dieta rina

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Arianna bine ai venit si succes cu dieta.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Merci Anca

_

Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Buna fetelor,

Dupa ce am incercat de vreo 2 ori dupa ce am nascut dieta Scarsdale, si am pus la loc kg pierdute, sunt in cautare de o dieta noua, iar asta suna bine. As incerca-o si eu.

Se poate sa imi trimiteti si mie pe andreea1002@yahoo.com , cartile?
Promit sa ma alatur grupului!

Andreea, mami de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

buna,am inceput si eu dieta asta de...2 zile. mai sunt 88 :))nu e greu. dar tare imi fac cu ochiul mancarurile pe care nu am voie sa le mananc dar ma imbat cu apa rece.ce contine cartea? daca mi-o poate trimite si mie cineva pe mail, rog sa imi spuna. prefer sa dau adresa de mail pe PM.multumesc mult====================
Doneaza pentru Dan (doinabita)0900900212 pentru 2 euro
0900900213 pentru 3 euro
0900900215 pentru 5 euro
0900900210 pentru 10 euro.Apeluri doar in reteaua ROMTELECOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dennise spune:

Buna fetelor, ma bucur ca e subiectul aici. Azi am inceput dieta. Cartea mi-am cumparat-o si imi place deocamdata ce vad scris in ea.Fiind prima zi am avut zi de proteine. Am o singura problemutza , in carte nu sunt scrise cantitatile pentru carne : spre exemplu , la carnea de pui scrie " 2 bucati piept de pui fara pielitza"...hmmm...mai mari ,mai mici???:))) . Sper sa mai fiti pe aici sa mai povestim cum merge , pentru ca aici, acasa , baietii mei si tati ma cam iau in ras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atenanili spune:

de unde ai cumparat cartile si cat au costat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Adica exista o dieta la care pot manca cioco ?
Iuhuuu-huuuu ...!!!!!!

Pleassseee, trimiteti-mi si mie cartile .
Claudia

crs_3124@yahoo.com

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

intre crs si 3124 este bara jos.

ca am emotii sa nu-mi gresiti adresa si sa raman grasa grupului

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Nimeni ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

eu tin dieta rina de atunci de cand am scris, 2 nov. am dat jos 5 kg (de la 73 la 68).nu ma pot lauda ca am tinut-o cu strictete (ba zile multe de nastere in nov si dec, ba alte petreceri), dar tot am dat jos ceva intr-o luna.mi-am cumparat si eu cartile pana la urma, nici p-astea nu le-am studiat aprofundat (ca sa vedeti ce serioasa sunt :)) ) chiar simt o mare modificare. eu vreau sa dau jos 15 kg. in concluzie mai am 10. in ziua in care am calcat stramb ma mobilizez ca a doua zi sa mananc strict doar ce e programat pe ziua respectiva. ziua cu apa nu am putut s-o tin. chiar daca foamea nu era mare, pofta ma napadea.eu ma simt f bine, nu mai obosesc, am alt tonus...per total mi-e bine====================
Doneaza pentru Dan (doinabita)0900900212 pentru 2 euro
0900900213 pentru 3 euro
0900900215 pentru 5 euro
0900900210 pentru 10 euro.Apeluri doar in reteaua ROMTELECOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna seara.
Sa fie chiar asa grozava dieta asta?
Zilele trecute am citit intr-un ziar despre aceasta dieta si ma intrebam daca e chiar asa de eficienta cum o lauda unii...In seara asta am dat o cautare pe net si am gasit subiectul tocmai pe forumul asta unde sunt membra de atatia ani
Am inteles de la voi ca ar avea cineva cartile si le poate expedia pe mail?
Cu multumiri anticipate , sper sa va ganditi si la suferinta mea de si sa mi le trimiteti la adresa:
eftimiecarmen@yahoo.com
Mii de multumiri!

Mergi la inceput