai bune si zile mai agitate. agitata si plang mult cand sunt singura cu mami. linistita si recuperez in week-end ca sa-i arat lu' tati ce puiut cuminte are si ca mami e o zanateca.
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
_giulianna_ spune:
Mi-am amintit ceva: multumesc fetei (scuze dar chiar nu mai stiu cine )care a vorbit despre triderm.
Este foarte buna, i-am dat lui Edi seara la gat si a doua zi nu mai era deloc rosu.
alexa si mami spune:
giuliana, super tare edutzu!!!
fetele care au balansoarul de la "primii pasi" este incintat bb de el? ca am vazut ca salteluta nu are acelasi succes la toti.
ce putin mai e pina la craciun, abia astept. am vb cu un coleg de servici si vine la noi ca mos craciun. are costum, are barba, repertoriu. cred ca e ultimul an cind il mai putem aduce pe mosu' asa aproape de alexa, ca la anul sigur o sa se prinda de vrajeala. a venit si anul trecut si a fost foooarte incintata sa vada ca tocmai la usa noastra a batut mosul
exact peste o sapt dantzuim la botezul lui cipri
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami giuliana, super tare edutzu!!! fetele care au balansoarul de la "primii pasi" este incintat bb de el? ca am vazut ca salteluta nu are acelasi succes la toti. ce putin mai e pina la craciun, abia astept. am vb cu un coleg de servici si vine la noi ca mos craciun. are costum, are barba, repertoriu. cred ca e ultimul an cind il mai putem aduce pe mosu' asa aproape de alexa, ca la anul sigur o sa se prinda de vrajeala. a venit si anul trecut si a fost foooarte incintata sa vada ca tocmai la usa noastra a batut mosul exact peste o sapt dantzuim la botezul lui cipri alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami |
Alina..noi avem balansoar ,Alexia sta in el la fel ca si pe saltea..o perioada de timp dupa care se plicti si gata
Ce putin mai e pana la botez
Andy crede si acum in mos
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei